Masina de spalat rufe Bosch WAN28161BY review

? Bosch WAN28161BY
Masina de spalat rufe Bosch WAN28161BY

Product Name: Bosch WAN28161BY

Product Description: Bosch WAN28161BY este o masina de spalat rufe de 7 Kg care are un motor cu eficienta energetica A+++ si o viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM.

Brand: Bosch

  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si functii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.7

Sumar

Bosch WAN28161BY este o masina performanta de spalat rufe care are un design modern si o eficienta energetica excelenta. Motorul durabil cu garantie de 10 ani, gama variata de programe si sistemele si functiile moderne fac din aceasta masina de spalat o alegere excelenta pentru familiile cu venituri peste medie.

Electrocasnicele Bosch se bucura de o popularitatea foarte buna, chiar daca majoritatea modelelor se produc in alte tari decat Germania. Aparatele electrocasnice produse de Bosch beneficiaza de cele mai noi tehnologii dezvoltate de producatorul german, care le imbunatatesc performantele dar le si eficientizeaza consumul energetic. In plus, designul modern cu display-uri digitale, permite integrarea electrocasnicelor mari in apartamente si case noi sau care au fost renovate. Un astfel de electrocasnic modern din portofoliul Bosch este si masina de spalat a carei prezentare o veti gasi in randurile urmatoare.

Masina de spalat rufe Bosch WAN28161BY

Masina de spalat rufe de generatie noua

Bosch WAN28161BY este o masina de spalat rufe cu un design modern, peretii laterali AntiVibration asigurand reducerea vibratiilor si a zgomotului din timpul spalarii. Hubloul are directia de deschidere spre stanga la un unghi de 180 grade si un diametru de 30 cm care permite incarcarea si descarcarea facila a hainelor, lenjeriilor sau pledurilor. Dimensiunile masinii de 55 x 59.8 x 84.8 cm permit atat instalarea independenta cat si sub blatul din bucatarie. Tamburul are un volum de 55 de litri iar capacitatea de incarcare este de 7 Kg, acest model fiind potrivit pentru familiile care au cel mult un copil.

Motor durabil EcoSilenceDrive

Bosch WAN28161BY are un motor BLDC EcoSilenceDrive care este atat economic si silentios cat si durabil, beneficiind de o garantie extinsa de 10 ani. Consumul energetic anual de 157 kWh este incadrat in clasa de eficienta A+++, un program standard avand un consum de 0.84 kWh pentru o incarcatura completa si 0.51 kWh pentru incarcarea partiala. Consumul de apa de 9.020 litri este de asemenea unul foarte redus la fel ca si gradul de umiditate de 53% pe care il au rufele dupa spalare si stoarcere la viteza maxima de 1400 de rotatii pe minut. Nivelul zgomotului variaza intre 54 si 75 dB, fiind sensibil mai redus in comparatie cu cel al altor masini cu specificatii similare. 

14 cicluri de spalare

Panoul de control are un display digital cu afisaj rosu sub care se afla 6 butoane tacticle pentru diferite functii si optiuni. In partea centrala exista un selector rotativ care permite selectarea ciclului de spalare din 14 optiuni disponibile. Aveti la dispozitie atat programe pentru anumite tipuri de tesaturi (bumbac, bumbac eco, lana, matase) cat si tipuri de haine (camasi, echipament sportiv sau mixt). In plus, exista si un program rapid cu durata de 15 sau 30 de minute dar si un program AllergyPlus pentru hainele bebelusilor sau al persoanelor cu pielea sensibila. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Bosch WAN28161BY

Sisteme si functii moderne

Fiind un model de generatie noua, aceasta masina dispune de mai multe functii si sisteme moderne precum Reload care permite incarcarea rufelor in timpul programului de spalare, 3D AquaTronic care asigura spalare eficienta a rufelor sau VarioPerfect care asigura economia de timp si energie. Alte optiuni utile sunt pornirea intarziata intr-un interval de 24 de ore, blocarea accesului copiilor la meniu sau DrumClean care permite curatarea si intretinerea tamburului. 

Puncte tari

+ design modern

+ eficienta energetica A+++

+ garantie 10 ani pentru motor

+ panou de control cu display digital

+ 14 cicluri de spalare

+ sisteme si functii moderne

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor

Concluzii

In concluzie, Bosch WAN28161BY este o masina performanta de spalat rufe care are un design modern si o eficienta energetica excelenta. Motorul durabil cu garantie de 10 ani, gama variata de programe si sistemele si functiile moderne fac din aceasta masina de spalat o alegere excelenta pentru familiile cu venituri peste medie.

Manual de utilizare Bosch WAN28161BY