LG F2DV5S8S2E, Masina de spalat rufe cu uscator, 8.5/5 Kg, Clasa E, 1200 RPM – Pareri si Review

▷ Review LG F2DV5S8S2E - 8.5/5 Kg, Clasa C/E, 1200 RPM, 72 dB - Pareri
Masina de spalat rufe cu uscator LG F2DV5S8S2E

Product Name: LG F2DV5S8S2E

Product Description: LG F2DV5S8S2E este o masina de spalat rufe cu uscator care are capacitate de incarcare de 8.5/5 Kg si eficienta energetica incadrata in clasele C/E. Masina dispune de 14 programe si are o viteza maxima de centrifugare de 1200 RPM.

Brand: LG

 • Design
  (4.8)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Programe si functii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.6

Sumar

LG F2DV5S8S2E este o masina de spalat rufe cu uscator care are un design modern si gama variata de programe. Tehnologiile moderne, garantia extinsa pentru motor si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei masini de spalat rufe cu uscator din portofoliul LG.  

Pros

+ desing modern cu hublou mare;

+ panou de control intuitiv;

+ eficienta energetica buna pentru spalare;

+ gama variata de programe;

+ tehnologii si functii moderne;

+ garantie extinsa pentru motor. 

Cons

– eficienta energetica incadrata in clasa E;

– timpul unui program complet este foarte mare.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Utilizarea eficienta a spatiului util din locuinta poate fi realizata si prin alegerea unor aparate electrocasnice multifunctionale. De exemplu o masina de spalat rufe cu uscator, poate inlocui cu succes doua aparate electrocasnice mari: masina de spalat si uscatorul automat de rufe. Masinile de spalat rufe cu uscator au o capacitate mai mare de spalare si una mai redusa de uscare iar consumul energetic este destul mare. In functie de buget, veti putea alege un model cu functii de baza sau unul care dispune de tehnologii si sisteme moderne. LG F2DV5S8S2E este o masina de spalat rufe cu uscator care are specificatii tehnice excelente, iar in continuare va vom prezenta cele mai importante specificatii ale acestui model.

Masina de spalat rufe cu uscator LG F2DV5S8S2E

LG F2DV5S8S2E – masina de spalat rufe cu uscator de generatie noua

Masnina de spalat rufe LG F2DV5S8S2E are un design modern, cu o carcasa alba si o usa cu supradimensionata cu rama lata. Hubloul este din sticla securizata si are pe exterior un inel cromat care contribuie la eleganta designului. Peretii laterali au un design special care contribuie la reducerea nivelului zgomotului si al vibratiilor. Usa se deschide la un unghi de 150 de grade si are un diametru generos care faciliteaza incarcarea rufelor pentru spalare sau sucare.

Desi are dimensiuni destul de mici (60 x 47.5 x 85 cm) masina are o capacitate generoasa de incarcare de 8.5 Kg pentru spalare si 5 Kg pentru uscare, fiind potrivita pentru familiile formate din 3-4 persoane. Ale masini de spalat rufe cu uscator care au specificatii tehnice bune sunt: Haier HWD80-B14979-S sau Samsung WD80TA046BE/LE.

Motor Direct Drive AI

LG F2DV5S8S2E are un motor invertor Direct Drive AI care are o fiabilitate excelenta, fapt confirmat si de garantia extinsa de 10 ani oferita de LG. Eficienta energetica pentru spalare este incadrata in clasa C iar cea pentru uscare in clasa E, ambele pe o scara de la A la G. Un program standard de spalare are un consum de 0.64 kWhsi 49 litri de apa si dureaza 3 ore si 43 de minute. Un program complet de spalare si uscare dureaza nu mai putin de 7 ore si 40 de minute si are un consum de 3.26 kWh si 80 litri de apa.

Viteza maxima de centrifugare este de 1200 de rotatii pe minut si poate fi setata in 5 trepte in fucntie de tipul tesaturilor sau articolelor pe care le spalati. Nivelul zgomotului variaza intre 54 si 72 dB, fiind unul din cele mai silentioase modele de pe piata.

Gama variata de programe

Panoul de control este intuitiv, in partea drepata exista un display digital cu selectoare tactile iar in centru un disc rotativ cromat pentru alegerea ciclului de spalare. Acest model dispune de 14 cicluri de spalare si uscare pentru anumite tipuri de tesaturi (bumbac, mixt, lana) sau articole (delicate, bebelusi). Exista si un program rapid de spalare cu durata de doar 14 minute, un program complet de spalare si uscare si unul doar de uscare. Mai mult, gratie tehnologiei Steam, veti putea sa eliminati pana la 99.9% din alergenii din hainele bebelusilor. 

LG F2DV5S8S2E

Tehnologie ThinQ

Acest model utilizeaza si alte tehnologii moderne dezvoltate de LG precum ThinQ care permite controlarea masinii prin intermediul aplicatiei mobile gratie conectivitatii Wi-Fi. De asemenea, masina va putea fi controlata si prin intermediul asistentilor vocali Google Assistant sau Amazon Alexa. Optiunile suplimentare includ pornirea intarziata intr-un interval cuprins intre 3 si 19 ore, prespalare, spalare intensiva, uscare Eco sau la temperatura joasa sau blocarea accesului copiilor la meniu. 

Puncte tari

+ desing modern cu hublou mare;

+ panou de control intuitiv;

+ eficienta energetica buna pentru spalare;

+ gama variata de programe;

+ tehnologii si functii moderne;

+ garantie extinsa pentru motor. 

Puncte slabe

– eficienta energetica incadrata in clasa E;

– timpul unui program complet este foarte mare.

Concluzii

In concluzie, LG F2DV5S8S2E este o masina de spalat rufe cu uscator care are un design modern si gama variata de programe. Tehnologiile moderne, garantia extinsa pentru motor si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte argumente favorabile achizitionarii acestei masini de spalat rufe cu uscator din portofoliul LG.