Miele WWD 660 WCS, Masina de spalat rufe, 8 Kg, Clasa A, 1400 RPM – Pareri si Review

ᐅ Miele WWD 660 WCS - 8 Kg, Clasa A, 1400 RPM, 70 dB
Masina de spalat rufe Miele WWD 660 WCS

Product Name: Miele WWD 660 WCS

Product Description: Miele WWD 660 WCS este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 8 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A. Masina dispune de conectivitate Wi-Fi si are un nivel al zgomotului de 70 dB.

Brand: Miele

 • Design
  (4.9)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si tehnologii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.3)
4.8

Sumar

Miele WWD 660 WCS este o masina de spalat rufe premium care are o eficienta energetica si o fiabilitate foarte bune. Nivelul redus al zgomotului, tehnologiile moderne si functiile utile sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Miele.

Pros

+ design modern;

+ panou de control tactil;

+ eficienta energetica foarte buna;

+ nivel redus al zgomotului;

+ tehnologii si sisteme de generatie noua.

Cons

– pretul este mare;

– lipsa unui program cu abur.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Compania germana Miele este unul din cei mai importanti producatori europeni atunci cand vorbim despre electrocasnice premium. Portofoliul Miele include atat aparate electrocasnice mari, precum masini de spalat sau uscatoare de rufe, cat si mici precum aspiratoare. Electrocasnicele produse de Miele au o fiabilitate excelenta, durata de utilizare fiind mai mare in comparatie cu cele produse de alte companii. Miele WWD 660 WCS este o masina de spalat rufe cu specificatii excelente, iar in randurile urmatoare veti gasi o prezentare a acestui model. 

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Masini de Spalat Rufe 8 Kg

Masina de spalat rufe Miele WWD 660 WCS

Masina de spalat rufe premium

Masina de spalat rufe Miele WWD 660 WCS are un design modern, carcasa alba fiind completata de hubloul cu rama obsidian negru si inel alb. Lateralele masinii au un design cu striatii, care asigura reducerea nivelului zgomotului si al vibratiilor din timpul spalarii si al centrifugarii. Acest model are o capacitate de incarcare de 8 Kg de rufe, fiind potrivit pentru familiile formate din 3-4 persoane. Dimensiunile masinii sunt de 59.6 x 64.3 x 85 cm, pentru instalare trebuind sa alocati un spatiu mai mare. Alte masini de spalat rufe din portofoliul Miele sunt: Miele WWD 120 WCS, Miele WWD 320 WPS LW sau Miele Serie 120 WDD 035 WCS.

Clasa A de eficienta energetica

Miele WWD 660 WCS are un motor durabil si economic, eficienta energetica fiind incadrata in cea mai buna clasa, A. Un program standard are o durata de 3 ore si 39 de minute si un consum de 0.47 kWh si 47 litri de apa. Viteza de centrifugare poate fi setata in 4 trepte intre 600 si 1400, in functie de tipul tesaturilor si articolelor pe care le spalati. Nivelul zgomotului poate atinge cel mult 70 dB, aceasta masina fiind una din cele mai silentioase de pe piata. Acest model de inalta calitate are o durabilitate excelenta, fiind testat pentru o durata de viata de 20 de ani. 

Gama variata de programe

Panoul de control contine un display digital cu selectoare tactile in partea centrala si un disc rotativ pentru alegerea ciclului de spalare in partea dreapta. Cele 12 cicluri disponibile permit spalarea anumitor tipuri de tesaturi (bumbac, sintetice, lana sau delicate) sau articole (camasi sau denim). In plus, aveti la dispozitie si un program rapid cu durata de doar 20 de minute. 

Miele WWD 660 WCS

Conectivitate Wi-Fi

Fiind un model din clasa premium, aceasta masina dispune de mai multe tehnologii si sisteme moderne dezvoltate de Miele. Cele mai importante dintre acestea sunt WiFiConn@ct (permite controlarea masinii prin intermediul aplicatiei Miele@mobile), TwinDos (sistem care asigura dispensarea automata a detergentului lichid) sau recunoasterea automata a incarcaturii (ajusteaza automat consumul de apa si electricitate in functie de aceasta). Functiile optionale includ startul intarziat, blocarea panoul de control cu cod PIN sau adaugarea rufelor dupa inceperea ciclului de spalare. 

Puncte tari

+ design modern;

+ panou de control tactil;

+ eficienta energetica foarte buna;

+ nivel redus al zgomotului;

+ tehnologii si sisteme de generatie noua.

Puncte slabe

– pretul este mare;

– lipsa unui program cu abur.

Concluzii

In concluzie, Miele WWD 660 WCS este o masina de spalat rufe premium care are o eficienta energetica si o fiabilitate foarte bune. Nivelul redus al zgomotului, tehnologiile moderne si functiile utile sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Miele.