LG F2WN2S6S3E, Masina de spalat rufe slim, 6.5 Kg, Clasa A+++, 1200 rpm – Pareri Si Review

🥇 LG F2WN2S6S3E - 6.5 Kg, Clasa A+++, 1200 rpm, 55/74 dB
Masina de spalat rufe LG F2WN2S6S3E

Product Name: LG F2WN2S6S3E

Product Description: LG F2WN2S6S3E este o masina de spalat rufe slim cu o capacitate de incarcare de 6.5 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Masina dispune de 14 cicluri de spalare si utilizeaza tehnologii moderne pentru eficientizarea consumului si indepartarea rapida de petelor.

Brand: LG

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si tehnologii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.8

Sumar

LG F2WN2S6S3E este o masina de spalat rufe compacta cu motor economic si tehnologii de ultima generatie. Gama variata de programe, functiile utile si pretul redus din aceasta perioada fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de LG o alegere excelenta pentru orice casa mica. 

Pros

+ panou de control intuitiv

+ motor inverter cu eficienta energetica A+++

+ 14 programe de spalare

+ tehnologii moderne

+ functii utile

+ 10 ani garantie pentru motor

Cons

– durata programelor este mare

– viteza maxima de centrifugare este doar 1200 rpm

Maximizarea utilizarii spatiului disponibil este necesara mai ales daca locuiti intr-un apartament sau o casa cu o suprafata utila mai mica. Intr-un astfel de apartment este indicat sa achizitionati aparate electrocasnice compacte, care sa poate fi instalate intr-o baie sau bucatarie mai inguste, sau intr-o nisa de pe hol. Un astfel de aparat electrocasnic este masina de spalat rufe slim, care are o adancime mai mica in comparatie cu un model standard. LG F2WN2S6S3E este o masina de spalat rufe slim cu specificatii tehnice excelente iar in continuare va vom prezenta care sunt principalele caracteristici ale acesteia.

Masina de spalat rufe LG F2WN2S6S3E

LG F2WN2S6S3E – masina compacta de spalat rufe

Masina de spalat rufe LG F2WN2S6S3E are un design simplu de culoare alba iar hubloul are o rama lata si o sticla transparenta. Deschiderea usii se face la un unghi larg de 150 grade care asigura incarcarea facila chiar si a paturilor sau perdelelor mai voluminoase. Cuva cu volum de 42 litri are palete din otel inoxidabil care asigura un interior igienic si protejeaza rufele. Acest model are o adancime de doar 45.5 cm, in timp de latimea si inaltimea au dimensiuni standard (60 x 80 cm). Capacitatea de incarcare maxima este de 6.5 Kg, acest model fiind potrivit pentru familiile formate din 2-3 persoane. 

Motor Inverter Direct Drive

LG F2WN2S6S3E are un motor Inverter Direct Drive de generatie noua, care are un consum energetic anual incadrat in cea mai eficienta clasa, A+++. Consumul estimativ anual de 122 kWh are un cost lunar de aproximativ 6 lei, un program standard avand un consum de 0.67 kWh si un cost de 0.4 lei. Consumul anual de apa de 9.240 litri este unul destul de scazut, la fel ca si gradul de umiditate de 53% al rufelor dupa spalare si centrifugare. Viteza maxima de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut, si poate fi setata in 5 trepte in functie de tipul tesaturilor spalate. Nivelul zgomotului de spalare este de 55 dB insa cel de centrifugare poate sa atinga 74 dB in cazul vitezei maxime. 

Panou de control intuitiv

Panoul de control contine un disc rotativ pentru alegerea ciclului de spalare, un display digital cu fundal negru, afisaj alb si butoane tactile in partea inferioara. Acest model dispune de 14 cicluri de spalare care includ optiuni in functie de tipul articolelor (echipament sportiv, pleduri, hainele bebelusilor) sau al tesaturilor (bumbac, mixte, delicate, lana). In plus, aveti la dispozitie si un program silentios si unul rapid cu o durata de doar 30 de minute. Durata unui program standard este destul de mare (227 minute), incarcarea pe jumatate reducand timpul de spalare cu 20 de minute. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe 

LG F2WN2S6S3E

Tehnologii de ultima generatie

Acest model utilizeaza mai multe tehnologii moderne dezvoltate de LG precum AI DD (optimizeaza miscarile de spalare in functie de greutatea si delicatetea hainelor) sau Steam+ (utilizeaza aburul fierbinte pentru idnepartarea a 99.9% din alergenii din haine). Dintre functiile optionale cele mai utile sunt adaugarea articolelor dupa inceperea programului, pornirea intarziata (3-19 ore), blocarea accesului copiilor la meniu, prespalarea sau curatarea cuvei. Ca si in cazul altor modele precum LG F4WN207N4E, LG F2WN2S6S6TE sau LG F4WT409AIDD, si aceasta masina de spalat beneficiaza de o garantie extinsa de 10 ani pentru motor. 

Puncte tari

+ panou de control intuitiv

+ motor inverter cu eficienta energetica A+++

+ 14 programe de spalare

+ tehnologii moderne

+ functii utile

+ 10 ani garantie pentru motor

Puncte slabe

– durata programelor este mare

– viteza maxima de centrifugare este doar 1200 rpm

Concluzii

In concluzie, LG F2WN2S6S3E este o masina de spalat rufe compacta cu motor economic si tehnologii de ultima generatie. Gama variata de programe, functiile utile si pretul redus din aceasta perioada fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de LG o alegere excelenta pentru orice casa mica.