Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Indesit BTW A51052 review

Indesit BTW A51052
  • Consum
  • Functii si programe
  • Calitate/Pret
4.4

Sumar

Indesit BTW A51052 este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala cu design simplu, dimensiuni compacte si capacitate redusa de incarcare. Panoul de control mecanic, gama viariata de programe si pretul redus la care poate fi achizitionata in aceasta perioada sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe produsa de Indesit. 

» Nu ratati reducerile la produsele din campania Totul sub 120 lei de la eMag
Click aici pentru oferta

Persoanele care locuiesc in garsoniere sau apartamente mici, au nevoie de aparate electrocasnice cu dimensiuni cat mai compacte. In ceea ce priveste masinile de spalat rufe, cea mai buna optiune este reprezentata de modelele cu incarcare verticala, care pot fi instalate in diferite spatii mai inguste precum holuri sau bai. Pe langa latimea mai redusa, o astfel de masina de spalat are si alte avantaje precum incarcarea mai facila a rufelor sau nivelul mai redus al zgomotului si al vibratiilor. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat rufe cu incarcare verticala, care este produsa de compania italiana Indesit. 

Masina de spalat rufe Indesit BTW A51052

Masina de spalat rufe compacta

Indesit BTW A51052 este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala si design clasic de culoare alba. Manerul ergonomic este integrat in partea din fata a capacului, permitand deschiderea facila ori de cate ori aveti nevoie. Acest model are o latime de doar 40 cm, un tambur cu volum de 42 de litri si capacitate de incarcare de 5 Kg, fiind ideal pentru persoanele care locuiesc singure sau pentru familiile fara copii. 

Eficienta energetica buna si zgomot rezonabil

Indesit BTW A51052 are un motor cu un consum energetic anual de 148 kWh incadrat in a doua cea mai eficienta clasa A++, costul lunar cu energia consumata fiind de aproximativ 8 lei. Consumul de apa de 7400 de litri pe an este de asemenea unul destul de redus, insa gradul de umiditate a rufelor dupa spalare si centrifugare la viteza maxima de 1000 de rotatii pe minut de 62% este insa unul destul de ridicat. Nivelul zgomotului de spalare de 60 dB este unul rezonabil, cel de centrifugare atingand o valoare destul de mare de 76 dB.

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Indesit BTW A51052

Panou de control mecanic

Panoul de control situat in partea din spate a capacului contine un buton rotativ pentru selectarea programelor de spalare, si 8 butoane mici pentru pornire/oprire si activarea unor functii si optiuni suplimentare. Masina are disponibile 18 cicluri de spalare pentru diferite tipuri de tesaturi precum lana, matase, bumbac, sintetice sau delicate dar si pentru jeans sau perdele. Durata media a unui program standard este de 135 de minute, insa aveti la dispozitie si un program rapid cu o durata de doar 15 minute. 

Functii si tehnologii utile

Acest model utilizeaza mai multe functii si tehnologii moderne dezvoltate de producatorul italian precum Water Balance Plus care ajusteaza consumul de apa si energie in functie de cantitatea de rufe incarcate sau Turn&Wash care incepe un ciclu de spalare pentru o cantitate de 3.5 Kg la apasarea unui singur buton. In plus aveti la dispozitie optiunea Energy Saver pentru reducerea consumului de energie pentru anumite programe sau Delay Timer care porneste masina de spalat atunci cand sunteti la serviciu sau la cumparaturi.  

Puncte tari

+ desing clasic

+ dimensiuni compacte

+ panou de control mecanic

+ meniu intuitiv

+ numar mare de cicluri de spalare

+ consum redus de energie

+ nivel rezonabil al zgomotului de spalare

+ raport bun calitate/pret

Puncte slabe

zgomotul de centrifugare este ridicat

Concluzii

In concluzie, Indesit BTW A51052 este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala cu design simplu, dimensiuni compacte si capacitate redusa de incarcare. Panoul de control mecanic, gama viariata de programe si pretul redus la care poate fi achizitionata in aceasta perioada sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe produsa de Indesit. 

Manual Indesit BTW A51052