Hota incorporabila decorativa Samsung NK24M5060SS/UR review

  • Design
    (4.7)
  • Eficienta
    (4.7)
  • Consum
    (4.2)
4.5

Sumar

Samsung NK24M5060SS/UR este o hota incorporabila cu un design modern, o eficienta buna si o iluminare excelenta a spatiului inferior. Panoul de control cu touch, cele trei niveluri de putere si raportul bun calitate pret sunt argumente solide in favoarea achizitionarii acestei hote produse de Samsung. 

» Profitati de reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Stock Busters de la eMag
Click aici pentru oferta

Mobilierul din bucatarie are o influenta mare in designul general al incaperii, astfel ca din ce in ce mai multe persoane aleg sa-si achizitioneze aparate electrocasnice incorporabile. Cele mai populare astfel de aparate raman hotele decorative care datorita dimensiunilor reduse a si a finisajelor elegante vor contribui la decorul modern al bucatariei. In plus, o hota decorativa moderna va avea un display electronic, un debit mare de aer si un nivel bun de iluminare. In continuare va vom prezenta o hota eleganta care se afla in oferta producatorului sud-coreean Samsung.

Hota incorporabila Samsung NK24M5060SSUR

Hota incorporabila moderna

Samsung NK24M5060SS/UR este o hota decorativa incorporabila cu un design modern din inox si un panou de control de mici dimensiuni. Dimensiunile acestui model sunt de 60 x 45 x 62 cm iar greutatea este de 7 Kg, putand sa fie incorporata intr-un mobilier cu diferite nuante de gri, argintiu sau alb. Cablul de alimentare are o lungime de 1.5 metri astfel ca nu trebuie sa aveti o priza in imediata apropiere a hotei, iar diametrul conductei de evacuare are 12 cm.

Eficienta si consum decent

Consumul energetic de 80 kWh este incadrat in clasa B de eficienta energetica, fiind mai scazut decat la majoritatea modelelor cu dimensiuni si capacitate similara. Capacitatea de absorbtie a hotei este de 668 mc/h ceea ce o face potrivita si pentru bucatariile mai mari sau care sunt deschise spre living. Sistemul de iluminare format din doua lampi de 2.5 W  este incadrat in clasa A de eficienta si asigura un nivel foarte bun de lumina pentru plita incorporabila sau cea a aragazului, astfel ca veti putea verifica usor gradul de preparare a alimentelor.

Cititi si: alte reviewuri la hote

Samsung NK24M5060SSUR

Meniu si filtre

Panoul de control este tactil si are un buton pentru pornire/oprire, trei butoane pentru cele trei niveluri de absorbtiesi pentru functia Booster si un buton pentru sistemul de iluminare.  Functia Bootster va putea fi folosita pentru eliminarea rapida a aburului si mirosurilor alimentelor care sunt preparate pe plita. Nivelul maxim al zgomotului este de 70 dB, o valoare destul de mare care ar putea sa deranjeze in special daca aveti o bucatarie deschisa catre hol sa living. Cele doua filtre de grasime din aluminiu nu sunt foarte eficiente astfel ca va trebui sa le curatati mai des cu un detergent de vase puternic sau in masina de spalat vase la un program mai lung.

Puncte tari

+ design elegant cu finisaje din inox

+ meniu simplu cu touch

+ eficienta buna de iluminare

+ trei niveluri de putere

+ capacitate buna de absorbtie

Puncte slabe

– filtrele de grasime nu sunt foarte eficiente

– zgomotul la nivelul cel mai mare este destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, Samsung NK24M5060SS/UR este o hota incorporabila cu un design modern, o eficienta buna si o iluminare excelenta a spatiului inferior. Panoul de control cu touch, cele trei niveluri de putere si raportul bun calitate pret sunt argumente solide in favoarea achizitionarii acestei hote produse de Samsung.