Masina de spalat rufe Arctic AB91222XLW5 review

Arctic AB91222XLW5
  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si tehnologii
    (4.4)
  • Calitate/Pret
    (4.2)
4.5

Sumar

Arctic AB91222XLW5 este o masina de spalat rufe cu capacitate mare de incarcare, consum redus de energie si o gama variata de programe. Display-ul digital, viteza buna de centrifugare si sistemele si tehnolgiile moderne sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestei masini masini de spalat rufe produsa de Arctic.ย 

ยป Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Capacitatea de incarcare este unul din cele mai importante aspecte de care va trebui sa tineti cont in alegerea unei masini de spalat rufe. Daca masinile de spalat slim cu capacitate de 5-6 Kg sunt potrivite pentru persoanele singure sau pentru familiile fara copii, cele cu o capacitate mai generoasa de 9-10 Kg sunt ideale pentru familiile formate din 4-5 membri. Pe langa capacitate si dimensiuni alte specificatii importante sunt consumul de energie si apa, viteza maxima de centrifugare sau numarul de cicluri de spalare. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat rufe cu capacitate mai mare de incarcare, care este produsa de Arctic. 

Masina de spalat rufe Arctic AB91222XLW5

Masina de spalat rufe cu design actual

Arctic AB91222XLW5 este o masina de spalat rufe cu un design modern dominat de hubloul mare cu rama argintie si sticla transparenta. Hubloul cu diametru de 34 cm are deschidere standard spre dreapta la un unghi larg de 170 de grade, permitand incarcarea facila a rufelor mai voluminoase sau a paturilor si perdelelor mari. Aceasta masina are dimensiuni de 64 x 60 x 84 cm si o capacitate de incarcare de 9 Kg, fiind potrivita pentru familiile care au 2-3 copii.

Motor cu eficienta energetica excelenta

Arctic AB91222XLW5 are un motor Silent inverter economic si silentios, consumul energetic anual de 195 kWh avand un cost lunar de cel mult 11 lei. Consumul de apa este de asemenea unul redus, un ciclu standard de spalare avand un consum de 48 de litri de apa. Viteza maxima de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut, rufele avand un grad rezonabil de umiditate dupa spalare si stoarcere. Nivelul zgomotului de spalare de 52 dB este unul destul de scazut, insa cel de centrifugare poate ajunge pana la 72 dB, fiind deranjant pentru celelalte persoane din casa. 

15 programe de spalare

Panoul de control contine un buton rotativ pentru pornire/oprire si selectarea ciclului de spalare, un display digital cu afisaj rosu si 6 butoane pentru modificarea unor optiuni sau activarea unor functii suplimentare. Cele 15 programe de spalare includ atat optiuni clasice in functie de tipul tesaturii (bumbac, sintetice, lana) cat si moderne (Antialergic+, Anti-pete, Bumbac Eco sau Paturi si cuverturi). In plus, exista si un program rapid care este potrivit pentru spalarea hainelor putin purtate. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Arctic AB91222XLW5

Sisteme si tehnolgii moderne

Aceasta masina de spalat rufe utilizeaza mai multe tehnologii si sisteme moderne precum sistemul electronic de control al balansului care reduce nivelul zgomotului si al vibratiilor, Flow Control care pastreaza detergentul in masina pana la momentul clatirii sau sistemul electronic de ajustare a cantitatii de apa in functie de cantitatea si tipul rufelor. Dintre functiile suplimentare amintim blocarea accesului copiilor la meniu sau amanarea pornirii intr-un interval de 19 ore. 

Puncte tari

+ design modern

+ hublou mare

+ display digital

+ eficienta energetica A+++

+ gama variata de programe

+ tehnologii si sisteme moderne

+ nivel redus al zgomotului de spalare

Puncte slabe

– pretul intreg este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Arctic AB91222XLW5 este o masina de spalat rufe cu capacitate mare de incarcare, consum redus de energie si o gama variata de programe. Display-ul digital, viteza buna de centrifugare si sistemele si tehnolgiile moderne sunt alte argumente in favoarea achizitionarii acestei masini masini de spalat rufe produsa de Arctic. 

Manual Arctic AB91222XLW5