LG F4WN207N4E, Masina de spalat rufe slim, 7 Kg, Clasa A+++, 1400 rpm – Pareri si Review

? LG F4WN207N4E - 7 Kg, Clasa A+++, 1400 rpm, 55/74 dB, AI DD
Masina de spalat rufe LG F4WN207N4E

Product Name: LG F4WN207N4E

Product Description: LG F4WN207N4E este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 7 Kg de rufe si o eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Masina dispune de 14 cicluri de spalare si de o viteza maxima de centrifugare de 1400 rpm.

Brand: LG

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si tehnologii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.7)
4.8

Sumar

LG F4WN207N4E este o masina de spalat rufe compacta cu efcienta energetica foarte buna si gama variata de programe. Tehnologiile moderne, viteza mare de centrifugare si raportul corect dintre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul LG. 

Pros

+ design actual

+ display digital mare

+ eficienta energetica A+++

+ 14 cicluri de spalare

+ viteza mare de centrifugare

+ tehnologii moderne

+ garantie 10 ani pentru motor

+ raport bun calitate/pret

Cons

– nivelul zgomotului de centrifugare este destul de ridicat

Principalele diferente dintre o masina de spalat rufe incadrata in clasa entry-level si una premium sunt date de tehnologiile si sistemele utilizate. Aceste tehnologii reduc atat consumul de energie si cel de apa dar si timpul necesar pentru spalarea anumitor haine. Mai mult, masina va utiliza o cantitate mai mica de detergent iar murdaria si petele vor fi indepartate mult mai usor. O astfel de masina de spalat care utilizeaza numeroase tehnologii moderne este si LG F4WN207N4E, iar in cele ce urmeaza va vom prezenta cele mai importante caracteristici ale acesteia.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Masini De Spalat Rufe 7 Kg

Masina de spalat rufe LG F4WN207N4E

LG F4WN207N4E – masina de spalat rufe din gama 2020

Masina de spalat rufe slim LG F4WN207N4E are un design alb minimalist si hublou cu rama lata argintie. Usa hubloului are directia de deschidere clasica, spre stanga, iar unghiul larg de 150 grade permite incarcarea facila chiar si a hainelor mai voluminoase. Cuva masinii are un volum de 59 litri si este prevazuta cu palete din otel inoxidabil care nu permite dezvoltarea bacteriilor. Desi este un model slim, aceasta masina de spalat rufe are o capacitate de incarcare de 7 Kg, fiind potrivita chiar si pentru familiile formate din 2-3 persoane. Dimensiunile masinii sunt de 60 x 56.5 x 85 cm, astfel ca o veti putea instala si intr-o baie mai mica sau intr-o nisa de pe hol.

Motor Inverter Direct Drive

LG F4WN207N4E are un motor Inverter Direct Drive de generatie noua, care are o eficienta energetica excelenta si o durabilitate foarte buna. Consumul estimativ anual (bazat pe 220 cicluri de spalare) este de 121 kWh ceea ce inseamna un cost lunar de aproximativ 6 lei. Eficienta energetica la centrifugare este incadrata de asemenea in cea mai buna clasa, A, rufele avand un grad de umiditate de doar 44% dupa spalare si centrifugare. Viteza de stoarcere poate fi setata intre 400 si 1400 de roatii pe minut in 5 trepte (400, 800, 1000, 1200 si 1400) in functie de tipul hainelor spalate. Nivelul zgomotului variaza  intre 55 dB pentru spalare si 78 dB la centrifugarea la viteza maxima.

Panou de control intuitiv

Panoul de control contine un selector rotativ in partea centrala si un display digital tactil cu afisaj alb in partea dreapta. Aveti la dispozitie 14 cicluri de spalare care includ optiuni in functie de tesatura (bumbac, lana, mixte) sau de tipul articolelor spalate (echipament sportiv, hainele bebelusilor sau plapumi). In plus, aveti la dispozitie si un program rapid cu durata de doar 30 de minute si un program silentios pentru a nu deranja celelalte persoane din casa.

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe 

LG F4WN207N4E

Tehnologii moderne

Acest model utilizeaza mai multe tehnologii moderne dezvoltate de LG precum AI DD (optimizeaza miscarile de spalare pentru protejarea tesaturilor) sau LG Steam (care foloseste aburul fierbinte pentru eliminarea alergenilor din haine sau pentru prevenirea formarii cutelor). Ca si alte modele de masini de spalat produse de LG (precum LG F2WN2S6S6TE sau LG F4WT409AIDD) si aceasta masina dispune de functii utile precum adaugarea articolelor dupa inceperea programului de spalare, pornirea intarziata intr-un interval cuprins intre 3 si 19 ore sau blocarea accesului copiilor la meniu. Confirmarea fiabilitatii motorului inverter este data si de garantia extinsa de 5 ani oferita de producator.

Puncte tari

+ design actual

+ display digital mare

+ eficienta energetica A+++

+ 14 cicluri de spalare

+ viteza mare de centrifugare

+ tehnologii moderne

+ garantie 10 ani pentru motor

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– nivelul zgomotului de centrifugare este destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, LG F4WN207N4E este o masina de spalat rufe compacta cu efcienta energetica foarte buna si gama variata de programe. Tehnologiile moderne, viteza mare de centrifugare si raportul corect dintre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul LG. 

Tags: