Beko WUE9736XST, Masina de spalat rufe, 9 Kg, Clasa C, 1400 RPM – Pareri si Review

Beko WUE9736XST - 9 Kg, Clasa C, 1400 RPM, 15 programe
Beko WUE9736XST

Product Name: Beko WUE9736XST

Product Description: Beko WUE9736XST este o masina de spalat rufe cu eficienta energetica incadrata in clasa C si capacitate de incarcare de 9 Kg. Masina dispune de 15 programe de spalare si de conectivitate Wi-Fi.

Brand: Beko

 • Design
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (4)
 • Programe si tehnologii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.5

Sumar

Beko WUE9736XST este o masina de spalat rufe cu o capacitate generoasa de incarcare si o eficienta energetica buna. Gama variata de programe, viteza mare de centrifugare si garantiile extinse oferite de producator sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Beko. 

Pros

+ design modern

+ display digital tactil

+ eficienta energetica buna

+ viteza de centrifugare maxima de 1400 RPM

+ gama variata de programe

+ conectivitate Bluetooth

+ garantii extinse oferite de Beko

Cons

– durata programului de spalare este destul de mare

– pretul este pe masura specificatiilor

Compania turceasca Beko are o oferta foarte variata de masini de spalat rufe, atat in ceea ce priveste capacitatea de incarcare cat si specificatiile tehnice. Daca modelele mai ieftine au functii de baza si un consum energetic mai ridicat, cele mai scumpe au o eficienta energetica excelenta si o gama variata de programe si optiuni. In plus, designul masinilor de spalat rufe incadrate in clasele superioare este unul elegant, care permite instalarea acestora in locuinte noi sau recent renovate. Beko WUE9736XST este o astfel de masina de spalat rufe iar in cele ce urmeaza va vom prezenta principalele specificatii ale acesteia. 

=> Vedeti si: Top 5 Masini de spalat rufe 9 Kg

Masina de spalat rufe Beko WUE9736XST

Beko WUE9736XST – masina de spalat rufe cu volum generos

Masina de spalat rufe Beko WUE9736XST are o carcasa alba simpla si un hublou cu rama bicolora. Peretii laterali ai masinii au un design special care contribuie la reducerea nivelului zgomotului si al vibratiilor. Hubloul se deschide la un unghi larg de 170 grade care faciliteaza incarcarea mai facila a rufelor. Capacitatea de incarcare a masinii este de 9 Kg de rufe, acest model fiind potrivit pentru familiile are au 4-5 persoane. Alte modele cu o capacitate similara de incarcare sunt: Beko WUV9726XBA, LG F4WV309S4E  sau Whirlpool FFD9448BCVEE. Dimensiunile masinii sunt de 55 x 60 x 84 cm, instalarea putand sa fie facuta independent sau chiar sub blatul de lucru din bucatarie. 

Motor inverter economic

Beko WUE9736XST are un motor ProSmart Inverter cu eficienta energetica buna, consumul fiind incadrat in clasa C pe o scara de la A la G. Un ciclu de spalare are un consum de 0.65 kWh si de 41 litri de apa, mult mai reduse in comparatie cu cele ale modelelor de generatie mai veche cu capacitate similara de incarcare. Viteza de centrifugare poate fi setata in 4 trepte intre 600 si 1400 de rotatii pe minut in functie de tipul tesaturilor spalate. Nivelul zgomotului de spalare este unul rezonabil si poate atinge 75 dB in cazul centrifugarii la viteza maxima. Fiabilitatea si durabilitatea motorului este confirmata si de garantia extinsa de 10 ani oferita de producator. 

Programe variate de spalare

Panoul de control are o organizare clasica, in partea dreapta existand un display digital tactil, iar in partea centrala un selector rotativ alb. Cle 15 optiuni de spalare includ atat cicluri pentru anumite tipuri de tesaturi (bumbac, bumbac, eco, lana sau sintetice) sau articole (camasi, echipament sportiv sau hainele bebelusilor). In plus, exista si un program rapid si unul cu abur care elimina bacteriile din haine. Durata unui program standard este destul de mare (3 ore si 48 de minute).

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe 

Beko WUE9736XST

Conectivitate Bluetooth

Acest model dispune de conectivitate Bluetooth care permite controlarea prin intermediul aplicatiei Home Wiz sau descarcarea unor programe suplimentare pentru perdele, lenjerii sau prosoape. Cele mai importante optiuni suplimentare sunt Fast+ (reducerea timpului de spalare cu pana la 55%), Addxtra (adaugarea articolelor in primele 5 minute ale programelor de spalare) sau Child Lock (blocarea accesului copiilor la meniu). Daca veti achizitiona acest model veti putea sa beneficiati de extragarantia extinsa de 5 ani oferita de Beko.  

Puncte tari

+ design modern

+ display digital tactil

+ eficienta energetica buna

+ viteza de centrifugare maxima de 1400 RPM

+ gama variata de programe

+ conectivitate Bluetooth

+ garantii extinse oferite de Beko

Puncte slabe

– durata programului de spalare este destul de mare

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Beko WUE9736XST este o masina de spalat rufe cu o capacitate generoasa de incarcare si o eficienta energetica buna. Gama variata de programe, viteza mare de centrifugare si garantiile extinse oferite de producator sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Beko.