▷Cele mai bune masini de spalat rufe Candy

» Nu ratati reducerile de pana la 30% la produsele din campania
Revolutia Preturilor de la eMag
Click aici pentru oferta

Candy este o companie italiana producatoare de aparate electrocasnice, care a fost fondata in 1947, in Monza. De-a lungul anilor Candy a achizitionat mai multe branduri de electrocasnice precum Kelvinator, Hoover sau Baumatic, insa in 2017 a fost cumparata de grupul chinez Haier. Odata cu aceasta achizitie, Haier a investit pentru 100 de milioane de euro pentru a dezvolta tehnologii inovatoare pentru electrocasnicele Candy.

Candy

Compania italiana Candy a castigat increderea clientilor, datorita raportului excelent intre calitate si pret al electrocasnicelor sale. Portofoliul Candy include aparate electrocasnice mari (precum masini de spalat rufe sau uscatoare de rufe), electrocasnice pentru bucatarie si aparate electrocasnice mici.

Top 5 cele mai bune masini de spalat rufe Candy

1. Candy Rapid Pro RP 596BWMBC/1-S

Daca va doriti o masina de spalat rufe cu o capacitate mare de incarcare si eficienta energetica foarte buna, atunci Candy Rapido Pro RP 596BWMBC/1-S poate fi cea mai buna alegere pe care o puteti face. Masina dispune de un motor Speed Drive Inverter care are o eficienta energetica incadrata in clasa A, un ciclu de spalare consumad doar 0.56 kWh. Viteza de centrifugare maxima este de 1400 de rotatii pe minut, iar nivelul zgomotului poate atinge 77 dB. Tehnologia Quick&Clean, conectivitatea Wi-Fi si gama variata de programe si optiuni sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Candy.

Puncte tariCandy Rapido Pro RP 596BWMBC/1-S

+ conectivitate Wi-Fi;

+ eficienta energetica foarte buna;

+ panou de control tactil;

+ gama variata de programe si functii;

+ tehnologii moderne;

+ viteza de centrifugare de 1400 RPM;

Puncte slabe

– nivelul zgomotului este destul de mare.

Untitled-300x31

2. Candy Rapid Pro RP 4116BWMBC/1-S

O alta masina de spalat rufe produsa de Candy, care are o capacitate mai mare de incarcare, este modelul  Rapido Pro RP 4116BWMBC/1-S. Masina permite spalarea a cel mult 11 Kg de haine si are o viteza maxima de centrifugare de 1400 de rotatii pe minut. Eficienta energetica este incadrata in cea mai buna clasa, A, iar nivelul zgomotului poate atinge 80 dB. Panoul de control este intuitiv, insa controlarea masinii se poate face si prin intermediul aplicatiei hOn, gratie conectivitatii Wi-Fi. Gama variata de programe, tehnologiile si functiile moderne si designul interesant sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei masini de spalat rufe produse de Candy.

Puncte tariCandy Rapido Pro RP 4116BWMBC/1-S

+ design modern;

+ eficienta energetica incadrata in clasa A;

+ programe variate de spalare;

+ tehnologii de ultima generatie;

+ conectivitate Wi-Fi.

Puncte slabe

– zgomotul de centrifugare este destul de ridicat.

Untitled-300x31

3. Candy Ultra Hygiene HES 1410TWME/1-S

Candy Ultra Hygiene HES 1410TWME/1-S este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 10 Kg si design alb clasic. Masina are un motor cu eficienta energetica incadrata in clasa A si un panou de control intuitiv, cu displau digital mare. Un ciclul de spalare are un consum de doar 0.51 kWh si are o durata de aproximativ 4 ore. Viteza de centrifugare maxima este de 1400 de rotatii pe minut, iar eficienta stoarcerii este incadrata in clasa B. Motorul inverter, programele si functiile variate si raportul bun intre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe.

Puncte tariCandy Ultra Hygiene HES 1410TWME/1-S

+ eficienta energetica incadrata in clasa A;

+ gama variata de programe;

+ viteza de centrifugare maxima de 1400 RPM;

+ functii si optiuni utile;

+ raport excelent calitate/pret;

Puncte slabe

– design alb simplu.

Untitled-300x31

4. Candy Ultra Hygiene HE 129TXME/1-S

Candy Ultra Hygiene HE 129TXME/1-S este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare medie si un pret accesibil. Capacitatea de incarcare este de 9 Kg de rufe, iar motorul inverter are un consum energetic incadrat in clasa A. Panoul de control cu display digital este intuitiv, insa conectivitatea Wi-Fi permite si controlarea cu ajutorul telefonului mobil. Tehnologiile moderne, cele 14 cicluri de spalare si raportul corect dintre calitate si pret sunt alte avantaje remarcate de clientii care au achizitionat aceasta masina de spalat rufe produsa de Candy.

Puncte tariCandy Ultra Hygiene HE 129TXME/1-S

+ consum energetic incadrat in clasa A;

+ conectivitate Wi-Fi;

+ 14 cicluri de spalare;

+ functii si tehnologii moderne;

+ pret accesibil;

Puncte slabe

– viteza de centrifugare mai scazuta.

