Hota Whirlpool AKR 746 IX Absolute review

  • Eficienta
    (4.5)
  • Design
    (5)
  • Pret
    (4.5)
4.7

Pentru cei care s-au saturat ca bucataria lor sa aiba mai mereu miros de fum, abur si alte mirosuri ce rezulta in urma prepararii mancarurilor, exista o solutie ideala: Hota Whirlpool AKR 746 IX Absolute. Astfel, compania Whirlpool demonstreaza ca nu doar masinile de spalat pe care le produce sunt un ajutor de nadejde in orice locuinta, ci si hotele menite sa alunge mirosurile neplacute din orice bucatarie, pentru ca utilizatorul sa se bucure in continuare de gatit.

Hota-Whirlpool-AKR-746-IX-Absolute

Modelul de hota AKR 746 IX Absolute de la Whirlpool reprezinta si un accesoriu care completeaza armonios o bucatarie cocheta, gratie culorii sale gri inox, o culoare destul de eleganta si sofisticata, ce ar trebui asortata cu aragazul pentru ca totul sa arate perfect. Aceasta nu are o dimensiune foarte mare pentru a nu ocupa mult spatiu din bucatarie, insa este suficient de mare pentru a face fata mirosurilor deranjante.

In plus, pentru cei care nu au fost convinsi inca de utilitatea unei hote, este important de precizat ca aceasta este un must pentru fumatorii care obisnuiesc sa petreaca ceva timp in bucatarie. Mai mult decat atat, ea poate servi si drept o lampa cocheta, gratie celor doua beculete care fac parte din dotarile sale si, astfel, cina poate fi servita la o lumina mai difuza.

Este hota Whirlpool AKR 746 IX Absolute mai mult decat un simplu accesoriu?

Dincolo de aspectul sau placut, aceasta hota este si foarte eficienta datorita faptului ca poate fi foarte usor de curatat. Fiind confectionata dintr-un material rezistent precum inoxul, ea poate fi destul de simplu de sters de praf sau alte depuneri de murdarie, folosindu-se o laveta speciala si putin detergent de curatare. Totodata, filtrul dispozitivului este confectionat din aluminiu, ceea ce inseamna ca el poate fi spalat periodic fara niciun fel de problema.

Cititi si: alte reviewuri de hote

Intotdeauna, cand vine vorba de alegerea unei hote, este foarte important sa fie verificat nivelul de zgomot al acesteia. El trebuie sa se incadreze intre 40 si 70 dB pentru ca hota sa nu fie deranjanta pentru utilizator, dar si pentru ca aceasta sa dea dovada de performanta. Iar modelul AKR 746 IX Absolute de la Whirlpool are un nivel de 69 dB, producatorul asigurandu-se ca nu va cauza sub nicio forma disconfort pentru cel care o foloseste. Trebuie remarcat ca toate hotele care vin cu un nivel de zgomot mai ridicat de 70 dB nu vor fi o alegere la fel de inteleapta.

Un alt aspect care demonstreaza ca hota AKR 746 IX Absolute este una performanta este determinat de capacitatea de absorbtie a dispozitivului. Acesta poate evacua nu mai putin de 704 metri cubi de aer pe ora. In general, hotele care vin cu un randament de peste 300 metri cubi sunt considerate modele ideale pentru o bucatarie, iar Whirlpool demonstreaza ca depaseste cu mult aceasta limita.

Drept urmare, se poate spune ca acest model de hota prezentat este unul ideal pentru orice tip de bucatarie moderna si elegant decorata. Iar pretul stabilit pentru dispozitiv este unul care corespunde dotarilor. Un dezavantaj ar fi insa faptul ca hota face parte din clasa energetica B.