Masina de spalat rufe Hotpoint NM10 723 WK EU review

Hotpoint NM10 723 WK EU
  • Consum
    (5)
  • Programe si optiuni
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.6)
4.8

Sumar

Hotpoint NM10 723 WK EU este o masina de spalat rufe compacta cu eficienta energetica excelenta si gama variata de programe de spalare. Panoul de control intuitiv, sistemul de igienizare cu abur si raportul bun intre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe produsa de Hotpoint.

Oferta de masini de spalat vase este foarte variata, ceea ce face ca alegerea unui model potrivit sa fie destul de dificila. Primul aspect pe care va trebui sa il luati in considerare este capacitatea de incarcare, existand modele cu capacitate de 5-6 Kg potrivite pentru familiile mai mici sau cu 8-9 Kg pentru familiile cu mai multi copii. Odata ce v-ati hotarat asupra capacitatii de incarcare va trebui sa tineti cont de cateva aspecte tehnice precum eficienta energetica, consumul de apa, viteza maxima de rotatie sau functiile si optiunile suplimentare. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat cu un raport excelent calitate/pret care este produsa de Hotpoint.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de Spalat Rufe Hotpoint

Masina de spalat rufe Hotpoint NM10 723 WK EU

Masina de spalat rufe de generatie noua

Hotpoint NM10 723 WK EU este o masina de spalat rufe cu un design dominat de hubloul supradimensionat care are rama neagra si sticla transparenta. Diametrul generos si unghiul larg de deschidere a hubloului permit incarcarea usoara a rufelor mai grele sau mai voluminoase. Acest model are dimensiuni de 54 x 59.5 x 85 cm si o capacitate de incarcare de 7 Kg, fiind potrivit pentru familiile formate din 3 persoane.

Motor cu eficienta energetica A+++

Hotpoint NM10 723 WK EU are un motor inverter cu o fiabilitate excelenta, cu un consum anual de energie de 174 kWh care este incadrat in clasa de eficienta A+++. Viteza maxima de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut, gradul de umiditate al rufelor dupa spalare fiind unul destul de scazut. Nivelul zgomotului de spalare este de doar 51 dB, insa cel de centrifugare ajunge pana la o valoare deranjanta de 81 dB.

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

15 programe de spalare

Panoul de control contine un buton rotativ negru pentru selectarea ciclului de spalare, un display digital monocolor si 9 butoane pentru pornire/oprire, pauza si diferite optiuni si functii suplimentare. Acest model dispune de 15 programe de spalare pentru anumite tipuri de tesaturi (bumbac, sintetice, lana sau delicate) dar si pentru lenjerii sau camasi. In plus, aveti la dispozitie un program rapid cu durata de 30 de minute care este potrivit pentru o cantitate de maximum 3.5 Kg si un program Steam Refresh care va improspata hainele putin purtate. 

Sisteme si tehnologii moderne

NM10 723 WK EU utilizeaza mai multe sisteme si tehnologii moderne precum Steam Hygiene care elimina pana la 99.9% din bacteriile din haine, Stop&Add care permite adaugarea de haine in primele minute ale ciclului de spalare, Active Load care eficientizeaza consumul de apa si energie sau Active Mousse care amesteca apa cu detergentul inainte de spalare. 

Puncte tari

+ design modern

+ dimensiuni compacte

+ eficienta energetica A+++

+ gama variata de programe

+ sistem de igienizare cu abur

+ tehnologii, sisteme si functii moderne

+ raport excelent calitate/pret

Puncte slabe

– zgomot ridicat de centrifugare

Concluzii

In concluzie, Hotpoint NM10 723 WK EU este o masina de spalat rufe compacta cu eficienta energetica excelenta si gama variata de programe de spalare. Panoul de control intuitiv, sistemul de igienizare cu abur si raportul bun intre calitate si pret sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe produsa de Hotpoint.