▷Beko B5WFT510419W, Masina de spalat rufe, 10 Kg, Clasa A, 1400 RPM – Pareri si Review

▷Beko B5WFT510419W Masina de Spalat Rufe ⭐ Review si Pareri
Masina de spalat rufe Beko B5WFT510419W

Product Name: Beko B5WFT510419W

Product Description: Beko B5WFT510419W este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 10 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A. Masina dispune de 15 cicluri de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM.

 • Design
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si tehnologii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.7

Sumar

Beko B5WFT510419W este o masina de spalat rufe cu o capacitate generoasa de incarcare si o eficienta energetica foarte buna. Tehnologiile si functiile de ultima generatie, programele variate de spalare si garantiile extinse fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de Beko o alegere excelenta pentru familiile cu mai multi copii.

Pros

+ design modern;

+ conectivitate Bluetooth;

+ eficienta energetica incadrata in clasa A;

+ gama variata de programe;

+ tehnologii si functii moderne;

+ garantii extinse.

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor;

– exista doar 4 trepte de centrifugare.

Electrocasnicele mari produse de compania turceasca Beko sunt apreciate datorita raportului bun dintre calitate si pret. Cele mai noi modele de masini de spalat rufe, combine frigorifice sau masini de spalat vase dispun de un design modern si de specificatii tehnice foarte bune. In plus, tehnologiile moderne utilizate le imbunatatesc performantele si le eficientizeaza consumul energetic. Beko B5WFT510419W este o masina de spalat rufe lansata recent, iar in continuare vom analiza specificatiile importante ale acestui model.

Beko B5WFT510419W – design, capacitate si dimensiuni

Masina de spalat rufe Beko B5WFT510419W

Masina de spalat rufe Beko B5WFT510419W are un design modern, cu o carcasa alba si un hublou mare negru, cu inel cromat pe exterior. Hubloul are un diametru generos si se deschide la un unghi de 160°, facilitand incarcarea articolelor mai voluminoase. Lateralele masinii dispun de un design Box in box care contribuie la reducerea vibratiilor din tipul spalarii si stoarcerii. Capacitatea de incarcare a masinii este de 10 Kg, fiin un model potrivit pentru familiile formate din cel purin 4-5 persoane.

Dimensiunile masinii sunt de 60 x 58 x 84 cm, astfel ca veti avea nevoie de un spatiu mai mare pentru instalare. Alte masini de spalat rufe cu o capacitate generoasa de incarcare pe care le-am analizat sunt: Samsung WW11BB744DGBS7, Bosch WAL28R60BY sau AEG L7FEC41PS.

Motor, eficienta energetica si centrifugare

Eficienta energetica Beko B5WFT510419W

Beko B5WFT510419W are un motor ProSmart Inverter de generatie noua, care este atat fiabil cat si economic. Eficienta energetica este incadrata in cea mai buna clasa, A, un ciclu standard avand un consum de doar 0.51 kWh. Consumul de apa de 48 litri/ciclu este de asemenea destul de redus, la fel ca si gradul de umiditate reziduala al rufelor dupa spalare si stoarcere care este de 53.9%. Viteza de centrifugare poate fi setata in 4 trepte intre 600 si 1400 de rotatii pe minut, iar temperatura in 5 trepte intre 20 si 60 grade Celsius. 

Panoul de control, programe si functii

Beko B5WFT510419W

Panoul de control are o organizare clasica, cu un display digital tactil in partea dreapta si un disc rotativ cromat in centru. Pentru spalare aveti la dispozitie 15 programe: Bumbac, Eco 40-60, Sintetice, Xpress, Lana, Curatare tambur, Descarcare program, SteamTherapy, Camasi, Hygiene+, StainExpert, Echipament Sportiv, Inchise, Clatire si Stoarcere si evacuare. In plus, gratie conectivitatii Bluetooth, veti putea descarca alte 5 cicluri de spalare. Durata unui program stanard cu incarcare completa este de 3 ore si 58 minute, iar in cazul unei incarcaturi partiale timpul de spalare scade pana la 2 ore si 59 minute.

Functiile optionale includ: Addxtra (adaugarea unor articole in primele 5 minute ale ciclurilor de spalare), Fast+ (reduce durata programelor de spalare cu pana la 50%), prespalare sau blocarea accesului copiilor la meniu.

Tehnologii, sisteme si garantie

Acest model utilizeaza mai multe tehnologii moderne dezvoltate de Beko precum:

 • OptiSense – asigura optimizarea consumului de energie si apa cu ajutorul a 4 senzori speciali;
 • SteamCure – utilizeaza aburul fierbinte la inceputul sau sfarsitul programului pentru inmuierea petelor si prevenirea formarii cutelor;
 • Iron Fast – previne formarea cutelor pe camasisi bluze.

Acest model beneficiaza de o garantie extinsa de 5 ani, iar motorul ProSmart Inverter are o extragarantie de 10 ani. Pentru a beneficia de garantiile extinse va trebui sa inscrieti produsul pe: extragarantie.beko.ro/ 

Puncte tari

+ design modern;

+ conectivitate Bluetooth;

+ eficienta energetica incadrata in clasa A;

+ gama variata de programe;

+ tehnologii si functii moderne;

+ garantii extinse.

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

– exista doar 4 trepte de centrifugare.

Concluzii

In concluzie, Beko B5WFT510419W este o masina de spalat rufe cu o capacitate generoasa de incarcare si o eficienta energetica foarte buna. Tehnologiile si functiile de ultima generatie, programele variate de spalare si garantiile extinse fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de Beko o alegere excelenta pentru familiile cu mai multi copii. 

button-3

Manual de utilizare Beko B5WFT510419W