Masina de spalat rufe Bosch WAN24160BY review

Bosch WAN24160BY
  • Consum
  • Tehnologii si optiuni
  • Calitate/Pret
4.9

Sumar

Bosch WAN24160BY este o masina de spalat rufe cu design interesant, o capacitate buna de incarcare si un consum foarte redus de energie si apa. Meniul intuitiv cu display digital, nivelul redus al zgomotului si pretul accesibil la care poate fi achizitionata in aceasta perioada fac din aceasta masina de spalat cea mai buna alegere pe care o puteti face.

» Nu ratati reducerile de pana la 60% la produsele din campania Revolutia Preturilor de la eMag
Click aici pentru oferta

Aparatele electrocasnice produse de Bosch sunt in topul vanzarilor datorita calitatii si fiabilitatii care le asigura o durata lunga de viata. De exemplu, masinile de spalat rufe produse de Bosch au atat un design elegant dar si specificatii tehnice excelente, eficientizeaza consumul de energie si faciliteaza indepartarea rapida a murdariei si a petelor. In plus, majoritatea modelelor au display-uri digitale si utilizeaza cele mai noi tehnologii dezvoltate de compania germana care diminueaza zgomotul si vibratiile si reduc consumul de apa sau timpul de spalare. In cele ce urmeaza va vom prezenta o astfel de masina de spalat produsa de Bosch care are recenzii foarte bune de la clientii care au achizitionat-o.

Masina de spalat rufe Bosch WAN24160BY

Masina de spalat moderna

Bosch WAN24160BY este o masina de spalat rufe cu un design intersant antivibratii si hublou supradimensionat cu rama argintie si sticla transparenta. Deschiderea hubloului se face spre stanga la un unghi suficient de larg pentru a permite incarcarea facila a diferitelor haine sau paturi mai voluminoase. Acest model are dimensiuni de 55 x 59.8 x 84.8 cm si o capacitate de incarcare de 7 Kg, fiind potrivita pentru familiile formate din doua sau trei persoane.

Consum redus de energie si apa

Motorul BLDC al masinii de spalat rufe Bosch WAN24160BY este unul foarte economic, consumul anual de energie de 157 kWh fiind incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++. Consumul mediu anual de apa de 9.020 litri este de asemenea unul redus, la fel ca si gradul de umiditate de 55% dupa spalare, rufele uscandu-se astfel mult mai usor. Nivelul zgomotului de spalare are o valoare de doar 54 dB, mult mai redusa in comparatie cu alte modele cu specificatii similare, iar cel de centrifugare la viteza maxima de 1200 de rotatii pe minut este de 74 dB.

Display digital si programe eficiente

Panoul de control are un buton rotativ pentru pornire/oprire si selectarea programului de spalare si un display digital cu afisaj rosu sib care se afla 6 butoane cu touch pe care le veti putea utiliza pentru activarea unor functii sau optiuni suplimentare. Acest model dispune de 11 cicluri de spalare care includ optiuni diferite pentru haine precum camasi/bluze, culori inchise, lana sau matase dar si un program pentru pilote, unul pentru echipamentul sportiv si unul cu un nivel redus de zgomot. In plus, exista si un program rapid cu durata de 15/30 de minute care se va putea folosi pentru improspatarea unei cantitati mai reduse de rufe.

 Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Bosch WAN24160BY review

Tehnologii si functii de ultima generatie

Acest model utilizeaza mai multe tehnologii inovatoare dezvoltate de Bosch precum Active Water care detecteaza automat cantitatea de rufe incarcate si ajusteaza consumul de energie si apa in functie de acesta, VarioPerfect care ofera optiuni de programe mai economice sau mai rapide si EcoSilence Drive care reduce nivelul zgomotului si vibratiile. Functia de reincarare permite adaugarea rufelor dupa pornirea ciclului de spalare, cea de blocare restrictioneaza accesul copiilor la meniu iar cea de programare intarziata permite spalarea rufelor intr-un interval de 24 de ore, atunci cand nu sunteti acasa.

Puncte tari

+ design modern

+ consum foarte redus de energie

+ panou de control cu display digital

+ nivel redus al zgomotului de spalare

+ viteza mare de centrifugare

+ adaugarea rufelor dupa inceperea spalarii

+ functii si tehnologii moderne

+ pret redus foarte accesibil

Puncte slabe

– nivelul zgomotului de stoarcere este mai ridicat

– nu are program de prespalare

Concluzii

In concluzie, Bosch WAN24160BY este o masina de spalat rufe cu design interesant, o capacitate buna de incarcare si un consum foarte redus de energie si apa. Meniul intuitiv cu display digital, nivelul redus al zgomotului si pretul accesibil la care poate fi achizitionata in aceasta perioada fac din aceasta masina de spalat cea mai buna alegere pe care o puteti face.

Manual Bosch WAN24160BY