Masina de spalat rufe Hotpoint NM11 825 WS A EU review

Hotpoint NM11 825 WS A EU
  • Consum
    (5)
  • Functii si programe
    (4.7)
  • Calitate/Pret
    (4.5)
4.7

Sumar

Hotpoint NM11 825 WS A EU este o masina de spalat rufe cu design modern, capacitate buna de incarcare si consum foarte redus de energie. Panoul de control intuitiv, gama variata de programe si tehnologiile moderne dezvoltate de Hotpoint sunt alte atuuri ale acestui model.

Alegerea unei masini de spalat rufe nu este foarte usoara din cauza ofertei foarte variate de pe piata dar si a specificatiilor tehnice destul de complicate. Primul aspect pe care va trebui sa il luati in considerare este capacitatea de incarcare, o familie mai mica avand nevoie de o masina slim cu capacitate redusa iar una mai numeroasa de o masina cu o capacitate de cel putin 8 Kg. Odata stabilita capacitatea, veti putea alege, in functie de buget, un model premium, cu specificatii tehnice foarte bune, sau un model entry-level cu functii si optiuni de baza. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat cu specificatii foarte bune care este produsa de Hotpoint.

Masina de spalat rufe Hotpoint NM11 825 WS A EU

Masina moderna de spalat rufe

Hotpoint NM11 825 WS A EU este o masina de spalat rufe cu design modern de culoare alba, dominat de un hublou generos cu rama argintie si sticla transparenta. Deschiderea hubloului se face spre stanga iar diametrul larg permite incarcarea usoara a diferitelor tipuri de haine, lenjerii, draperii sau perdele. Acest model are o capacitate de incarcare de 8 Kg si dimensiuni de 60.5 x 59.5 x 85 cm, fiind potrivit pentru familiile formate din 3-4 persoane.

Motor inverter cu eficienta energetica A+++

Hotpoint NM11 825 WS A EU are un motor inverter foarte economic cu un consum energetic anual de doar 176 kWh care este incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++.  Consumul anual de apa de 10.600 de litri este de asemenea unul redus la fel ca si gradul de umidititate a rufelor dupa spalare (53%). Nivelul zgomotului de spalare are o valoare rezonabila de 54 dB insa cel de centrifugare la viteza maxima de 1400 de rotatii pe minut atinge 81 dB astfel ca nu este indicat sa spalati la ore nepotrivite. 

Panou de control intuitiv

Panoul de control are un un buton rotativ pentru alegerea programului de spalare, un display digital incadrat de 6 butoane cu touch pentru diferite functii si optiuni si alte trei butoane cu touch pentru pornire oprire, pauza si activarea functiei Steam Pack. Acest model dispune de 15 cicluri de spalare pentru anumite tipuri de tesaturi (bumbac, sintetice, sau delicate) dar si pentru camasi, lenjerie si prosoape. In plus aveti la dispozitie un program rapid cu durata de doar 30 de minute si unul cu aburi pentru improspatarea hainelor putin purtate.

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Functii si optiuni utile

Fiind un model de generatie noua, NM11 825 WS A EU utilizeaza mai multe tehnologii si sisteme moderne dezvoltate de Hotpoint precum Stop&Add care permite adaugarea hainelor in masina chiar si dupa cateva minute de functionare a ciclului, Steam Hygiene care elimina pana la 99.99% din bacterii cu ajutorul aburului sau Active Care prin care se elimina 100 din cele mai dificile pete. 

Puncte tari

+ design modern

+ panou de control cu display digital

+ consum foarte redus de energie

+ gama variata de programe

+ nivel rezonabil al zgomotului de spalare

+ functii si optiuni moderne

+ sistem Steam Pack

Puncte slabe

– nivel ridicat al zgomotului de centrifugare

– durata programelor este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Hotpoint NM11 825 WS A EU este o masina de spalat rufe cu design modern, capacitate buna de incarcare si consum foarte redus de energie. Panoul de control intuitiv, gama variata de programe si tehnologiile moderne dezvoltate de Hotpoint sunt alte atuuri ale acestui model.