Masina de spalat rufe cu uscator LG FH4A8FDH8N review

  • Eficienta
    (4.5)
  • Consum
    (5)
  • Tehnologii
    (5)
4.8

Masina de spalat rufe este intalnita in cam orice locuinta moderna, fiind un mod foarte eficient de a pastra rufele cat mai curate, economisind cu aceasta si foarte mult timp, rezultatele obtinute fiind cu adevarat grozave. Oferta de masini de spalat este vasta, de aceea trebuie sa aveti in vedere mai multe criterii pentru a face o decizie foarte buna, alegand un model care sa va placa si care sa indeplineasca cerintele pe care le aveti de la un astfel de produs. In principal, cerintele majoritatii oamenilor se refera la o eficienta cat mai mare a spalarii, sa nu consume multa energie sau apa si detergent.

masina-de-spalat-rufe-cu-uscator-lg-fh4a8fdh8n

Un model eficient si pe placul multor utilizatori este masina de spalat rufe cu uscator LG FH4A8FDH8N. Aceasta se remarca inca de la o privire asupra exteriorului sau, fiind foarte interesanta culoarea sa neagra. In general, aparatele electrocasnice, mai ales cele mari, au culoarea alba, iar alegerea producatorilor pentru aceasta culoare este simbolica pentru diferentele calitative dintre acest model si altele de pe piata. Dimensiunile sale sunt de 85 x 60 x 61 centimetri (I x L x A), iar greutatea sa este de 71 de kilograme. Nivelul de zgomot este destul de redus, aceasta masina de spalat rufe cu uscator LG FH4A8FDH8N avand un nivel de zgomot la spalare de 55 de decibeli si 75 de decibeli in timpul perioadei de centrifugare. Acest nivel este tolerabil pentru un astfel de aparat, de aceea, daca zgomotul este un factor important pentru tine, poti alege acest model pentru locuinta ta.

consum-lg-fh4a8fdh8n

Cititi si: alte reviewuri de masini de masini de spalat rufe

Avand un design unic, aceasta masina de spalat rufe cu uscator LG FH4A8FDH8N poate sa produca miscari foarte variate pentru cuva ori o combinatie de miscari variate, tinand cont de programul de spalare pe care l-ati ales. Functia aceasta, alaturi de o viteza de rotire controlata, precum si de posibilitatea cuvei de a se roti in ambele directii (stanga – dreapta) face ca performantele de spalare sa fie cu adevarat imbunatatite, obtinand mereu rezultate cat mai grozave la fiecare spalare.

Masina de spalat rufe cu uscator LG FH4A8FDH8N foloseste tehnologia True Steam, care utilizeaza functii ca Steam Refrech, Allergy Care si Steam Softener. Tehnologia aceasta ajuta la indepartarea alergenilor intr-o proportie de aproape 100%, sterilizand bacteriile de pe rufe.

Modelul FH4A8FDH8N de la LG este foarte modern, ca dovada stand si tehnologia NFC Tagging, care lasa utilizatorul sa descarce programe noi pentru spalare, printre care si cele pentru lana, pentru spalarea la rece ori Baby Care. In continuare, veti putea utiliza programele acestea printr-o atingere usoara a telefonului de simbolul NFC Tag On care se afla pe masina de spalat rufe cu uscator LG FH4A8FDH8N. De asemenea, tehnologia NFC se poate folosi si pentru functia de Smart Diagnosis, care te va ajuta sa identifici foarte repede si mai eficient cam orice problema care ar putea sa apara, evitand ca aceasta sa devina mai mare. De aceea, investitia intr-o masina de spalat rufe cu uscator LG FH4A8FDH8N este o idee buna.