Beko B3WFU7704WB, Masina de spalat rufe, 7 Kg, Clasa D, 1000 RPM – Pareri si Review

▷ Beko B3WFU7704WB Masina de Spalat Rufe ⭐ Review si Pareri
Masina de spalat rufe Beko B3WFU7704WB

Product Name: Beko B3WFU7704WB

Product Description: Beko B3WFU7704WB este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 7 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa D. Masina dispune de o viteza maxima de centrifugare de 1000 RPM si are un nivel maxim al zgomotului de 72 dB.

Brand: Beko

 • Design
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Programe si tehnologii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.3

Sumar

Beko B3WFU7704WB este o masina de spalat rufe cu design simplu si dimensiuni compacte. Functiile si tehnologiile moderne, programele variate de spalare si garantiile extinse oferite de producator fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de Beko o alegere excelenta pentru familiile formate din 2-3 persoane.

Pros

+ 15 cicluri de spalare;

+ conectivitate Bluetooth;

+ nivel redus al zgomotului;

+ tehnologii si functii moderne;

+ extragarantii oferite de Beko;

+ raport bun intre calitate si pret. 

Cons

– viteza de centrifugare maxima este de doar 1000 RPM;

– eficienta energetica incadrata in clasa D.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Oferta de masini de spalat rufe este foarte variata, atat in ceea ce priveste capacitatea de incarcare cat si firmele producatoare. Capacitatea de incarcare este unul din cele mai importante aspecte de care trebuie tinut cont la alegerea unei masini de spalat rufe. Astfel, o familie formata din 2-3 persoane are nevoie de o capacitate de incarcare de 6-7 Kg, iar una din 4-5 persoane necesita o capacitate de 8-9 Kg. Alte specificatii importante sunt eficienta energetica, programele de spalare, functiile si tehnologiile disponibile sau viteza de centrifugare. Beko B3WFU7704WB este o masina de spalat rufe cu o capacitate de 7 Kg, iar in continuare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Masini De Spalat Rufe 7 Kg

Masina de spalat rufe Beko B3WFU7704WB

Beko B3WFU7704WB – desig, capacitate si dimensiuni

Masina de spalat rufe Beko B3WFU7704WB are un design simplu, cu o carcasa alba si un hublou mare, cu rama din aceeasi culoare. Peretii laterali au un design box in box, special dezvoltat de Beko pentru a reduce nivelul vibratiilor si al zgomotului din timpul spalarii si centrifugarii. Cuva are, de asemenea, un design special (Aquawave) care protejeaza chiar si cele mai delicate tesaturi. 

Acest model are o capacitate de incarcare de 7 Kg si dimensiuni de 60 x 49.6 x 84 cm, putand fi instalat si intro baie sau pe un hol mai inguste. Alte masini de spalat rufe cu o capacitate similara pe care le-am analizat recent sunt: Toshiba TW-BL80S2 (clasa B) sau Electrolux EW6S227C (clasa D).

Motor, eficienta energetica si centrifugare

Eticheta energetica Beko B3WFU7704WB

Beko B3WFU7704WB are un motor ProSmart Inverter fiabil si silentios, cu o eficienta energetica incadrata in clasa D, pe o scara de la A la G. Un ciclu de spalare are un consum energetic de 0.69 kWh si 44 litri de apa si dureaza 3 ore si 27 de minute. Viteza de centrifugare poate fi setata in 4 trepte intre 400 si 1000 de rotatii pe minut, in functie de tipul hainelor sau a tesaturilor spalate. Nivelul maxim al zgomotului este de 72 dB, o valoare mai redusa in comparatie cu cea a altor modele de generatie mai veche. 

Panou de control si programe

Panoul de control are o organizare intuitiva, cu un selector rotativ pentru alegerea ciclului de spalare si un display digital tactil pentru functii si optiuni. Ca si alte modele produse de Beko, si aceasta masina de spalat dispune de 15 programe de spalare: Bumbac, Eco 40-60, Sintetice, Xpress, Lana, Gentle Care, Descarcare program, Camasi, Geci cu puf, Hygiene+, StainExpert, Echipament sportiv, Inchise, Clatire si Stoarcere si evacuare. In plus, gratie conectivitatii Bluetooth veti putea descarca alte 5 programe: Perdele, Mixte, Lenjerie de pat, Jucarii de plus si Prosoape. 

Functii, tehnologii si garantie

Modelul B3WFU7704WB dispune de mai multe functii, tehnologii si sisteme moderne precum:

 • Homewhiz – permite controlarea masinii prin intermediul aplicatiei pentru smartphone, gratie conectivitatii Bluetooth;
 • SteamCure – utilizeaza aburul fierbinte pentru inmuierea petelor si pentru prevenirea formarii cutelor;
 • AddXtra – permite adaugarea sau scoaterea articolelor in primele 5 minute ale programelor de spalare;
 • Fast+ – reduce timpul de spalare cu pana la 50%, in functie de program;
 • Hygiene+ – elimina pana la 99% din alergenii din haine cu ajutorul aburului fierbinte.

Aceasta masina de spalat beneficiaza de o garantie extinsa de 5 ani, iar motorul ProSmart Inverter dispune de o extragarantie de 10 ani, prin inscrierea produsului pe site-ul Beko

Puncte tari

+ 15 cicluri de spalare;

+ conectivitate Bluetooth;

+ nivel redus al zgomotului;

+ tehnologii si functii moderne;

+ extragarantii oferite de Beko;

+ raport bun intre calitate si pret. 

Puncte slabe

– viteza de centrifugare maxima este de doar 1000 RPM;

– eficienta energetica incadrata in clasa D.

Concluzii

In concluzie, Beko B3WFU7704WB este o masina de spalat rufe cu design simplu si dimensiuni compacte. Functiile si tehnologiile moderne, programele variate de spalare si garantiile extinse oferite de producator fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de Beko o alegere excelenta pentru familiile formate din 2-3 persoane. 

button-3

Manual de utilizare Beko B3WFU7704WB