Masina de spalat rufe Slim Electrolux EW6S427W review

Electrolux EW6S427W
  • Eficienta energetica
  • Programe si optiuni
  • Calitate/Pret
4.8

Sumar

Electrolux EW6S427W este o masina de spalat rufe slim cu o capacitate buna de incarcare si un consum foarte redus de energie si apa. Gama variata de programe, optiunea de igienizare a hainelor cu abur si pretul redus la care poate fi achizitionata in aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat slim produse de Electrolux.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania Curatenie de Primavara de la eMag
Click aici pentru oferta

Masinile de spalat rufe slim sunt ideale pentru apartamentele sau casele mici, putand sa fie instalate atat sub blatul din bucatarie cat si in baie sau pe un hol ingust. Daca primele modele de masini de spalat slim aveau o capacitate de incarcare de 5-6 Kg, acum exista modele care permit incarcarea a 7 Kg de rufe. Ca si in cazul masinilor de spalat clasice, un model slim performant va avea un consum redus de energie, o viteza mare de centrifugare si o gama variata de programe de spalare. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de masina de spalat rufe cu specificatii foarte bune care este produsa de compania suedeza Electrolux.

Masina de spalat rufe slim Electrolux EW6S427W

Masina de spalat rufe cu dimensiuni compacte

Electrolux EW6S427W este o masina de spalat rufe slim cu design clasic de culoare alba si display digital mare in partea superioara dreapta. Hubloul nu are un diametru foarte mare dar se deschide la un unghi larg care faciliteaza incarcarea rufelor mai groase sau voluminoase. Masina are o adancime de 45 cm, o latime de 59.5 cm si o inaltime standard de 84.5 cm, iar capacitatea de incarcare este de 7 Kg, ceea ce o face potrivita pentru familiile formate din 3-4 persoane.

Motor cu eficienta energetica A+++

Electrolux EW6S427W are un motor cu o eficienta energetica excelenta, consumul estimativ anual de 186 kWh fiind incadrat in clasa energetica A+++.  Consumul mediu de apa de 10.400 este de asemenea unul redus, ceea ce inseamna ca veti avea costuri de utilizare mai reduse in comparatie cu cele ale unei masini de generatie mai veche. Viteza maxima de centrifugare de 1200 de rotatii pe minut nu este foarte ridicata insa gradul de umiditate al rufelor dupa spalare si stoarcere este unul rezonabil (53%). Nivelul zgomotului de spalare de 58 dB este comparabil cu al altor modele slim insa cel de centrifugare de 77 dB poate fi deranjant pentru celelalte persoane din casa. 

14 cicluri de spalare

» Nu ratati reducerile de pana 50% la produsele din campania Super Oferte de Primavara de la Altex
Click aici pentru oferta

Panoul de control contine un buton rotativ pentru selectarea ciclului de spalare, doua butoane pentru modificarea vitezei de centrifugare si a temperaturii apei si un display digital cu afisaj monocolor incadrat de 6 butoane cu touch pentru activarea unor functii sau optiuni. Cele 14 programe de spalare includ atat optiuni in functie de tesatura (bumbac, matase, lana, sintetice sau delicate) cat si in functie de tipul hainelor (jeans, echipament sportiv, hainele bebelusilor). In plus, aveti la dispozitie si un program rapid cu durata de 14 minute care este insa potrivit pentru o cantitate redusa de haine putin purtate. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Electrolux EW6S427W

Sisteme si tehnologii moderne

Acest model utilizeaza mai multe sisteme si tehnologii moderne dezvoltate de Electrolux precum SensiCare si FuzzyLogic care adapteaza programele in functie de incarcatura pentru a preveni spalarea prea indelungata a hainelor sau Eco TimeManager care permite reglarea duratei programelor de spalare in functie de timpul pe care il aveti la dispozitie. O alta optiunie foarte utila este utilizarea vaporilor de abur pentru a indeparta bacteriile din hainele bebelusilor. Blocarea accesului copiilor la meniu, startul inarziat sau oprirea automata dupa 5 minute de inactivitate sunt alte opiuni pe care le veti aprecia. 

Puncte tari

+ design compact

+ capacitate de incarcare de 7 Kg

+ eficienta energetica A+++

+ 14 programe de spalare

+ optiune de igienizare cu abur

+ panou de control cu display digital

+ raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

– nivelul zgomotului de centrifugare este ridicat

Concluzii

In concluzie, Electrolux EW6S427W este o masina de spalat rufe slim cu o capacitate buna de incarcare si un consum foarte redus de energie si apa. Gama variata de programe, optiunea de igienizare a hainelor cu abur si pretul redus la care poate fi achizitionata in aceasta perioada sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat slim produse de Electrolux.

Manual Electrolux EW6S427W