▷Review: Samsung WW70TA046AE/LE, Masina de spalat rufe, 7 Kg, Clasa B, 1400 RPM – Pareri

Samsung WW70TA046AE/LE Masina de Spalat Rufe ⭐ Review si Pareri
Masina de spalat rufe Samsung WW70TA046AE/LE

Product Name: Samsung WW70TA046AE/LE

Product Description: Samsung WW70TA046AE/LE este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 7 Kg si efcienta energetica incadrata in clasa B. Masina dispune de o viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM si de 14 cicluri de spalare.

Brand: Samsung

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Programe si tehnologii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.7

Sumar

Samsung WW70TA046AE/LE este o masina de spalat rufe cu design modern si eficienta energetica buna. Gama variata de programe, tehnologia Hygiene Steam si garantia extinsa pentru motor sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei masini de spalat rufe din portofoliul Samsung.

Pros

+ design modern;

+ eficienta energetica buna;

+ nivel redus al zgomotului;

+ gama variata de programe;

+ garantie extinsa pentru motor;

+ pret redus in aceasta perioada.

Cons

– lipsa conectivitatii Wi-Fi;

– programele au o durata destul de mare.

Masina de spalat rufe este unul din cele mai importante aparate electrocasnice din orice locuinta, atat prin prisma pretului de achizitie cat si a costurilor de functionare. Pentru a va asigura ca alegeti un model potrivit pentru familia dumneavoastra, va trebui sa luati in considerare cateva aspecte importante precum capacitatea de incarcare, eficienta energetica sau viteza maxima de centrifugare. Tineti cont si de numarul de programe, tehnologiile si functiile disponibile sau de finisahe si design. Samsung WW70TA046AE/LE este o masina de spalat rufe cu specificatii tehnice foarte bune, iar in cele ce urmeaza veti gasi o prezentare a acestui model.

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Masini De Spalat Rufe 7 Kg

Masina de spalat rufe Samsung WW70TA046AE/LE

Samsung WW70TA046AE/LE – design, capacitate si dimensiuni

Masina de spalat rufe Samsung WW70TA046AE/LE are un design modern, cu o carcasa alba si un hublou cu rama din sticla neagra. Peretii laterali au un design special creat pentru a reduce nivelul vibratiilor si al zgomotului din timpul spalarii si al stoarcerii. Acest model are o capacitate de incarcare de 7 Kg, fiind potrivit pentru familiile formate din 2-3 persoane.

Dimensiunile masinii sunt de 60 x 55 x 85 cm, instalarea putand sa fie facuta chiar si intr-o baie mai mica. Alte modele de masini de spalat rufe produse de Samsung care ofera un raport bun intre calitate si pret sunt: Samsung WD80TA046BE/LE, Samsung WW90T304MBW/LE, Samsung WW80T304MBS/LE sau Samsung WD10T634DBH/S7.

Motor, eficienta energetica si centrifugare

Eficienta energetica Samsung WW70TA046AE LE

Samsung WW70TA046AE/LE are un motor digital inverter, care este atat fiabil si economic dar si silentios. Eficienta energetica este incadrata in clasa B, pe o scara de la A la G, un ciclu de spalare standard avand un consum de doar 0.52 kWh. Consumul de apa de 45 litri/ciclu este de asemenea destul de redus, ca si gradul de umiditate a rufelor dupa stoarcere care este incadrat in aceeasi clasa B. Viteza de centrifugare poate fi setata in 4 trepte intre 400 si 1400 de rotatii pe minut, in functie de tipul tesaturilor pe care le spalati.

Nivelul zgomotului poate atinge 72 dB in cazul centrifugarii la viteza maxima, o valoare mai redusa in comparatie cu cea a altor modele lansate in anii anteriori. Fiabilitatea excelenta a motorului este confirmata si de garantia extinsa de 10 ani oferita de Samsung.

Panou de control, programe si functii

Samsung WW70TA046AE/LE

Panoul de control este format dintr-un selector rotativ pentru alegerea ciclului de spalare, un display digital cu afisaj albastru si mai multe butoane pentru diferite funcii si optiuni. Cele 14 cicluri de spalare disponibile sunt: Eco 40-60, Bumbac, Sistetice, Anti-alergeni, Express 15 minute, Mixte, Delicate, Lana, Apa rece, Culori inchise, Lenjerie de pat, Clatire si centrifugare, Clatire si evacuare si Curatare cuva. Durata unui program standard este de 3 ore si 28 de minute.

Functiile optionale includ prespalarea, spalarea rapida, curatarea tamburului sau finalul intarziat al programelor de spalare.

Tehnologii, sisteme si garantie

Acest model utilizeaza mai multe tehnologii dezvoltate de Samsung precum:

 • Eco Bubble – transforma detergentul in bule care patrund in profunzimea tesaturilor pentru indepartarea eficienta a petelor dificile;
 • Hygiene Steam – indeparteaza pana la 99% dintre bacteriile si alergenii din haine cu ajutorul aburului fierbinte;
 • Bubble Soak – inmoaie hainele in bule active care ajuta la indepartarea murdariei.

Acest model beneficiaza de o garantie standard de 2 ani, insa motorul digital inverter dispune de cea mai mare garantie din industrie: 20 de ani.

Puncte tari

+ design modern;

+ eficienta energetica buna;

+ nivel redus al zgomotului;

+ gama variata de programe;

+ garantie extinsa pentru motor;

+ pret redus in aceasta perioada.

Puncte slabe

– lipsa conectivitatii Wi-Fi;

– garantie standard.

Concluzii

Concluzionand, Samsung WW70TA046AE/LE este o masina de spalat rufe cu design modern si eficienta energetica buna. Gama variata de programe, tehnologia Hygiene Steam si garantia extinsa pentru motor sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei masini de spalat rufe din portofoliul Samsung.

Manual de utilizare Samsung WW70TA046AE/LE