Untitled-300x31

5. Candy Ultra Hygiene HE 127TXME/1-S

Daca preferati o masina de spalat rufe cu un pret mai accesibil, atunci Candy HE4 127TXME/1-S poate fi o alegere excelenta. Masina are o capacitate de incarcare de 7 Kg si dispune de un motor inverter cu eficienta energetica incadrata in clasa A. Viteza maxima de centrifugare este de 1200 RPM, iar temperatura de spalare poate fi setata in 5 trepte intre 20 si 90 de grade Celsius. Programele de igienizare a hainelor, adancimea de doar 45 cm si pretul accesibil fac din aceasta masina de spalat rufe o alegere foarte buna chiar si pentru locuintele mai mici.

Puncte tariCandy HE4 127TXME/1-S

+ consum redus de energie;

+ dimensiuni compacte;

+ 16 cicluri de spalare;

+ functii si optiuni moderne;

+ pret accesibil;

Puncte slabe

– viteza de centrifugare este de doar 1200 RPM.

Untitled-300x31

=> Vedeti si: Top 5 Masini de Spalat Rufe Indesit

Ghid de achizitie masina de spalat rufe Candy

Portofoliul Candy include o gama variata de masini de spalat rufe, atat cu incarcare verticala cat si frontala. Pentru a va ajuta sa alegeti modelul Candy potrivit pentru familia dumneavoastra, am pregatit un ghid de achizitie, cu principalele specificatii pe care trebuie sa le aveti in vedere:

1. Tipul masinii de spalat

Candy are in portofoliu atat masini de spalat cu incarcare frontala, cu o capacitate de incarcare de la 7 Kg si poate ajunge pana la 14 Kg. Pentru spatiile mai inguste, puteti alege un model cu incarcare verticala, sau unul slim care poate avea o capacitate de incarcare de 6-7 Kg.

2. Capacitate de incarcare si dimensiuni

Asa cum am mentionat anterior, capacitatea de incarcare a masinilor de spalat rufe Candy variaza intre 5 si 14 Kg, iar alegerea trebuie facuta in functie de numarul de persoane din familie. De exemplu, pentru o familie formata din 3-4 persoane, capacitatea de incarcare potrvita este de 8-9 Kg. De regula, o capacitate de incarcare mai generoasa inseamna si dimensiuni mai mari. Latimea si inaltimea masinii de spalat rufe Candy sunt de obicei standard (60 x 85 cm), insa adancimea poate varia de la 45 cm in cazul modelelor slim, pana la 67 cm in cazul modelelor cu o capacitate de incarcare de 14 Kg.

3. Eficienta energetica

Cele mai noi modele de masini de spalat rufe lansate de Candy dispun de o eficienta energetica foarte buna, care este incadrata in clasa energetica A. Un ciclu standard are un consum variabil intre 0.45 kWh (pentru un model cu o capacitate de incarcare de 7 Kg) si 0.56 kWh (pentru modelele cu o capacitate de incarcare de 14 Kg).

4. Programe de spalare

Masinile de spalat Candy dispun de o gama variata de cicluri de spalare care poate depasi 14 programe. De asemenea, exista si mai multe programe rapide, cu o durata care variaza intre 14 si 59 de minute, in functie de cantitatea de rufe incarcate. Durata programelor standard este similara cu cea a modelelor produse de alte companii, variind intre 3 ore si 30 de minute si 4 ore.

5. Functii si optiuni

Cele mai noi modele de masini de spalat rufe produse de Candy dispun de numeroase functii si optiuni moderne precum Steam Hygiene+ (utilizeaza aburul fierbinte pentru eliminarea alergenilor din haine), Kilo Detector (seteaza automat consumul de energie si apa si durata programelor in functie de cantitatea de haine incarcate in masina) sau Easy Iron+ (previne formarea cutelor). Alte optiuni utile sunt pornirea intarziata, selectare grad de murdarie, prespalare sau clatire suplimentara.

6. Tehnologii

Candy a dezvoltat in ultimii ani mai multe tehnologii inovatoare precum Speed Drive Invertor (motor fiabil si economic care functioneaza in camp electromagnetic),  Quick&Clean (amesteca apa cu detergentul care este apoi pulverizata pe haine printr-un jet de inalta presiune) sau Smart Open Door (permite adaugarea articolelor dupa inceperea ciclului de spalare). In plus, cele mai noi modele dispun si de conectivitate Wi-Fi care permite monitorizarea ciclurilor de spalare sau adaugarea de programe noi prin intermediul aplicatiei pentru smartphone hOn.

7. Viteza de centrifugare

Majoritatea modelelor de masini de spalat rufe Candy dispun de o viteza maxima de centrifugare care variaza intre 1200 si 1400 de rotatii pe minut. Aceasta viteza poate fi setata de regula in 4 sau 5 trepte, in functie de tipul hainelor spalate. Gradul de umiditate reziduala dupa spalare si stoarcere este rezonabil, rufele avand nevoie de un timp mai redus pentru uscare.