Masina de spalat rufe Miele Serie 120 WDD 035 WCS review

Miele Serie 120 WDD 035 WCS
Masina de spalat rufe Miele Serie 120 WDD 035 WCS

Product Name: Miele Serie 120 WDD 035 WCS

Product Description: Miele Serie 120 WDD 035 WCS este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 8 Kg, o eficienta energetica incadrata in clasa A+++ si o viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM.

Brand: Miele

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si functii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.8

Sumar

Miele Serie 120 WDD 035 WCS este o masina performanta de spalat rufe cu o eficienta energetica excelenta si o gama variata de cicluri de spalare. Alte avantaje ale acestui model produs de Miele sunt consumul redus de apa, functiile si tehnologiile moderne si reducerea de pret de care puteti beneficia in aceasta perioada. 

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Producatorul german Miele, este una din cele mai apreciate companii producatoare de electrocasnice atat in Europa cat si in Asia sau pe continentul nord-american. Electrocasnicele Miele sunt incadrate in clasa premium si au atat designuri moderne cat si specificatii tehnice excelente. Fiabilitatea foarte buna, calitatea materialelor si tehnologiile de ultima generatie fac ca masinile de spalat rufe, frigiderele si combinele frigorifice sa fie in topul preferintelor clientilor cu venituri peste medie. In continuare va vom prezenta o masina de spalat rufe din portofoliul Miele care poate fi achizitionata la un pret redus in aceasta perioada. 

Masina de spalat rufe Miele Serie 120 WDD 035 WCS

Masina performanta de spalat rufe 

Miele Serie 120 WDD 035 WCS este o masina de spalat rufe cu design clasic alb lotus si hublou cu rama argintie si sticla transparenta. Directia de deschidere a hubloului este spre dreapta si se face la un unghi larg care faciliteaza incarcarea si descarcarea rufelor. In interior, tamburul are o structura tip fagure care asigura alunecarea facila a rufelor. Acest model are dimensiuni de 63.3 x 59.6 x 85 cm si o capacitate de incarcare de 8 Kg, fiind potrivita pentru familiile care au unul sau doi copii. 

Motor cu eficienta energetica A+++

Motorul ProfiEco este puternic, silentios si economic, consumul estimativ anual de 177 kWh fiind incadrat in clasa de eficienta energetica A+++, iar costul lunar cu energia consumata fiind de cel mult 10 lei. Consumul anual de apa de 10.120 litri este comparabil cu cel al altor modele cu specificatii similare, iar eficienta de stoarcere este incadrata in clasa B. Viteza de centrifugare poate fi setata in 4 trepte intre 600 si 1400 rpm in functie de tipul hainelor sau al tesaturilor. In ceea ce priveste nivelul zgomotului, acesta are o valoare de 50 dB pentru spalare si de 74 dB pentru viteza maxima de centrifugare. 

Panou intuitiv de control

Miele Serie 120 WDD 035 WCS are un panou de control format dintr-un buton rotativ pentru selectarea ciclului de spalare si un display digital cu afisaj galben si butoane tactile care permit modificarea unor optiuni sau activarea unor functii. Cele 12 programe de spalare includ optiuni in functie de tipul tesaturii (bumbac, lana, delicate), de culoare sau de tipul hainelor (echipament sportiv, camasi). In plus, exista si un program rapid cu durata de doar 20 de minute care este insa potrivit pentru cantitatile mici de rufe. Durata programelor standard este destul de mare, putand sa ajunga pana la 250 de minute. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Masina de spalat rufe Miele Serie 120 WDD 035 WCS

Tehnologii si functii moderne

Ca si alte masini de spalat rufe din portofoliul Miele si acest model dispune de mai multe tehnologii si functii moderne precum recunoasterea automata a incarcaturii si ajustarea consumului in functie de aceasta, CapDosing care asigura spalarea eficienta a rufelor prin utilizarea capsulelor portionate sau Water Control Sistem care monitorizeaza admisia de apa si detecteaza evetualele scurgeri. Alte functii utile sunt spalarea fara centrifugare, intreruperea clatirii sau pornirea intarziata intr-un interval de 24 de ore. 

Puncte tari

+ design modern

+ panou de control digital

+ tambur tip fagure

+ eficienta energetica A+++

+ consum redus de apa

+ 12 programe de spalare

+ functii si tehnologii utile

+ pret redus in aceasta perioada

Puncte slabe

– durata destul de mare a programelor

Concluzii

In concluzie, Miele Serie 120 WDD 035 WCS este o masina performanta de spalat rufe cu o eficienta energetica excelenta si o gama variata de cicluri de spalare. Alte avantaje ale acestui model produs de Miele sunt consumul redus de apa, functiile si tehnologiile moderne si reducerea de pret de care puteti beneficia in aceasta perioada. 

Manual de utilizare Miele Serie 120 WDD 035 WCS