Candy Rapido Pro RP4 476BWMR/1-S, Masina de spalat rufe slim, 7 Kg, clasa A, 1400 RPM – Pareri si Review

▷Candy Rapido Pro RP4 476BWMR/1-S Masina de Spalat Rufe ⭐ Review si Pareri
Masina de spalat rufe Candy Rapido Pro RP4 476BWMR/1-S

Product Name: Candy Rapido Pro RP4 476BWMR/1-S

Product Description: Candy Rapido Pro RP4 476BWMR/1-S este o masina de spalat rufe slim cu o capacitate de incarcare de 7 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A. Masina dispune de 12 cicluri de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM.

Brand: Candy

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si tehnologii
  (4.9)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.8

Sumar

Candy Rapido Pro RP4 476BWMR/1-S este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si eficienta energetica excelenta. Conectivitatea Wi-Fi, gama variata de programe si functii si raportul bun dintre calitate si pret fac din aceasta masina de spalat rufe o alegere foarte buna pentru locuintele mici.

Pros

+ design modern; + panou de control tactil; + conectivitate Wi-Fi; + gama variata de programe; + tehnologii si functii moderne; + raport bun intre calitate si pret.

Cons

– garantie standard; – exista doar 4 trepte de centrifugare; – nivelul zgomotului de centrifugare este destul de mare.

Masinile de spalat rufe lansate recent de Candy dispun de un raport excelent intre calitate si pret. Cele mai noi modele au specificatii tehnice excelente, dar si un design modern, comparabil cu cel al altor branduri mai cunoscute. In plus tehnologiile moderne eficientizeaza consumul de energie si apa si faciliteaza interactiunea cu masina de spalat. Candy Rapido Pro RP4 476BWMR/1-S este o astfel de masina de spalat rufe de generatie noua, iar in continuare vom analiza cele mai importante specifcatii ale acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Masini De Spalat Rufe 7 Kg

Masina de spalat rufe Candy Rapido Pro RP4 476BWMR/1-S

Candy Rapido Pro RP4 476BWMR/1-S – design, capacitate si dimensiuni

Masina de spalat rufe Candy Rapido Pro RP4 476BWMR/1-S are un design modern, cu o carcasa alba si hublou mare cu rama neagra. Hubloul are un diametru generos si este situat mai sus, pentru a facilita incarcarea si descarcarea rufelor. Tamburul din otel inoxidabil are un volum de 48 litri si dispune de un un design special, pentru protejarea tesaturilor. Capacitatea de incarcare este de 7 Kg, fiind un model potrivit pentru familiile formate din 2-3 persoane. 

Fiind un model slim, aceasta masina are latime si inaltime standard (60 x 85 cm) si o adancime de doar 45 cm, instalarea putand sa fie facuta si pe un hol mai ingust. Alte modele de masini de spalat rufe slim pe care le-am analizat recent sunt: Beko B5WFU78418WB (8 Kg, clasa A) sau LG F2WV5S8S1E (8.5 Kg, clasa C).

Motor, eficienta energetica si centrifugare

=> Vedeti si: Top 5 Masini de Spalat Rufe Candy

Eficienta energetica Candy Rapido Pro RP4 476BWMR/1-S

Candy Rapido Pro RP4 476BWMR/1-S are un motor Speed Drive Inverter, care are o eficienta energetica excelenta, incadrata in cea mai buna clasa: A. Un ciclu standard are un consum de doar 0.45 kWh si 41 de litri de apa si dureaza 3 ore si 28 de minute. Viteza de centrifugare poate fi setata in patru trepte intre 400 si 1400 de rotatii pe minut, rufele avand un grad de umiditate reziduala rezonabila dupa stoarcerea la viteza maxima. Nivelul zgomotului poate atinge 77 dB in cazul centrifugarii, fiind comparabil cu cel al altor modele slim. 

Panou de control, programe si functii

Candy Rapido Pro RP4 476BWMR/1-S

Ca si in cazul altor modele produse de Candy, si aceasta masina are un display digital mare si butoane tactile situate in partea superioara a hubloului. Alegerea ciclului de spalare se poate face prin intermediul discului rotativ, sau al aplicatiei pentru smartphone hOn, gratie conectivitatii Wi-Fi. Acest model dispune de 12 cicluri de spalare: Bumbac, Prespalare, Rapid, Delicate, Program 20 °C, Clatire suplimentara, Hygiene+, Spalare manuala/lana, Program ECO 40-60, Program Special, Mixte & colorate si Easy Iron+.  

Functiile optionale includ adaugarea articolelor dupa inceperea programului, selectarea gradului de murdarie, selectarea programului alternativ sau nivelul de abur. Alte functii utile sunt startul intarziat, prespalarea sau clatirea suplimentara. 

Tehnologii si garantie

Fiind un model lansat recent, aceasta masina utilizeaza cele mai noi sisteme si tehnologii dezvoltate de Candy precum:

 • Quick&Clean – asigura pulverizarea apei si a detergentului cu un jet puternic pentru curatarea in profunzime a tesaturilor;
 • Steam Hygiene+ – inlatura alergenii si rezidurile din tesaturi cu ajutorul aburlui fierbinte;
 • KG Detector – optimizeaza procesul de spalare in functie de cantitatea de rufe introduse.

Garantia de care beneficiaza acest model este cea standard, de 24 de luni.

Puncte tari

+ design modern;

+ panou de control tactil;

+ conectivitate Wi-Fi;

+ gama variata de programe;

+ tehnologii si functii moderne;

+ raport bun intre calitate si pret.

Puncte slabe

– garantie standard;

– exista doar 4 trepte de centrifugare;

– nivelul zgomotului de centrifugare este destul de mare.

Concluzii

Concluzionand, Candy Rapido Pro RP4 476BWMR/1-S este o masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte si eficienta energetica excelenta. Conectivitatea Wi-Fi, gama variata de programe si functii si raportul bun dintre calitate si pret fac din aceasta masina de spalat rufe o alegere foarte buna pentru locuintele mici. 

button-3