Masina de spalat rufe cu incarcare verticala AEG LTX7C373E review

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Functii si tehnologii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.8

Summary

AEG LTX7C373E este o masina moderna de spalat rufe cu un consum redus de energie si o gama variata de programe. Display-ul digital mare, motorul OKOinverter si tehnologia ProSteam sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe cu incarcare verticala produsa de AEG.

Masinile de spalat rufe cu incarcare verticala sunt ideale pentru apartamentele si casele mai mici, putand fi instalate atat intr-o nisa dintr-un hol mai ingust sau chiar intr-o baie cu dimensiuni compacte. Cele mai performante modele de masini de spalat rufe cu incarcare verticala utilizeaza sisteme si tehnologii moderne pentru imbunatatirea performantelor si pentru reducerea consumului de energie si apa. O astfel de masina este si modelul produs de compania germana AEG a carei prezentare o veti gasi in cele ce urmeaza.

Masina de spalat cu incarcare verticala AEG LTX7C373E

Masina compacta de spalat rufe

AEG LTX7C373E este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala de generatie noua, cu un design minimalist care ii asigura integrarea facila intr-un decor modern. Capacul are un buton cromat iar usile interioare au o deschidere delicata, tamburul fiind asezat automat in sus la sfarsitul programului de spalare. Dimensiunile acestui model sunt de 60x40x89 cm iar capacitatea de incarcare este de 7 Kg, ceea ce o face potrivita pentru familiile formate din 2-3 persoane.

Motor OKOinverter cu eficienta energetca excelenta

AEG LTX7C373E are un motor OKOinverter cu o durabilitate si o eficienta energetica superioara, consumul estimativ anual de energie de 139 kWh fiind incadrat in clasa de eficienta A+++. Consumul anual de apa de 9.990 litri este de asemenea unul redus, costurile de utilizare fiind astfel mai mult decat rezonabile. Viteza maxima de centrifugare este de 1300 de rotatii pe minut, rufele avand un grad de umiditate de 53% dupa spalare si stoarcere. Zgomotul de spalare are o valoare rezonabila de 47 dB insa cel de centrifugare poate atinge 79 dB, o valoare ridicata care poate deranja celelalte persoane din casa.

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

AEG LTX7C373E

10 programe de spalare

Panoul de control are un buton rotativ cromat care permite selectarea programului de spalare, un display digital mare cu afisaj rosu cu 7 butoane cu touch cu ajutorul carora puteti modifica unele optiuni si 4 butoane pentru ponire/oprire, pauza, timer sau pentru functia ProSteam. Cele 10 cicluri de spalare includ optiuni clasice pentru anumite tesaturi (bumbac, sintetice, lana/matase sau delicate) dar si un program anti-allergy sau pentru jeans, echipament sportiv sau pilote. In plus, exista si un program rapid cu durata de doar 20 de minute care insa se va putea utiliza pentru o cantitate de doar 3 Kg de rufe.

Sistem si tehnologii moderne

Cea mai importanta tehnologie utilizata de acest model este ProSteam care foloseste aburul fierbinte pentru indepartarea cutelor si pentru reimprospatarea hainelor. Alte sisteme si tehnologii moderne sunt ProSense prin care durata ciclului de spalare este ajustata automat in functie de cantitatea de rufe incarcarcate sau SoftPlus care asigura o distributie uniforma a balsamului in toate hainele. Alte optiuni utile sunt pornirea intarziata, blocarea accesului copiilor la meniu sau oprirea automata dupa 5 minute in cazul neutilizarii.

Puncte tari

+ design modern

+ capac cu deschidere usoara

+ display digital mare

+ eficienta energetica A+++

+ 10 programe de spalare

+ tehnologie ProSteam

+ sisteme si functii moderne

Puncte slabe

– pretul intreg este mare

– nivel ridicat al zgomotului de centrifugare

Concluzii

In concluzie, AEG LTX7C373E este o masina moderna de spalat rufe cu un consum redus de energie si o gama variata de programe. Display-ul digital mare, motorul OKOinverter si tehnologia ProSteam sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat rufe cu incarcare verticala produsa de AEG.