Masina de spalat rufe Bosch WAT28561BY review

  • Eficienta
    (4.7)
  • Consum
    (5)
  • Tehnologii
    (5)
4.9

Sumar

Bosch WAT28561BY este o masina de spalat rufe eficienta, cu un consum foarte redus de energie si un nive3l scazut al zgomotului. Panoul de control cu afisaj electronic si butoane cu touch si numeroasele programe de spalare si tehnologii moderne fac din aceasta masina de spalat una din cele mai bune optiuni existente pe piata.

Masina de spalat este un aparat electrocasnic care nu poate sa lipseasca din nicio casa. In plus, este un aparat care are o durata lunga de viata astfel ca va trebui sa faceti alegerea potrivita deoarece o veti putea folosi chiar si 10 ani. Consumul de energie si apa, dimensiunile, nivelul de zgomot si viteza de centrifugare sunt doar cateva dintre aspectele pe care va trebui sa le luati in considerare atunci cand doriti sa va schimbati masina de spalat. In plus, cele mai moderne masini de spalat folosesc tehnologii inovatoare pentru o spalare mai rapida si eficienta a rufelor indiferent de culoare sau tesatura. Bosch este unul din cei mai apreciati producatori de electrocasnice, iar in continuare va vom prezenta unul din cele mai noi modele de masini de spalat ale producatorului german.

Masina de spalat rufe Bosch WAT28561BY

Eficienta ridicata

Bosch WAT28561BY este o masina de spalat cu incarcare forntala si un design elegant de culoare alba si cu ramama hubloului de culoare argintie. Masina are dimensiuni de 59 x 59.8 x 84.8 cm si o capacitate de 9 Kg fiind potrivita pentru familiile mai numeroase cu 2-3 copii. Acest model este incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++, avand un consum anual de energie de 152 kW ceea ce inseamna un cost al energiei de aproximativ 8 lei pe luna. Eficienta masinii este demonstatra de incadrarea in clasa A pentru spalare si in clasa B pentru centrifugare, rufele avand un grad de umiditate de 53% daca sunt stoarse la viteza maxima de 1400 de rotatii pe minut. Nivelul zgomotului este de asemenea unul foarte redus, avand o valoare de 49 dB pentru spalare si 75  dB pentru centrifugare.

Cititi si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Meniu Bosch WAT28561BY

Meniu cu touch screen

Panoul de control este situat in partea superioara a masinii de spalat si este format dintr-un butorn rotativ pentru selectarea diferitelor programe de spalare si un afisaj electronic cu butoane touch de unde veti putea seta temperatura si timpul de spalare, viteza de centrifugare sau diferite programe speciale. Hubloul masinii are 32 de centimetri si o deschidere de 185 de grade astfel ca veti putea incarca cu usurinta si haine mai voluminoase sau paturi de mari dimensiuni.

Programe si tehnologii moderne

Bosch WAT28561BY are un numar de 15 programe de spalare precum rufe delicate, rufe din bumbac, rufe sintetice sau spalare manuala lana, cel mai scurt dintre acestea avand o durata de 15  sau 30 de minute. Dintre programele speciale amintim cele pentru rufele de culori inchise, pentru gecile cu pug, AllergiePlus pentru persoanele care sunt alergice la detergenti, NightWash cu cel mai redus nivel de zgomot sau extra clatire/apretare. Tehnologiile de care dispune aceasta masina sunt EcoSilence Drive care asigura un consum energetic si un nivel de zgomot foarte redus, Active Water Plus care detecteaza greutatea rufelor incarcate pentru optimizarea consumului de apa si energie, VarioDrum care asigura spalarea delicata a rufelor sau AntiVibration Design care asigura o stabilitate excelenta si un nivel redus de vibratii. In plus, veti putea adauga rufe in masina chiar si dupa pornirea programului de spalare sau veti putea sa o programati sa se porneasca cu intarziere atunci cand sunteti la serviciu.

Concluzii

Concluzionand, Bosch WAT28561BY este o masina de spalat rufe eficienta, cu un consum foarte redus de energie si un nive3l scazut al zgomotului. Panoul de control cu afisaj electronic si butoane cu touch si numeroasele programe de spalare si tehnologii moderne fac din aceasta masina de spalat una din cele mai bune optiuni existente pe piata.