Samsung WD80TA046BE/LE, Masina de spalat rufe cu uscator, 8/5 Kg, Clasa C/E, 1400 RPM – Pareri si Review

▷ [Review] ◁: Samsung WD80TA046BE/LE - 8/5 Kg, Clasa C/E, 1400 RPM, 14 programe
Masina de spalat rufe Samsung WD80TA046BE/LE

Product Name: Samsung WD80TA046BE/LE

Product Description: Samsung WD80TA046BE/LE este o masina de spalat rufe cu uscator cu o capacitate de incarcare de 8/5 Kg si eficienta energetica incadrate in clasele C/E. Masina are o viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM si un nivel maxim al zgomotului de 72 dB.

Brand: Samsung

 • Design
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Programe si tehnologii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.4

Sumar

Samsung WD80TA046BE/LE este o masina de spalat rufe cu uscator care are un design modern si o gama variata de programe. Tehnologiile moderne, viteza mare de centrifugare si garantia extinsa pentru motor sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe cu uscator din portofoliul Samsung. 

Pros

+ panou de control intuitiv;

+ tehnologii moderne;

+ viteza de centrifugare de 1400 RPM;

+ nivel redus al zgomotului;

+ garantie extinsa pentru motor;

+ raport corect intre calitate si pret.

Cons

– eficienta energetica nu este foarte buna;

– lipsa conectivitatii Wi-Fi.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Uscarea rufelor poate fi problematica pentru locuintele care nu beneficiaza de un spatiu interior sau exterior dedicat. Aceasta problema poate fi rezolvata prin achizitionarea unei masini de spalat rufe cu uscator. Aceste aparate electrocasnice permit spalarea si uscarea rufelor atat intr-un singur ciclu, cat si in cicluri separate. Capacitatea de incarcare a acestor masini este mai mare la spalare decat la uscare. Mai mult, consumul energetic al unei masini de spalat rufe cu uscator este unul insemnat, fiind indicat sa alegeti un model cu eficienta energetica cat mai buna. Samsung WD80TA046BE/LE este o astfel de masina de spalat rufe cu uscator care are specificatii tehnice bune, iar in cele ce urmeaza veti gasi o prezentare a acestui model. 

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Masini de Spalat Rufe 8 Kg

Masina de spalat rufe Samsung WD80TA046BE/LE

Samsung WD80TA046BE/LE – masina de spalat rufe cu uscator 

Masina de spalat rufe cu uscator Samsung WD80TA046BE/LE are un design modern, din care iese in evidenta hubloul supradimensionat cu rama lata si sticla neagra. Peretii laterali au un design cu forme dreptunghiulare care contribuie la reducerea zgomotului si a vibratiilor. Diametrul mare al hubloului faciliteaza incarcarea atat a hainelor uscate cat si a celor umede. Capacitatea de incarcare a masinii este de 8 Kg pentru spalare si 5 Kg pentru uscare, fiind potrivita pentru familiile formate din 4-5 persoane. Masina are o baza cu forma patrata (60 x 60) si o inaltime standard (85 cm), necesitand un spatiu mai generos pentru instalare. Alte modele de masini de spalat rufe cu uscator care au specificatii tehnice bune sunt: LG F4J3TM5WE, LG F2DV9S8H2E, Beko HTE10736XW sau Samsung WD10T634DBH/S7.

Motor Digital Inverter

Samsung WD80TA046BE/LE are un motor Digital inverter cu o eficienta energetica incadrata in clasa C pentru spalare si E pentru spalare si uscare (pe o scara de la A la G). Un ciclu complet de spalare si uscare are un consum de 3.26 kWh, ceea ce inseamna un cost de aproximativ 2.7 lei. Consumul de apa de 48 litri per program este unul redus, la fel ca si gradul de umiditate al rufelor dupa stoarcerea la viteza maxima de 1400 de rotatii pe minut. Nivelul zgomotului poate atinge 72 dB in cazul centrifugarii la viteza maxima, acest model fiind mai silentios in comparatie cu cele de generatie mai veche. Confirmarea fiabilitatii excelenta a motorului este data si de garantia extinsa de 10 ani oferita de producator. 

Samsung WD80TA046BE/LE

Tehnologii moderne

Panoul de control are o organizare intuitiva, cu un selector rotativ in partea centrala si un display digital si mai multe butoane in partea dreapta. Cele 14 cicluri includ atat optiuni pentru spalare (bumbac, delicate, sintetice) cat si pentru uscare (bumbac si sintetice). In plus, exista un program rapid de spalare cu durata de doar 15 minute si un program de igienizare a hainelor cu aer fierbinte (Air Wash). Durata unui program complet de spalare si uscare este de 6 ore si 47 de minute. Acest model foloseste mai multe tehnologii moderne dezvoltate de Samsung precum Eco Bubble (tranforma detergentul in bule care patrund in profunzime pentru a elimina chiar si cele mai dificile pete) say Hygiene Steam (utilizeaza abur fierbinte pentru eliminarea a 99% dintre bacteriile si alergenii din haine). Cele mai importante functii optionale sunt: final intarziat, blocarea accesului copiilor la meniu sau curatarea sertarului de detergent. 

Puncte tari

+ panou de control intuitiv;

+ tehnologii moderne;

+ viteza de centrifugare de 1400 RPM;

+ nivel redus al zgomotului;

+ garantie extinsa pentru motor;

+ raport corect intre calitate si pret.

Puncte slabe

– eficienta energetica nu este foarte buna;

– lipsa conectivitatii Wi-Fi.

Concluzii

In concluzie, Samsung WD80TA046BE/LE este o masina de spalat rufe cu uscator care are un design modern si o gama variata de programe. Tehnologiile moderne, viteza mare de centrifugare si garantia extinsa pentru motor sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe cu uscator din portofoliul Samsung.