LG F2WN2S6S6TE, Masina spalat rufe Slim, 6.5 Kg, Clasa A+++, 1200 RPM – Pareri si Review

? LG F2WN2S6S6TE - 6.5 Kg, Clasa A+++, 14 programe, 55/74 dB, AI DD
Masina de spalat rufe LG F2WN2S6S6TE

Product Name: LG F2WN2S6S6TE

Product Description: LG F2WN2S6S6TE este o masina de spalat rufe slim cu o capacitate de incarcare de 6.5 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Masina dispune de 14 cicluri de spalare si utilizeaza tehnologii moderne dezvoltate de LG precum AI DD sau Steam.

Brand: LG

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si tehnologii
    (4.9)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.8

Sumar

LG F2WN2S6S6TE este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si un motor inverter economic si silentios. Gama variata de programe, tehnologiile de ultima generatie si garantia extinsa de 10 ani pentru motor fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de LG o alegere foarte buna pentru familiile formate din 2-3 persoane. 

Pros

+ design modern

+ display digital tactil

+ eficienta energetica A+++

+ 14 programe de spalare

+ conexiune Wi-Fi

+ tehnologii moderne

+ garantie de 10 ani pentru motor

Cons

– viteza maxima de centrifugare este de doar 1200 rpm

– pretul intreg este pe masura specificatiilor

Electrocasnicele mari produse de compania sud-coreeana LG dispun de un design actual care le permite integrarea in orice bucatarie moderna. Pe langa finisajele moderne, cele mai noi aparate electrocasnice LG dispun de motoare sau compresoare fiabile, care sunt garantate sa functioneze cel putin 10 ani. In plus, eficienta energetica este una foarte buna, ceea ce inseamna ca valoarea facturilor de energie electrica va fi mai mica. Un astfel de aparat electrocasnic modern este si masina de spalat rufe LG F2WN2S6S6TE ale carei caracteristici le veti gasi in continuare.

Masina de spalat rufe LG F2WN2S6S6TE

LG F2WN2S6S6TE – masina de spalat rufe de generatie noua

Masina de spalat rufe LG F2WN2S6S6TE este un model slim cu design elegant de culoare gri si hublou cu rama lata din sticla neagra. Hubloul are sticla securizata durabila si se deschide la un unghi de 150 grade care faciliteaza incarcarea hainelor in masina. Tamburul cu volum de 42 litri dispune de ridicator inoxidabil durabil si igienic care nu permite depunerea murdariei si a detergentului. Fiind un model slim (60 x 45 x 85 cm), aceasta masina se poate instala si in spatii mai inguste, precum intr-o nisa de pe hol sau din baie. Capacitatea de incarcare a acestui model este de 6.5 Kg de rufe, fiind potrivit pentru familiile formate din 2-3 persoane.

Motor Inverter Direct Drive

LG F2WN2S6S6TE dispune de un motor Inverter Direct Drive care este atat economic si silentios cat si durabil, fapt confirmat de garantia extinsa de 10 ani oferita de producator. Consumul energetic estimativ anual de 122 kWh este incadrat in clasa A+++, ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 6 lei. Eficienta energetica la centrifugare este incadrata in clasa B, viteza de stoarcere putand fi setata in 5 trepte intre 400 si 1200 de rotatii pe minut. Nivelul zgomotului de spalare este de doar 55 dB iar cel de centrifugare poate atinge 74 dB la viteza maxima. 

Gama variata de programe

Panoul de control contine un selector rotativ cu finisaje metalice pentru alegerea ciclului de spalare, doua butoane pentru pornire/oprire si pauza si un display digital tactil in partea dreapta. Aceasta masina dispune de 14 cicluri de spalare organizate in functie de tipul tesaturilor (bumbac, lana, delicate, mixt) sau de tipul articolelor (echipament sportiv, hainele bebelusilor). O parte dintre aceste programe utilizeaza tehnologia LG Steam care elimina alergenii din haine cu ajutorul aburului fierbinte. Mai mult, aveti la dispozitie si un program rapid cu o durata de doar 30 de minute, potrivit pentru o cantitate mai redusa de haine. Durata unui program standard este de 227 minute si poate scadea la 207 minute in cazul unei incarcaturi partiale. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe 

LG F2WN2S6S6TE

Tehnologii si functii moderne

Cele mai noi masini de spalat rufe din portofoliul LG precum LG F4WT409AIDD sau LG F2WV7S8P1 utilizeaza tehnologii moderne precum AI DD care optimizeaza miscarile de spalare in functie de greutatea si delicatetea rufelor. Alte tehnologii utile sunt LG Steam de care am amintit anterior sau TurboWash 2.0 care reduce timpul de spalare al rufelor. In plus, gratie conectivitatii Wi-Fi veti putea sa descarcati cicluri noi de programe sau sa controlati masina prin intermediul aplicatiei LG ThniQ. Cele mai importante functii disponibile sunt pornirea intarziata intr-un interval cuprins intre 3 si 19 ore, blocarea accesului copiilor la meniu, prespalarea sau spalarea intensiva.

Puncte tari

+ design modern

+ display digital tactil

+ eficienta energetica A+++

+ 14 programe de spalare

+ conexiune Wi-Fi

+ tehnologii moderne

+ garantie de 10 ani pentru motor

Puncte slabe

– viteza maxima de centrifugare este de doar 1200 rpm

– pretul intreg este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, LG F2WN2S6S6TE este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si un motor inverter economic si silentios. Gama variata de programe, tehnologiile de ultima generatie si garantia extinsa de 10 ani pentru motor fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de LG o alegere foarte buna pentru familiile formate din 2-3 persoane.