Samsung WD80T4046EE/LE, Masina de spalat rufe cu uscator, 8/5 Kg, Clasa B, 1400 RPM – Pareri si Review

? Samsung WD80T4046EE/LE - 8/5 Kg, Clasa B, 12 programe, 1400 RPM, 54/59/74 dB
Masina de spalat rufe Samsung WD80T4046EE/LE

Product Name: Samsung WD80T4046EE/LE

Product Description: Samsung WD80T4046EE/LE este o masina de spalat rufe cu uscator cu eficienta energetica incadrata in clasa B si capacitate de incarcare de 8 Kg pentru spalare si de 5 Kg pentru uscare. Masina dispune de 12 cicluri de spalare si uscare si utilizeaza mai multe tehnologii moderne dezvoltate de Samsung.

Brand: Samsung

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Programe si tehnologii
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.6

Sumar

Samsung WD80T4046EE/LE este o masina de spalat rufe cu uscator cu o eficienta energetica buna si o numeroase tehnologii moderne. Viteza mare de centrifugare, functiile suplimentare si garantia extinsa pentru motor sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe cu uscator din portofoliul Samsung. 

Pros

+ design minimalist

+ panou de control intuitiv

+ 12 cicluri de spalare si uscare

+ tehnologii moderne

+ functii utile

+ garantie extinsa pentru motor

Cons

– centrifugarea poate fi setata in doar 3 trepte

– durata programului de uscare este mare

Daca doriti sa spalati si sa uscati rufele rapid, cea mai buna solutie este achizitionarea unei masini de spalat cu uscator. Aceste masini de spalat dispun atat de programe de spalare cat si de spalare si uscare. Consumul energetic este mai ridicat decat cel al unei masini de spalat simple, de aceea este indicat sa alegeti un model cu eficienta energetica incadrata in clasa A sau B. Alte aspecte de care va trebui sa tineti cont sunt numarul de programe, tehnologiile utilizate sau functii si optiunile suplimentare. Samsung WD80T4046EE/LE este o masina de spalat rufe cu specificatii bune, iar in continuare vi le vom prezenta pe cele mai importante dintre acestea.

Masina de spalat rufe Samsung WD80T4046EE/LE

Samsung WD80T4046EE/LE – masina de spalat rufe cu uscator

Masina de spalat rufe cu uscator Samsung WD80T4046EE/LE are un design alb minimalist, cu hublou supradimensionat si sticla transparenta. Usa are un diametru generos si se deschide la un unghi larg care faciliteaza incarcarea hainelor uscate sau umede. Capacitatea de incarcare este de 8 Kg pentru spalare si 5 Kg pentru uscare, fiind un model potrivit pentru familiile formate din 3-4 persoane. Masina are o forma patrata (60 x 60 cm) si o inaltime de 89 cm, astfel ca veti avea nevoie de un spatiu mai mare pentru instalare. 

Motor Digital Inverter fiabil

Samsung WD80T4046EE/LE are un motor Digital Inverter superior care beneficiaza de o garantia extinsa de 10 ani oferita de Samsung (disponibila si pentru alte modele precum Samsung WW70T4020EE/LE, Samsung Add-Wash WW70K44305W/LE sau Samsung WW8NK52E0VW/LE). Eficienta energetica este incadrata in clasa B (pe o scara de la A la G), un program standard avand un consum de 6.48 kWh. Viteza de centrifugare poate fi setata in doar 3 trepte in 400 si 1400 de rotatii pe minut in functie de hainele sau articolele spalate. Nivelul zgomotului de spalare este de 54 dB, cel de uscare este de 59 dB iar cel de centrifugare poate atinge 74 dB la viteza maxima. 

Gama variata de programe

Panoul de control are o configurare clasica, in partea centrala fiind discul rotativ iar in partea dreapta display-ul digital cu afisaj albastru. Cele 12 cicluri includ diferite optiuni de spalare (Eco, lana/delicate, bumbac, sintetice, mixte) si o optiune de spalare si uscare. Mai mult, aveti la dispozitie si un program rapid de spalare cu durata de doar 15 minute. Un alt program util este Steam Wash care utilizeaza aburul fierbinte pentru eliminarea bacteriilor si alergenilor din haine si lenjerii. Durata unui program de uscare depaseste 240 de minute, iar un ciclu complet de spalare si uscare dureaza 360 minute. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe 

Samsung WD80T4046EE/LE

Tehnologii moderne

Fiind un model de generatie noua, aceasta masina de spalat rufe cu uscator utilizeaza mai multe tehnologii moderne dezvoltate de Samsung. Pe langa Hygiene Steam de care am amintit anterior, exista tehnologia Air Wash care elimina mirosurile din haine cu ajutorul aburului, fara apa sau detergent. O alta tehnologie disponibila este Eco Bubble care asigura patrunderea in profunzime a detergentului pentru eliminarea eficienta a petelor si a murdariei. Functiile disponibile sunt finalul intarziat, prespalarea, clatirea intensiva sau curatarea tamburului.

Puncte tari

+ design minimalist

+ panou de control intuitiv

+ 12 cicluri de spalare si uscare

+ tehnologii moderne

+ functii utile

+ garantie extinsa pentru motor

Puncte slabe

– centrifugarea poate fi setata in doar 3 trepte

– durata programului de uscare este mare

Concluzii

In concluzie, Samsung WD80T4046EE/LE este o masina de spalat rufe cu uscator cu o eficienta energetica buna si o numeroase tehnologii moderne. Viteza mare de centrifugare, functiile suplimentare si garantia extinsa pentru motor sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe cu uscator din portofoliul Samsung. 

Manual de utilizare Samsung WD80T4046EE/LE

Tags: