Masina de spalat rufe Arctic APL81023XLW0 pareri si review

🥇 Arctic APL81023XLW0 - 8 Kg, Clasa A+++, 15 programe, 55/72 dB, ExtraSteam
Arctic APL81023XLW0

Product Name: Arctic APL81023XLW0

Product Description: Arctic APL81023XLW0 este o masina de spalat rufe cu capacitate de incarcare de 8 Kg si motor inverter cu eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Masina dispune de 15 programe de spalare si utilizeaza sisteme si tehnologii moderne precum ExtraSteam.

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si functii
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.3)
4.7

Sumar

Arctic APL81023XLW0 este o masina de spalat rufe cu motor economic si capacitate de incarcare generoasa. Gama variata de programe, tehnologiile moderne si functiile utile sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe produsa de Arctic. 

Pros

+ panou de control intuitiv

+ motor inverter cu eficienta A+++

+ 15 cicluri de spalare

+ nivel rezonabil al zgomotului de spalare

+ tehnologii moderne

+ functii suplimentare utile

Cons

– design clasic

– viteza maxima de centrifugare de doar 1000 rpm

Aparatele electrocasnice mari au un consum energetic ridicat, de aceea este importanta alegerea unui model cu o eficienta energetica cat mai buna. Consumul energetic creste direct proportional cu capacitatea aparatelor, de aceea este important sa optati pentru un model potrivit pentru nevoile dumneavoastra. Alte specificatii importante pentru alegerea unui aparat electrocasnic mare sunt nivelul zgomotului de functionare, functiile si optiunile suplimentare sau tehnologiile utilizate. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat cu eficienta energetica excelenta care este produsa de compania autohtona Arctic. 

Arctic APL81023XLW0

Masina de spalat cu design clasic

Masina de spalat rufe Arctic APL81023XLW0 are un design simplu de culoare alba si un panou de control cu fundal negru. Hubloul are sticla alba transparenta si un diametru de 34 cm care faciliteaza incarcarea hainelor sau a altor articole mai voluminoase. Capacitatea de incarcare a masinii este de 8 Kg, fiind un model potrivit pentru familiile formate din 3-4 persoane. In ceea ce priveste dimesiunile, acest model are o adancime de 55 cm si o latime si o adancime standard (60 respectiv 84 cm) putand sa fie instalata si sub blatul de lucru din bucatarie. 

Motor inverter economic

Arctic APL81023XLW0 are un motor inverter de generatie noua, cu eficienta economica incadrata in clasa A+++, consumul anual estimativ de 175 kWh avand un cost lunar de aproximativ 9 lei. Consumul anual de apa de 9.239 litri este de asemenea destul de redus, mai ales daca tinem cont de capacitatea generoasa a acestui model. Viteza de centrifugare poate fi setata in 4 trepte intre 400 si 1000 de rotatii pe minut in functie de tipul hainelor sau articolelor spalate. Nivelul zgomotului de spalare are o valoare rezonabila de 55 dB insa cel de centrifugare poate atinge 72 dB la viteza maxima. 

15 cicluri de spalare

Panoul de control are un selector mecanic pentru alegerea programului de spalare si un display digital sub care se afla 5 butoane pentru diferite functii si optiuni. Selectarea programului de spalare se poate face atat in functie de tipul tesaturii (bumbac, lana, sintetice, mixt) cat si al articolelor spalate (camasi, jeans, geci cu puf sau articole de iarna). In plus, aveti la dispozitie si un program antialergic pentru hainele bebelusilor si unul rapid cu o durata de doar 14 minute. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Masina de spalat rufe Arctic APL81023XLW0

Tehnologii moderne

Aceasta masina de spalat utilizeaza mai multe tehnologii si sisteme moderne precum ExtraSteam care inmoaie hainele murdare sau previne formarea cutelor ori sistemul electronic de control al balansului sau de ajustare a cantitatii de apa in functie de cantitatea de rufe incarcate. Dintre functiile suplimentare cele mai importante sunt Add-In care permite adaugarea hainelor dupa inceputul programului de spalare, Drum Clean care permite curatarea cuvei cu abur, Child Lock prin care puteti bloca accesul copiilor la meniu sau Amanare pornire intr-un interval de 24 de ore. 

Puncte tari

+ panou de control intuitiv

+ motor inverter cu eficienta A+++

+ 15 cicluri de spalare

+ nivel rezonabil al zgomotului de spalare

+ tehnologii moderne

+ functii suplimentare utile

Puncte slabe

– design clasic

– viteza maxima de centrifugare de doar 1000 rpm

Concluzii

In concluzie, Arctic APL81023XLW0 este o masina de spalat rufe cu motor economic si capacitate de incarcare generoasa. Gama variata de programe, tehnologiile moderne si functiile utile sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe produsa de Arctic.