Masina de spalat rufe Whirlpool TDLR 60112 review

  • Eficienta
    (4.5)
  • Consum
    (4.5)
  • Pret
    (4.5)
4.5

Sumar

Cu un raport calitate pret foarte bun si un consum mic de energie si apa, masina de spalat Whirlpool TDLR 60112 este o investitie care se amortizeaza rapid. Masina este una foarte buna, de la o firma mare si cu multe dotari de ultima generatie, asa ca merita sa fie cumparata.

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Masinile de spalat rufe cu incarcare verticala sunt la fel de performante si de utile precum cele cu incarcare frontala, insa, faptul ca se gasesc intr-un numar mai mic in magazine le face sa fie mai jos in topul preferintelor romanilor. Insa, atunci cand vin si de la un brand de top, precum Whirlpool, chiar nu exista niciun motiv pentru a nu cumpara una cand vrei sa schimbi masina de spalat. Un model care atrage atentia prin dotarile tehnologice este Whirlpool TDLR 60112, asa ca sa vedem daca el este la fel de bun ca orice masina clasica sau, cine stie, poate chiar un pic mai bun.

masina-de-spalat-rufe-Whirlpool-TDLR-60112

Din start, dezavantajul acestui tip de masina de spalat este design-ul. Acesta este, trebuie sa recunoastem, mai putin spectaculos si nu permite prea multe experimente din partea producatorilor. Nici Whirlpool TDLR 60112 nu scapa de aceste probleme si nici culoarea alba nu ajuta. Pe de alta parte, vine cu un panou de control simplu si intuitiv, insotit si de un mic ecran LCD si butonul rotativ pentru setarea programelor. Asadar, vorbim despre ceva clasic si orice om care a vazut vreodata o masina de spalat va sti sa se descurce.

Cititi si: alte reviewuri de masini de masini de spalat rufe

Exista si avantaje ale design-ului insa, iar cel mai important este ca masina este un pic mai mica. La 90 x 40 x 60 cm nu este chiar un model slim, dar, in comparatie cu una cu incarcare frontala, poate sa incapa in niste locuri ceva mai mici si este mai buna pentru cei care duc lipsa de spatiu in locuinta.

O clasa energetica imbatabila

Din punct de vedere tehnologic, diferentele sunt inexistente. Aceasta masina, fiind si una mai mica, are o capacitate de spalare de 6 kilograme de rufe. Nu este cel mai mult posibil, dar, pentru orice familie de maxim 3 persoane este de ajuns (pentru a nu mai spune de cei care locuiesc singuri).

Si mai important este insa numarul programelor disponibile. Aceasta are tehnologii speciale pentru lana si haine colorate, bumbac, jeans si altele, dar si setari pentru a spala cu apa mai calda pentru a elimina bacteriile, pentru spalare manuala sau prespalare. In total sunt 12 programe si nu lipseste nici sistemul Al saselea simt, care calculeaza necesarul de detergent si incalzirea apei in functie de incarcatura. Si, nu in ultimul rand, datorita functiei Wave Motion, hainele colorate pot fi spalate la 15 grade, pentru a nu se decolara.

Iar caracteristica prin care Whirlpool incearca sa convinga cel mai mult este clasa energetica A+++. Practic, este cea mai buna de pe piata, iar aceasta impreuna cu marimea redusa duc la un consum extrem de scazut.

In concluzie, cu un raport calitate pret foarte bun si un consum mic de energie si apa, masina de spalat Whirlpool TDLR 60112 este o investitie care se amortizeaza rapid. Mai conteaza ca este una verticala? Acest lucru nu ar trebui sa conteze deloc. Masina este una foarte buna, de la o firma mare si cu multe dotari de ultima generatie, asa ca merita sa fie cumparata.

2 Comments