Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Candy GRAND’O VITA CVST G382DM review

  • Consum
    (5)
  • Functii
    (4.8)
  • Pret
    (4.9)
4.9

Sumar

Candy GRAND’O VITA CVST G382DM este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala ultra moderna, cu o capacitate mare de incarcare si un nivel redus al zgomotului. Consumul redus de energie, numarul mare de programe, functiile smart si pretul accesibil fac din aceasta masina produsa de Candy o alegere excelenta pentru orice familie.

Desi ofera masinilor de spalat este foarte variata, alegerea unei masini de spalat pentru un apartament mai mic nu este cea mai usoara. Pentru a putea fi instalata intr-o baie sau intr-un hol de mici dimensiuni, o masina de spalat va trebui sa fie mai ingusta, pentru a ocupa cat mai putin loc. Cea mai buna alegere sunt masinile de spalat verticale care pe langa dimensiunile reduse ofera si un mod de incarcare mai comod a rufelor. Masinile de spalat cu incarcare verticala moderne nu vor fi cu nimic mai prejos decat masinile de spalat cu incarcare frontala, avant atat un consum redus cat si functii si tehnologii de ultima generatie. In continuare va vom prezenta o astfel de masina ultra moderna care se afla in oferta producatorului italian Candy.

Cititi si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Candy GRAND O VITA CVST G382DM

Masina de spalat rufe smart

Candy GRAND’O VITA CVST G382DM este o masina de spalat cu incarcare verticala cu un design simplu de culoare alba si un display cu led de mari dimensiuni. Latimea acestui model este de doar 40 cm astfel ca va putea fi instalata si in spatii inguste de pe hol sau din baie. Desi are dimensiuni mai reduse, aceasta masina de spalat are o capacitate de incarcare de 8 Kg, fiind potrivita pentru familiile care au cel putin doi copii.

Eficienta si consum redus

Candy CVST G382DM are un consum foarte redus de energie confirmat de incadrarea in cea mai eficienta clasa energetica A+++. Eficienta la spalare este incadrata in clasa A, centrifugarea cu maximum 1300 de rotatii pe minut fiind de asemenea foarte eficienta, rufele avand un grad redus de umezeala dupa spalare. Nivelul de zgomot pentru spalare este de doar 61 dB iar cel pentru centrifugare de 77 dB, valori considerabil mai mici in comparatie cu alte masini de spalat cu dimensiuni si caracteristici similare.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de Spalat Rufe Candy

Meniu si programe

Panoul de control este format dintr-un buton rotativ pentru selectarea programelor de spalare si un display 2D care afiseaza informatii precum timpul ramas de spalare, viteza de centrifugare si optiunile suplimentare selectate. Candy GRAND’O VITA CVST G382DM  are 16 programe de spalare care includ atat programe clasice precum bunbac, delicate sau lana cat si programe moderne precum antialergic, perfectmix sau aburi. Cel mai rapid program are trei optiuni 14, 30 si 44 de minute si va putea fi folosit pentru spalarea unor cantitati mai mici de rufe care au un nivel redus de murdarire.

Functii si optiuni

Cea mai importanta functie a acestei masini de spalat este Smart Touch care permite controlarea masinii prin intermediul aplicatiei Simply Fi care se poate instala pe orice smartphone. Aceasta aplicatie va permite monitorizarea consumului de energie si apa dar si verificarea functionarii optime a masinii de spalat printr-o simpla atingere a telefonului de masina de spalat. Alte functii moderne sunt cea de reimprospatare a rufelor lasate in masina, cea de pornire intarziata de pana la 24 de ore sau detectarea spumei in exces. Garatia extinsa la 5 ani oferita de Candy este o alta confirmare a calitatii excelente a acestui model.

Puncte tari

+ consum redus de energie

+ 17 programe de spalare

+ functii smart

+ capacitate mare de incarcare

+ nivel redus al zgomotului de spalare si centrifugare

+ garantie extinsa de 5 ani oferita de producator

+ raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

– designul este destul de simplu

Concluzii

In concluzie, Candy GRAND’O VITA CVST G382DM este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala ultra moderna, cu o capacitate mare de incarcare si un nivel redus al zgomotului. Consumul redus de energie, numarul mare de programe, functiile smart si pretul accesibil fac din aceasta masina produsa de Candy o alegere excelenta pentru orice familie.