Masina de spalat cu uscator Beko HTE7613YBSTR review

Beko HTE7613YBSTR
  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Programe si tehnologii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.6

Sumar

Beko HTE7613YBSTR este o masina de spalat cu uscator moderna, cu o eficienta energetica buna si o gama variata de programe. Panoul de control intuitiv, functiile si sistemele speciale si raportul corect intre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe produsa de Beko.

ยป Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Daca locuiti intr-un apartament sau o casa cu dimensiuni mai mici si nu aveti un spatiu dedicat pentru uscarea rufelor atunci cea mai buna solutie este achizitionarea unei masini de spalat rufe cu uscator. O astfel de masina va putea sa spele si sa usuce rapid hainele pe care le veti putea purta in aceeasi zi. Cele mai importante aspecte de care va trebui sa tineti cont in alegerea unei masini de spalat rufe cu uscator sunt atat eficienta energetica, capacitatea de spalare si uscare, numarul de programe sau functiile si optiunile suplimentare. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de masina de spalat rufe cu uscator care este produsa de compania turceasca Beko. 

Masina de spalat rufe cu uscator Beko HTE7613YBSTR

Masina moderna de spalat rufe cu uscator

Beko HTE7613YBSTR este o masina de spalat rufe cu uscator din gama 2019 care are un design modern si un hublou supradimensionat cu rama neagra si sticla transparenta Piano Black. Directia de deschidere a hubloului este spre stanga iar diametrul larg si unghiul de deschidere de 170 de grade permit incarcarea facila a hainelor si lenjeriilor mai voluminoase. Acest model are dimensiuni de 60 x 49 x 84 cm si o capacitate de incarcare de 7 Kg pentru spalare si 4 Kg pentru uscare. 

Motor cu eficienta energetica buna

Beko HTE7613YBSTR are un motor Prosmart Inverter cu un consum energetic anual de 1134 kWh care este incadrat in clasa de eficienta energetica B (intr-o clasificare de la A la G), costul lunar cu energia consumata fiind de aproximativ 61 lei. Viteza maxima de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut, rufele avand un grad destul de redus de umiditate dupa stoarcerea la aceasta viteza. Nivelul zgomotului de spalare de 58 dB este unul rezonabil, insa cele de uscare (64 dB) si centrifugare (75 dB) pot fi deranjante pentru celelalte persoane din casa.

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Beko HTE7613YBSTR

Gama variata de programe

Panoul de control are un buton rotativ pentru selectarea programelor de spalare si uscare si un display digital monocolor care este incadrat de 8 butoane care permit modificarea unor optiuni sau activarea unor functii suplimentare. Acest model dispune de 15 programe , unele dintre acestea continand un ciclu complet de spalare si uscare (Wash&Wear, Wash&Dry, Hygiene + Wash&Dry, Baby Protect + Wash&Dry). Aveti la dispozitie si un program de spalare rapida dar si programe doar pentru uscare (Coton Dry sau Sintetic Dry). In plus, prin optiunea Downloaded Cycle veti putea sa descaracti si alte programe de spalat precum Mix, Curtain, Lingerie, Soft Toys sau Towel.

Sisteme si tehnologii moderne

Fiind o masina de spalat rufe de generatie noua, acest model utilizeaza mai multe sisteme si tehnologii moderne precum Homewiz care foloseste conexiunea Bluetooth pentru controla masina, SteamCure care utilizeaza aburul pentru prevenirea formarii cutelor sau Optisense care utilizeaza 4 senzori pentru eficientizarea consumului de energie si apa. Dintre functiile speciale amintim sistemul electronic de control al balansului, programarea intarziata intr-un interval de 24 de ore sau blocarea accesului copiilor la meniu. 

Puncte tari

+ design modern cu hublou negru

+ display digital 

+ conexiune Bluetooth

+ eficienta energetica buna

+ gama variata de programe

+ functii si sisteme moderne

+ tehnologie SteamCure cu abur

+ raport bun intre calitate si pret

Puncte slabe

– nivel destul de ridicat al zgomotului de uscare si centrifugare

– programele de uscare au o durata destul de mare

Concluzii

In concluzie, Beko HTE7613YBSTR este o masina de spalat cu uscator moderna, cu o eficienta energetica buna si o gama variata de programe. Panoul de control intuitiv, functiile si sistemele speciale si raportul corect intre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe produsa de Beko.

Manual Beko HTE7613YBSTR