Hota incorporabila decorativa Electrolux LFT766X review

? Electrolux LFT766X
Hota decorativa Electrolux LFT766X

Product Name: Electrolux LFT766X

Product Description: Electrolux LFT766X este o hota decorativa cu un motor care are putere de absorbtie de 700 m3/h si panou de control tactil.

Brand: Electrolux

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Putere si functii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.6

Sumar

Electrolux LFT766X este o hota moderna cu un motor puternic si o eficienta energetica buna. Cele 4 trepte de putere, functiile Breeze si Hob2Hood si panoul de control tactil fac din aceasta hota o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna.  

Orice bucatarie are nevoie de o hota pentru eliminarea rapida a mirosurilor neplacute, a fumului sau a aburului produse in timpul prepararii mancarurilor. Alegerea hotei se va face atat in functie de design, care trebuie sa fie in concordanta cu mobilierul bucatariei cat si de puterea de absorbtie care trebuie sa fie potrivita pentru dimensiunile bucatariei. O hota performanta va avea in plus si o eficienta energetica buna, un nivel optim de iluminare si filtre eficiente de absorbtie a grasimilor. In cele ce urmeaza va vom prezenta o hota cu specificatii tehnice bune care este produsa de compania suedeza Electrolux.

Hota decorativa Electrolux LFT766X

Hota incorporabila cu design minimalist

Electrolux LFT766X este o hota eleganta cu panou tactil din sticla neagra si finisaje lucioase, care se va putea utiliza alaturi de o plita cu inductie din materiale similare. Designul minimalist al hotei permite incorporarea acesteia intr-un mobilier suspendat cu diferite nuante reci. Aceasta hota are dimensiuni de 67.8 x 60 x 45.4 cm, un tub de evacuare cu diametru de 15 cm si va trebui instalata la o distanta minima de 50 cm fata de o plita electrica si de 65 cm fata de o plita pe gaz.

Motor puternic si economic

Electrolux LFT766X are un motor cu o putere excelenta de absorbtie care poate fi setata in 3 trepte intre 320 si 615 m3/h plus functia Intensiv care dezvolta o capacitate de absorbtie de 720 m3/h, ideala pentru eliminarea rapida a fumului sau aburului. Consumul energetic estimativ anual de 55 kWh este incadrat in clasa A, costul lunar estimativ fiind de doar 3 lei. Nivelul zgomotului variaza de 68 dB este comparabil cu cel al altor hote cu specificatii similare, nefiind foarte deranjant avand in vedere durata limitata de utilizare. 

⇒ Vedeti si: alte reviewuri la hote

Electrolux LFT766X

Functii moderne

Panoul de control tactil permite setarea facila a treptelor de viteza si activarea sistemului de iluminare sau a functiilor Breeze si Hob2Hood. Cele doua spoturi LED situate in partea frontala asigura un nivel excelent de vizibilitate pentru plita, eficienta de iluminare fiind incadrata in clasa A, care este cea mai buna. Cele doua filtre de aluminiu nu asigura insa o abosrbtie foarte eficienta a grasimilor, fapt confirmat de incadrarea in clasa de eficienta D. Acest model dispune de 2 functii suplimentare: Breeze care improspateaza aerul timp de 60 de minute cu un nivel foarte redus de zgomot si Hob2Hood care permite conectarea plitei la hota care va regla automat fluxul de aer in functi de setarile plite. 

Puncte tari

+ design minimalist

+ panou tactil de control

+ motor cu putere maxima de 720 m3/h

+ 4 trepte de putere

+ eficienta energetica incadrata in clasa A

+ functii moderne

Puncte slabe

– eficienta filtrelor de grasimi incadrata in clasa D

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Electrolux LFT766X este o hota moderna cu un motor puternic si o eficienta energetica buna. Cele 4 trepte de putere, functiile Breeze si Hob2Hood si panoul de control tactil fac din aceasta hota o alegere excelenta pentru orice bucatarie moderna.  

Manual de utilizare Electrolux LFT766X