Samsung WW70AA626AE/LE, Masina de spalat rufe, 8 Kg, Clasa E, 1200 RPM – Pareri si Review

Samsung WW70AA626AE/LE - 8 Kg, Clasa E, 1200 RPM, 14 programe
Masina de spalat rufe Samsung WW70AA626AE /E

Product Name: Samsung WW70AA626AE/LE

Product Description: Samsung WW70AA626AE/LE este o masina de spalat rufe cu o eficienta energetica incadrata in clasa E si capacitate de incarcare de 8 Kg. Masina dispune de 14 cicluri de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1200 de rotatii pe minut.

Brand: Samsung

 • Design
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Programe si tehnologii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.4

Sumar

Samsung WW70AA626AE/LE este o masina de spalat rufe cu design actual si gama variata de programe. Tehnologiile moderne, functiile utile si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Samsung.

Pros

+ design modern;

+ panou de control intuitiv;

+ gama variata de programe; 

+ functii si optiuni utile

+ raport bun intre calitate si pret.

Cons

– eficienta energetica este incadrata doar in clasa E;

– viteza maxima de centrifugare este de doar 1200 RPM.

Masinile de spalat rufe sunt aparate electrocasnice cu o durata lunga de viata, de aceea este important sa alegeti un model cu specificatii tehnice cat mai bune. Incercati sa alegeti un model cat mai nou, care dispune de tehnologii, functii si sisteme de generatie noua. Fiabilitatea si eficienta energetica a motorului, gama de programe sau tviteza maxima de centrifugare sunt cateva din cele mai importante specificatii pe care trebuie sa le aveti in vedere. Samsung WW70AA626AE/LE este o masina de spalat rufe de generatie noua, iar in randurile urmatoare veti gasi o prezentare a acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Masini de Spalat Rufe 8 Kg

Masina de spalat rufe Samsung WW70AA626AE /E

Samsung WW70AA626AE/LE – masina de spalat rufe cu design modern

Masina de spalat rufe Samsung WW70AA626AE/LE are o carcasa alba si un hublou supradimensionat, cu rama neagra si sticla transparenta. Lateralele masinii au un design creat special pentru a reduce nivelul zgomotului si al vibratiilor. Hubloul are un diametru generos, care permite incarcarea facila a articolelor mai voluminoase precum paturi, perdele sau pleduri. Masina are o capacitate de incarcare de 8 Kg de rufe si dimensiuni de 60 x 45 x 85 cm, instalarea putand sa fie facuta chiar si sub blatul de lucru din bucatarie. Alte masini de spalat rufe cu o capacitate similara de incarcare si specificatii tehnice bune sunt: Samsung WW80TA046AE/LE, Bosch WTR87TW0BY, Beko DS8440SXM sau Samsung WW80T304MBS/LE.

Motor Digital Inverter

Samsung WW70AA626AE/LE are un motor digital inverter cu eficienta energetica incadrata in clasa E (pe o scara de la A la G). Un ciclu de spalare standard are un consum de 0.83 kWh si 48 de litri de apa si dureaza 3 ore si 38 de minute. Viteza de centrifugare poate fi setata in 4 trepte intre 400 si 1400 de rotatii pe minut, in functie de tipul tesaturilor si al articolelor spalate. Nivelul maxim al zgomotului este de 72 dB, o valoarea mai scazuta in comparatie cu cea a modelelor de generatie mai veche. 

Samsung WW70AA626AE/LE

14 cicluri de spalare

Panoul de control are o organizare intuitiva, cu un selector rotativ in partea centrala si un display digital cu afisaj albastru care este incadrat de mai multe butoane in partea dreapta. Cele 14 cicluri de spalare includ optiuni pentru anumite tipuri de tesaturi precum bumbac, sintetice, lana dar si pentru haine colorate sau lenjerii. In plus, exista un program rapid cu durata de doar 15 minute si un program cu abur care elimina bacteriile si alergenii din haine. Acest model dispune de mai multe tehnologii moderne dezvoltate de Samsung precum Eco Bubble (transforma detergenul in bule care patrund in profunzimea tesaturilor), Hygiene Steam (foloseste aburul fierbinte pentru indepartarea murdariei si eliminarea alergenilor) sau Volt Control (protejeaza masina de spalat de variatiile de tensiune). Functiile optionale includ pornirea programabila si finalul intarziat, calcarea usoara si curatarea sertarului pentru detergent. 

Puncte tari

+ design modern;

+ panou de control intuitiv;

+ gama variata de programe; 

+ functii si optiuni utile

+ raport bun intre calitate si pret.

Puncte slabe

– eficienta energetica este incadrata doar in clasa E;

– viteza maxima de centrifugare este de doar 1200 RPM.

Concluzii

In concluzie, Samsung WW70AA626AE/LE este o masina de spalat rufe cu design actual si gama variata de programe. Tehnologiile moderne, functiile utile si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Samsung. 

Tags: