Masina de spalat rufe Beko WTV8734XCOM review

  • Design
    (4.5)
  • Tehnologii
    (4.5)
  • Eficienta
    (4.5)
4.5

Sumar

Masina de spalat rufe Beko WTV8734XCOM ar putea fi alegerea ideala pentru clientii care-si doresc o masina de spalat performanta, moderna si cu o capacitate mare de spalare. Pretul produsului, corelat cu perfomantele masinii, este unul excelent.

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Faptul ca masina de spalat este un bun necesar nu este o noutate. La fel, nu este surprinzator ca, de la un model la altul, masinile de spalat rufe evolueaza, datorita preocuparii producatorilor de a raspunde celor mai exigente cerinte ale consumatorilor.

masina-de-spalat-rufe-beko-wtv8734xcom

Un brand care se remarca in acest sens este Beko. Electrocasnicele de la Beko reflecta grija constanta de a furniza aparate care imbina tehnologia avansata, inovatia si designul si toate astea pentru confort si un stil de viata modern. Masina de spalat rufe Beko WTV8734XCOM nu face rabat de la aceste tendinte si de aceea a castigat increderea consumatorilor, fiind socotita o alegere perfecta.

Cu un design modern (carcasa eleganta gri-inchis, un  display LCD intuitiv, hublou transparent cu deschidere spre stanga de pana la 170 de grade), o capacitate mare de spalare (8Kg) si mai multe dotari de ultima generatie, masina de spalat rufe Beko WTV8734XCOM este capabila sa spele perfect, fara efort si cu un consum minim de resurse (apa, curent, detergent). Datorita aspectului aparte al tamburului AquaWave din inox, curatarea rufelor se face eficient si totusi fara miscari care ar afecta tesatura.

Cititi si: alte reviewuri de masini de masini de spalat rufe

Incarcarea la masina de spalat rufe Beko WTV8734XCOM se face frontal, setarea programelor se realizeaza usor iar viteza de cetrifugare este de maxim 1400 rpm, aceasta putandu-se regla pe o treapta inferioara, la alegerea clientului.

Acest model de masina de spalat rufe dispune de 16 programe. Pe langa programele clasice pentru prespalare, bumbac, lana, sintetice, delicate, etc., are si o serie de programe speciale ca de exemplu: Anti-pete, Clatire, Stoarcere + Evacuare, Auto curatare, Expres super rapid, etc. In felul acesta, ea reuseste sa ofere clientului variate posibilitati de optimizare a procesului de spalare.

Design si tehnologie de varf, perfect imbinate

Pentru confortul si siguranta clientilor, masina de spalat rufe Beko WTV8734XCOM este dotata cu un sistem de urmarire programe principale, sistem control exces de apa, sistem de control al balansului si programare intarziata. De asemenea, nivelul de zgomot al acestei masini de spalat este scazut (56 dB la spalare si 77 dB la centrifugare).

Un aspect prin care se remarca masina de spalat rufe Beko WTV8734XCOM este tehnologia de varf imbinata perfect cu designul atractiv. Amintim aici motorul ProSmart Invertor al acestei masini care functioneaza fara perii de carbon. Aceasta tehnologie ofera o eficienta energetica ridicata, un nivel scazut de zgomot/vibratii si o durata de viata lunga. Un alt aspect care diferentiaza acest model de altele este tehnologia AquaFusion. Cei de la Beko, prin aceasta tehnologie, ajuta la valorificarea maxima a resurselor folosite la spalarea rufelor, in sensul reducerii consumului de apa, energiei electrice si chiar a detergentului. Faptul ca masina de spalat este incadrata in clasa de eficienta energetica A+++ reprezinta garantia unui consum redus de energie electrica.

Rezumand, masina de spalat rufe Beko WTV8734XCOM ar putea fi alegerea ideala pentru clientii care-si doresc o masina de spalat performanta, moderna si cu o capacitate mare de spalare. Pretul produsului, corelat cu perfomantele masinii, este unul excelent.