Masina de spalat rufe Beko WTV6633B0 review

  • Consum
    (5)
  • Functii si tehnologii
    (4.5)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.7

Sumar

Beko WTV6633B0 este o masina de spalat rufe de mici dimensiuni cu o eficienta energetica excelenta si un numar mare de programe de spalare. Display-ul digital, sistemele si tehnologiile moderne si garantia extinsa de 5 ani oferia de Beko sunt alte atuuri care fac  din aceasta masina de spalat rufe o alegere excelenta pentru persoanele singure sau familiile mici.

Compania turceasca Beko, are in oferta o gama foarte variata de produse care ofera un raport excelent calitate/pret. Beko este unul din cei mai mari producatori de aparate electrocasnice la nivel european si a facut investitii foarte mari in dezvoltarea unor tehnologii moderne care sa reduca consumul energetic si sa creasca performantele produselor sale. Cele mai noi aparate produse de Beko au o fiabilitate foarte buna si o durata lunga de viata, confirmata de regula de garantia extinsa oferita de producatorul turc. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat rufe produsa de Beko care poate fi achizitionata la un pret redus in aceasta perioada.

Masina de spalat rufe Beko WTV6633B0

Masina de spalat rufe compacta

Beko WTV6633B0 este o masina de spalat rufe cu un design modern de culoare alba cu hublou cu rama supradimensionata si sticla transparenta. Aceasta masina de spalat are dimensiuni compacte de 49 x 60 x 84 cm si o capacitate de incarcare mai mica, de doar 6 Kg, fiind perfecta pentru persoanele singure sau pentru familiile care nu au copii. Deschiderea hubloului are un unghi de 170 de grade iar diametrul este suficient de larg pentru incarcarea si descarcarea facila a rufelor mai voluminoase.

Consum foarte redus de energie si apa

Beko WTV6633B0 are un un motor tip inverter cu un consum anual de energie de doar 144 kWh care este incadrat in clasa energetica A+++. Consumul anual de apa de 8360 de litri este de asemenea unul redus, fiind comparabil cu cel al altor modele cu specificatii similare. Viteza de centrifugare maxima este de 1200 de rotatii pe minut, rufele avand un grad de umiditate de 53% dupa spalare si centrifugare. Nivelul zgomotului de spalare de 53 dB este unul rezonabil insa nu acelasi lucru se poate spune si despre cel de centrifugare care poate ajunge si la 73 dB.

Meniu intuitiv si programe eficiente de spalare

Panoul de control ocupa partea superioara a masinii, fiind format dintr-un display digital incadrat de 5 butoane pentru functiile speciale si personalizarea programelor de spalare, un buton mic pentru pornire/oprire si unul rotativ mare pentru selectarea programelor. Acest model dispune de nu mai putin de 16 programe de spalare pentru diferite tesaturi precum bumbac, sintetice, sau lana dar si pentru anumite haine precum camasi sau haine de sport. Cel mai scurt program are o durata de doar 14 minute, insa va putea fi folosit pentru o cantitate mica de haine care necesita o improspatare.

Cititi si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Beko WTV6633B0

Functii si tehnologii moderne

Cele mai importante sisteme de care beneficiaza acest model sunt sistemul automat de reglare al consumului de apa in functie de cantitatea si tipul rufelor, sistemul electronic de control al balansului care diminueaza vibratiile si zgomotul sau sistemul de control exces apa care previne inundatiile. In plus sistemul Aquafusion dezvoltat de Beko permite economisirea detergentului iar functia Chlid Lock blocheaza hubloul dar si accesul copiilor la meniu.

Puncte tari

+ design modern

+ consum foarte redus de energie

+ numar mare de programe de spalare

+ display digital si meniu intuitiv

+ sisteme si tehnologii moderne

+ garantie extinsa de 5 ani

+ raport foarte bun calitate/pret

Puncte slabe

– durata programelor de spalare este destul de mare

– nivelul zgomotului de centrifugare este ridicat

Concluzii

In concluzie, Beko WTV6633B0 este o masina de spalat rufe de mici dimensiuni cu o eficienta energetica excelenta si un numar mare de programe de spalare. Display-ul digital, sistemele si tehnologiile moderne si garantia extinsa de 5 ani oferia de Beko sunt alte atuuri care fac  din aceasta masina de spalat rufe o alegere excelenta pentru persoanele singure sau familiile mici.