Masina de spalat rufe Electrolux PerfectCare800 EW8F169SA review

Electrolux PerfectCare800 EW8F169SA
  • Eficienta energetica
  • Programe si tehnologii
  • Calitate/Pret
4.9

Sumar

Electrolux PerfectCare800 EW8F169SA este o masina premium de spalat rufe cu o capacitate buna de incarcare si o eficienta energetica excelenta. Gama variata de programe, conectivitatea wi-fi si tehnologiile moderne fac din aceasta masina de spalat o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mari.

ยป Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele de curatenie de la eMag
Click aici pentru oferta

Masinile de spalat rufe incadrate in clasa premium impresioneaza atat printr-un design exterior elegant cat si prin specificatii tehnice exceptionale. Cele mai performante modele au motoare inverter care sunt mai silentioase si au un consum foarte redus de energie. Alte specificatii care impresioneaza sunt gama variata de programe, viteza mare de centrifugare, tehnologiile de ultima generatie sau conexiunea Wi-Fi care permite controlarea cu ajutorul unor aplicatii mobile. O astfel de masina premium este si modelul produs de Electrolux a carui prezentare o veti gasi in continuare.

Masina de spalat rufe Electrolux PerfectCare800 EW8F169SA

Masina premium de spalat rufe

Electrolux PerfectCare800 EW8F169SA este o masina de spalat rufe cu un design modern, dominat de panoul de control digital mare si de hubloul cu rama neagra si sticla transparenta. Directia de deschidere a hubloului este spre stanga la un unghi destul de larg care faciliteaza incarcarea hainelor sau perdelelor, paturilor ori pledurilor mai voluminoase. Acest model are o capacitate mare de incarcare de 9 Kg si dimensiuni de 63.1 x 60 x 85 cm, astfel ca va necesita un spatiu mai larg pentru instalare.

Motor inverter cu eficienta energetica excelenta

Electrolux PerfectCare800 EW8F169SA are un motor inverter de generatie noua, care este atat economic cat si silentios. Astfel, consumul anual de energie de doar 116 kWh este incadrat in clasa de eficienta energetica A+++, un program standard avand un consum de doar 0.58 kWh si 54 de litri de apa. Viteza maxima de centrifugare este de 1600 de rotatii pe minut, hainele avand un grad de umiditate de doar 44% dupa spalare si stoarcere. Nivelul zgomotului de spalare este de doar 45 dB, o valoare foarte mica in comparatie cu cea a altor modele cu specificatii similare, insa zgomotul de centrifugare are un nivel maxim ridicat de 75 dB.

24 de programe de spalare

Panoul de control are un display digital cu fundal negru incadrat de 10 butoane cu touch care asigura atat pornire/oprirea sau pauza cat si modificarea unor optiuni sau activarea unor functii. Butonul rotativ permite selectarea ciclului de spalare din cele 24 de optiuni disponibile organizate in functie de tipul tesaturii (bumbac, lana, matase, delicate, denim), al hainelor (camasi, rufele bebelusilor, jachete) sau al altor articole (prospape, perdele, lenjerie pat, cuverturi). In plus, aveti la dispozitie si un program Ultra Wash cu durata de 59 de minute si unul rapid cu durata de doar 20 de minute.

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Electrolux PerfectCare800 EW8F169SA

Conectivitatea Wi-Fi

Fiind un model premium, aceasta masina beneficiaza de numeroase sisteme si tehnologii moderne dezvoltate de Electrolux precum:

  • AutoDose care dozeaza automat cantitatea de detergent si balsam protejand tesaturile;
  • Ultra Care prin care detergentul si balsamul se preamesteca pentru o spalare mai profunda si rapida;
  • Fuzzy Logic care adapteaza automat consumul de energie si apa in functie de cantitatea de rufe incarcate;
  • Steam Care care adauga abur la finalul ciclului de spalare pentru prevenirea formarii cutelor.

O alta optiune moderna este conexiunea Wi-Fi care permite controlarea masinii prin intermediul unei aplicatii instalate pe smartphone. Confirmarea calitatii acestui model este data si de garantia extinsa de 10 ani pentru motor oferita de producator.

Puncte tari

+ design modern

+ display digital mare

+ capacitate de incarcare de 8 Kg

+ motor digital inverter cu garantie de 10 ani

+ eficienta energetica A+++

+ nivel redus al zgomotului de spalare

+ 24 de cicluri de spalare

Puncte slabe

– pretul este mare

Concluzii

In concluzie, Electrolux PerfectCare800 EW8F169SA este o masina premium de spalat rufe cu o capacitate buna de incarcare si o eficienta energetica excelenta. Gama variata de programe, conectivitatea wi-fi si tehnologiile moderne fac din aceasta masina de spalat o alegere excelenta pentru familiile cu venituri mari.