Masina de spalat rufe Slim Candy SMART CSS4 1272D3/1-S review

Candy SMART CSS4 1272D3/1-S
  • Consum
    (5)
  • Functii
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.7

Sumar

Candy SMART CSS4 1272D3/1-S este o masina de spalat rufe cu programe variate de spalare si un consum redus de energie. Display-ul digital, nivelul redus al zgomotului si functiile smart sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe smart.

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Desi designul aparatelor electrocasnice are un rol din ce in ce mai important in decizia de cumparare, alegerea va trebui sa fie bazata in continuare pe dimensiuni sau speficatii tehnice. De exemplu, o masina de spalat va trebui aleasa in functie de dimensiuni si capacitatea de incarcare, dar si de eficienta energetica sau de consumul de apa. Numarul de programe de spalare, nivelul zgomotului sau viteza de centrifugare sunt alte aspecte care pot sa faca diferenta intre o masina de spalat decenta si una foarte buna. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat cu specificatii foarte bune care este comercializata sub brandul Candy.

Masina de spalat rufe Candy SMART CSS4 1272D3/1-S

Masina de spalat rufe smart

Candy SMART CSS4 1272D3/1-S este o masina de spalat rufe slim cu un design elegant de culoare alba cu un hublou cu maner ergonomic si sticla transparenta. Hubloul se deschide spre stanga si este suficient de larg pentru incarcarea si descarcarea facila a hainelor mai voluminoase sau a paturilor si draperiilor mai groase. Masina are dimensiuni de 47 x 60 x 85 cm si o capacitate de incarcare de 7 Kg, fiind destinata familiilor mai mici formate din 2-3 persoane.

Eficienta energetica si zgomot rezonabil

Candy SMART CSS4 1272D3/1-S are un motor controlat digital cu un consum energetic anual incadrat in cea mai eficienta clasa A+++, consumul unui program standard fiind de doar 0.90 kWh. Nivelul zgomotului de spalare de 58 dB este unul destul de scazut, iar cel de centrifugare la viteza maxima poate sa ajunga la 79 dB. Gradul de umiditate dupa spalare si stoarcere la viteza maxima de 1200 de rotatii pe minut este de 53%, rufele necesitand un timp mai redus pentru uscare.

Meniu intiutiv si programe eficiente de spalare

Panoul de control are un display digital mare cu afisaj rosu, un buton rotativ pentru selectarea programului de spalare si 7 butoane mai mici pentru pornire/oprire, pauza si personalizarea programului de spalare. Masina dispune de 16 programe de spalare pentru diferite tipuri de tesaturi dar si pentru imbracamintea sport sau pentru hainele bebelusilor. Cel mai scurt program are o durata de doar 29 de minute, insa este destinat unei cantitati mici de rufe care sunt foarte putin murdare.

 Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Candy SMART CSS4 1272D3/1-S

Functii smart

Acest model dispune de tehnologia NFC tagging care permite conectarea prin intermediul unei aplicatii instalate pe smartphone pentru a verifica diferite statistici privind consumul dar si pentru descarcarea unor programe noi de spalare. Functiile Smart Check-up si SMart Diagnosis monitorizeaza functionarea corecta a masinii, identificand rapid eventualele erori sau disfunctionalitati. In plus, functia de programare intarziata permite spalarea rufelor intr-un interval de 24 de ore iar functia Child Lock blocheaza accesul copiilor la meniu.

Puncte tari

+ design elegant

+ meniu intuitiv cu display digital

+ consum foarte redus de energie

+ 16 programe de spalare

+ functii smart

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

– zgomotul de centrifugare poate fi deranjant

Concluzii

In concluzie, Candy SMART CSS4 1272D3/1-S este o masina de spalat rufe cu programe variate de spalare si un consum redus de energie. Display-ul digital, nivelul redus al zgomotului si functiile smart sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe smart.