Masina de spalat rufe Slim cu uscator Daewoo DWC-08M1411 pareri si review

? Daewoo DWC-08M1411 - 9/6 Kg capacitate, Clasa B, 1400 RPM, display digital tactil
Daewoo DWC-08M1411

Product Name: Daewoo DWC-08M1411

Product Description: Daewoo DWC-08M1411 este o masina slim de spalat rufe cu uscator cu capacitate de incarcare de 9 Kg pentru spalare si 6 Kg pentru uscare. Masina de spalat are o eficienta energetica incadrata in clasa B, 16 programe de spalare si o viteza maxima de centrifugare de 1400 rpm.

Brand: Daewoo

  • Eficienta energetica
    (4.5)
  • Programe si optiuni
    (4.4)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.4

Sumar

Daewoo DWC-08M1411 este o masina de spalat rufe cu uscator care are dimensiuni compacte si o gama variata de programe. Display-ul digital tactil, viteza mare de centrifugare si nivelul rezonabil al zgomotului sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe cu uscator din portofoliul Daewoo. 

Pros

+ design modern

+ display digital tactil

+ viteza maxima de centrifugare de 1400 rpm 

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ 16 cicluri de spalare

+ optiuni utile

Cons

– pretul intreg este mare

– lipsa unor tehnologii si sisteme moderne

Maximizarea spatiului disponibil se poate face si prin utilizarea unor aparate electrocasnice compacte sau multifunctionale precum o masina de spalat rufe cu uscator. Un astfel de aparat electrocasnic asigura spalarea si uscarea rapida a hainelor care pot fi purtate in aceeasi zi. Chiar daca majoritatea masinilor de spalat rufe cu uscator au dimensiuni mai mari, exista si modele slim, care se pot instala si in holuri, bucatarii sau bai mai inguste. In continuare va vom prezenta o masina slim de spalat rufe cu uscator care este produsa de compania sud-coreeana Daewoo. 

Daewoo DWC-08M1411

Masina compacta de spalat rufe cu uscator

Daewoo DWC-08M1411 este o masina de spalat rufe cu uscator cu design modern din care ies in evidenta display-ul digital si hubloul cu rama groasa si sticla neagra. Diametrul huboului este suficient de larg pentru a permite incarcarea facila atat a hainelor uscate cat si a celor umede. Masina are o adancime de doar 47 cm, o latime de 59 cm si o inaltime standard de 85 cm, putand sa fie instalata atat sub blatul din bucatarie cat si intr-o nisa de pe hol. Capacitatea de incarcare este de 8 Kg pentru spalare si 6 Kg pentru uscare, acest model fiind potrivit pentru familiile formate din 3-4 persoane. 

Clasa B de eficienta energetica

Daewoo DWC-08M1411 are un motor cu eficienta energetica incadrata in clasa B (intr-o gama de la A la G) si cu un nivel rezonabil al zgomotului care variaza intre 59 dB pentru spalare si 78 dB pentru centrifugare. Viteza maxima de stoarcere este de 1400 de rotatii pe minut, rufele avand un grad destul de scazut de umiditate dupa spalare si centrifugare la viteza maxima. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Daewoo DWC-08M1411

Display digital mare

Panoul de control contine un selector rotativ cromat in partea centrala care permite selectarea programului de spalare si un display digital tactil cu afisaj alb care permite modificarea unor optiuni sau activarea unor functii optionale. Cele 16 programe de spalare si uscare includ optiuni in functie de tipul tesaturii (bumbac, lana, sintetice, delicate) sau al articolelor (hainele bebelusilor sau echipamente sportive). In plus, exista un program rapid de spalare cu durata de doar 15 minute, un program doar de uscare si unul  spalare-uscare cu o durata de doar o ora. Dintre functiile optionale cele mai utile sunt pornirea intarziata si blocarea accesului copiilor la hublou si meniu. 

Puncte tari

+ design modern

+ display digital tactil

+ viteza maxima de centrifugare de 1400 rpm 

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ 16 cicluri de spalare

+ optiuni utile

Puncte slabe

– pretul intreg este mare

– lipsa unor tehnologii si sisteme moderne

Concluzii

In concluzie, Daewoo DWC-08M1411 este o masina de spalat rufe cu uscator care are dimensiuni compacte si o gama variata de programe. Display-ul digital tactil, viteza mare de centrifugare si nivelul rezonabil al zgomotului sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe cu uscator din portofoliul Daewoo. 

Tags: