Idei de cadouri de iepuras pentru copii

Venirea primaverii permite copiilor sa iasa mai mult in aer liber, pentru a face miscare si a se juca. Pentru a-i incuraja sa renunte la calculator si tablete, parintii pot sa ii implice in diferite sporturi. Practicand diferite sporturi copii vor fi mai sanatosi, isi vor creste increderea in sine, vor fi mai sociabili si mai empatici. In functie de varsta copiilor si de preferintele acestora, puteti opta pentru o bicicleta, o trotineta sau pentru role. Oferta de #biciclete, #trotinete si #role pentru copii este foarte variata, iar pentru a va ajuta sa alegeti un cadou de iepuras va vom prezenta cateva modele care vor fi apreciate de cei mici.

Idei de cadouri de iepuras pentru copii

1. Bicileta BTWIN14” 500 Unicorn 

Bicileta BTWIN14'' 500 Unicorn

Aceast model poate fi prima bicicleta pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 5 ani, inaltime intre 90 si 105 cm si greutate maxima de 30 Kg. Bicicleta dispune de roti ajutatoare demontabile si protectie pentru lant, prevenind astfel riscul de accidentare al celor mici. Dimensiunile bicicletei sunt de 98 x 42 x 62 cm, iar greutatea este de 8.7 Kg, astfel ca va fi usor de transportat de catre parinti. Saua bicicletei este reglabila intre 43.5 si 50.5 cm, iar ca accesorii incluse exista un claxon, lumini fata si spate si o placa reflectorizanta la spite. Cauciucurile au camere cu aer si crampoane care asigura o aderenta buna pe diferite tipuri de teren, iar sistemul de franare Stop easy este usor de utilizat de catre copii. 

2. Trotineta Oxelo Mid 9 

Trotineta Oxelo Mid 9

Aceasta trotineta este destinata utilizarii copiilor mai mari, cu varsta cuprinsa intre 9 si 14 ani, inaltime intre 1.25 si 1.75 cm si greutate maxima de 100 Kg. Trotineta fispune de roti de cauciuc cu diametru de 175 mm, sistem pe suspensie care amortizeaza vibratiile si un sistem de franare pe ghidon pentru utilizare in siguranta. Acest model permite deplasarea facila pe distante de pana la 2 Km si este pliabila, astfel ca nu necesita un spatiu mare pentru depozitare. In plus, greutatea este de doar 5 Kg, putand fi transportata usor chiar si pe scari. Pentru utilizarea in siguranta a trotinetei copiii trebuie sa poarte casca de protectie, genunchiere si cotiere. 

3. Role Oxelo PLAY5

Role Oxelo PLAY5

Acest model este ideal pentru copii care vor sa invere sa mearga pe role si poarta marimi cuprinse intre 28 si 36. Rolele PLAY5 sunt reglabile pe 3 marimi, astfel ca vor putea fi utilizate de copii o perioada mai lunga de timp. Rolele au un interior din spuma, rulmenti ABEC 1 si catarame de strangere pentru sustinere si protectie. Acest model dispune de frane din cauciuc, care asigura o aderenta mai buna si o franare mai eficienta. Rotile rolelor sunt de asemenea din cauciuc, si pot fi schimbate atunci cand se uzeaza (primul din cele 7 cercuri vizibile pe interior este uzat). In pachet este inclus un kit cu suruburi pentru stabilitate, care permite utilizarea rolelor doar cu trei roti. Pentru protectia in timpul caderilor, este indicata purtarea cotierelor, a castii, a genunchierelor si a protectiilor pentru incheieturi.