Masina de spalat cu uscator Toshiba TWD-BJ90W4 review

? Toshiba TWD-BJ90W4
Toshiba TWD-BJ90W4

Product Name: Toshiba TWD-BJ90W4

Product Description: Toshiba TWD-BJ90W4 este o masina moderna de spalat cu uscator care are un design futurist si un motor economic si silentios.

Brand: Toshiba

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si tehnologii
    (4.9)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.8

Sumar

Toshiba TWD-BJ90W4 este o masina moderna de spalat cu uscator care are un design futurist si un motor economic si silentios. Gama variata de programe, sistemele si tehnologiile moderne si display-ul digital color fac din aceasta masina de spalat cu uscator o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mari. 

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Masinile de spalat rufe cu uscator sunt din ce in ce mai populare, fiind preferate de familiile care nu dispun de spatii interioare pentru uscarea rufelor. Principalul avantaj al acestor masini este spalarea si uscarea rapida a hainelor care pot fi purtate in aceeasi zi iar cel mai important dezavantaj este consumul energetic mare, care depaseste consumul insumat al unui frigider, al unei masini de spalat rufe si al uneia de spalat vase. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina performanta de spalat rufe cu uscator care este produsa de producatorul japonez Toshiba.

Toshiba TWD-BJ90W4

Masina eleganta de spalat rufe

Toshiba TWD-BJ90W4 este o masina de spalat rufe cu uscator care are un design modern din care ies in evidenta panoul de control digital integrat si hubloul mare cu rama de sticla neagra. Deschiderea hubloului este cea clasica spre stanga iar diametrul larg de 55 cm permite incarcarea facila a hainelor sau a altor articole mai voluminoase. Spre deosebire de majoritatea masinilor de spalat cu uscator, acest model dispune de aceeasi capacitate de incarcare atat pentru spalare cat si pentru uscare gratie tehnologiei Same Load care extinde volumul tamburului cu pana la 25%. In ceea ce priveste dimensiunile, masina are o latime de 59.5 cm, o adancime de 63.5 cm si o inaltime standard de 85 cm.

Motor inverter economic

Toshiba TWD-BJ90W4 are un motor real inverter cu dimensiuni compacte care este atat ecomomic cat si mai silentios in comparatie cu motoarele de generatie mai veche, beneficiind si de o garantie extinsa de 10 ani. Consumul energetic este incadrat in cea mai eficienta clasa, A, atat pentru spalare cat si pentru centrifugare. Viteza maxima de centrifugare de 1400 de rotatii pe minut asigura un grad redus al umiditatii reziduale de doar 44%, rufele necesitand un timp mai scurt pentru uscare. Nivelul zgomotului variaza intre 55 dB pentru spalare, 56 dB pentru uscare si 79 db pentru centrifugare la viteza maxima. Masina are un tambur iluminat si o garnitura antibacteriana care nu permite dezvoltarea bacteriilor in interior. 

16 cicluri de spalare

Panoul de control integrat este inclinat la 55 de grade pentru a asigura o vizibilitate mai buna si contine un display digital color SenseSlide si mai multe butoane tactile pentru alegerea programului de spalare, modificarea unor optiuni sau activarea unor functii. Cele 16 programe de spalare includ optiuni pentru diferite tipuri de haine sau tesaturi, existand si un program rapid de spalare cu durata de doar 10 minute care este potrivit pentru o cantitate redusa de haine. Pentru uscare, masina foloseste senzori inteligenti care masoara gradul de umiditate reziduala si ajusteaza timpul de uscare in functie de acesta. In plus, programul 45 to Wear permite spalarea si uscarea hainelor in doar 45 de minute. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Toshiba TWD-BJ90W4

Sisteme si tehnologii moderne

Pe langa tehnologia Same Loads de care am amintit anterior, acest model utilizeaza si alte tehnologii moderne precum The Greatwaves care reduce timpul de spalare si consumul de energie si detergent, SensoDose care utilizeaza o cantitate de detergent in functie de incarcatura de rufe sau Aqua Stop care impiedica scurgerea apei, prevenind eventualele inundatii. Dintre functiile optionale amintim pornirea intarziata intr-un interval de 24 de ore, blocarea accesului copiilor la meniu sau curatarea tamburului de reziduuri.

Puncte tari

+ design modern

+ display digital color si butoane tactile

+ motor real inverter 

+ eficienta energetica incadrata in clasa A

+ nivel redus al zgomotului

+ viteza maxima de centrifugare de 1400 rpm

+ 16 cicluri de spalare

+ sisteme si tehnologii moderne

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Toshiba TWD-BJ90W4 este o masina moderna de spalat cu uscator care are un design futurist si un motor economic si silentios. Gama variata de programe, sistemele si tehnologiile moderne si display-ul digital color fac din aceasta masina de spalat cu uscator o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mai mari. 

Manual de utilizare Toshiba TWD-BJ90W4