Masina de tuns iarba Bosch Universal Rotak 450 review

Bosch Universal Rotak 450
  • Manevrabilitate
    (4.7)
  • Putere
    (4.4)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.6

Sumar

Bosch Universal Rotak 450 este o masina moderna de tuns iarba cu un motor puternic si un recipient de colectare cu dimensiuni mari. Manevrabilitatea buna, cele 6 trepte de taiere si raportul excelent calitate/pret sunt alte atuuri ale acestei masini de tuns iarba produsa de Bosch.

Odata cu venirea primaverii se reiau si activitatile de ingrijire si intretinere a spatiilor verzi si a gazoanelor din gradini si curti. Pentru a va usura activitatea si pentru a obtine rezultatele pe care vi le doriti va trebui sa utilizati masini sau aparate de ultima generatie. De exemplu, pentru intretinerea gazonului veti putea sa folositi o masina de tuns iarba, care este usor de utilizat si asigura colectarea ierbii si a altor resturi vegetale. In continuare va vom prezenta o masina de tuns iarba moderna care se afla in portofoliul companiei germane Bosch.

⇒ Vedeti si: Topul celor mai bune masini electrice de tuns gazonul

Masina de tuns iarba Bosch Universal Rotak 450

Masina electrica de tuns iarba

Bosch Universal Rotak 450 este o masina electrica de tuns iarba cu un design modern din plastic de culoare negru-verde. Masina are un maner ajustabil pentru utilizarea confortabila si patru roti mari din plastic care permit deplasarea facila chiar si pe o suprafata in panta. Acest model are o greutate de 13.5 Kg si un sac pliabil de colectare a ierbii cu un volum de 40 de litri care se poate plia pe timpul depozitarii.

Motor puternic

Bosch Universal Rotak 450 are un motor cu o putere de 1300 W, fiind potrivit pentru gazoanele cu suprafata maxima de 500 mp. Latimea de taiere este de 35 cm iar cutitul LeafCollect din otel permita taierea rapida a firelor de iarba pe tot parcursul anului, insa asigura si colectarea si farmitarea frunzelor si a altor resturi vegetale. In partea centrala exista un maner care permite transportarea masinii in garajul sau magazia de depozitare. 

Cititi si: alte reviewuri de aparate si masini pentru gradina

Optiuni variate de taiere

Masina dispune de 6 trepte de taiere cu o inaltime care variaza intre 20 si 70 mm, care va vor ajuta sa aveti un gazon ingrijit atat pe timpul verii cat si al primaverii sau al toamnei. In plus, sistemul Ergoflex patentat de Bosch asigura manevrarea usoara a masinii protejandu-va spatele si incheieturile. Nivelul zgomotului are o valoare destul de mare de 93 dB astfel ca este indicat sa utilizati o casti de protectie fonica pe timpul tunderii gazonului. 

Puncte tari

+ design modern

+ roti mari din plastic

+ motor cu putere de 1300 W

+ 6 trepte de taiere

+ sac de colectare mare

+ maner pentru transport

+ raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

– nivelul zgomotului este ridicat

Concluzii

In concluzie, Bosch Universal Rotak 450 este o masina moderna de tuns iarba cu un motor puternic si un recipient de colectare cu dimensiuni mari. Manevrabilitatea buna, cele 6 trepte de taiere si raportul excelent calitate/pret sunt alte atuuri ale acestei masini de tuns iarba produsa de Bosch.

Manual Bosch Universal Rotak 450