Masina de spalat rufe Bosch WAN28260BY review

  • Eficienta
  • Tehnologii
  • Consum

Sumar

Bosch WAN28260BY este o masina de spalat moderna, cu un consum foarte redus de energie si un nivel scazut al zgomotului. In plus, tehnologiile dezvoltate de Bosch precum ActiveWater sau VarioPerfect si numeroasele functii suplimentare fac din aceasta masina o alegere foarte buna pe care cu siguranta nu o veti regreta.

4.7

Atunci cand vine vorba despre produse premium, Bosch este cu siguranta unul din numele care ne vin in minte. Alaturi de Miele, un alt producator german din clasa premium, Bosch produce cele mai eficiente aparate electrocasnice de pe piata. Chiar daca uneori preturile sunt ceva mai mari, trebuie sa fiti siguri ca aparatele electrocasnice Bosch pe care le achizitionati sunt facute din materiale de calitate, sunt extrem de fiabile si au un design modern. In plus, produsele Bosch sunt inovative si folosesc cele mai noi tehnologii si sisteme dezvoltate de producatorul german pentru a reduce consumul si a le face mai silentioase si eficiente. Masinile de spalat Bosch moderne folosesc diverse tehnologii pentru reducerea vibatiilor si a zgomotului, au programe rapide pentru a reduce consumul de energie si seteaza automat consumul de apa in functie de cantitatea de rufe pe care o spalati.

Masina de spalat rufe Bosch WAN28260BY

» DOAR ASTAZI reduceri de pana la 40% in cadrul campaniei Crazy Days de la eMag
Click aici pentru oferta

Bosch WAN28260BY este o masina de spalat cu incarcare frontala cu un design elegant de culoare alba cu mici insertii rosii. Hubloul mare de sticla transparenta si panoul de control cu LED completeaza designul modern al acestei masini de spalat rufe. Acest model are o capacitate de incarcare de 8 Kg si dimensiuni de 84.8 x 59.8 x 55 cm, in timp ce hubloul are diametrul de 30 de centimetri si se deschide la 180 °.  WAN28260BY este incadrata in clasa energetica A+++ ceea ce inseamna ca are un consum mai redus cu 10% fata de o masina cu aceleasi specificatii incadrata in clasa A++. Consumul anual este de 176 kWh pentru energie si 9900 litri pentru apa, ambele calculate pentru 220 de cicluri de spalare utilizand programul standard. Viteza maxima de centrifugare este de 1400 rpm, ceea ce inseamna ca rufele dupa spalare rufele vor fi uscate in proportie de aproape 50%. Aceasta masina de spalat este una foarte silentioasa, avand un nivel al zgomotului de 55 dB pentru spalare si de 76 dB pentru centrifugare. Peretii laterali ai masinii au un design interesant si ofera o mai buna stabilitate, reducand vibratiile si nivelul zgomotului.

Bosch WAN28260BY

Cititi si: alte reviewuri de masini de masini de spalat rufe

Panoul de control electronic este format dintr-un buton rotativ pentru selectarea programului de spalare si un display mare, intuitiv, cu LED si cinci butoane pentru diferite setari precum temperatura, timp de spalare, viteza de centrifugare sau pornire/oprire. Tamburul are un volum de 55 de litri si beneficiaza de tehnologia Active Water care seteaza consumul de apa si electricitate in functie de greutatea rufelor pe care doriti sa le spalati. In plus, daca ati uitat sa adaugati cateva rufe, o veti putea face chiar daca masina a inceput procesul de spalare. Modelul WAN28260BY de la Bosch are 15 programe de spalare, cele mai deosebite fiind cele rapide de 15 si 30 de minute sau cel pentru indepartarea microbilor. Un alt program interesant de spalare este cel care se poate folosi in timpul noptii, masina folosind setarile care produc cel mai putin zgomot. In plus, puteti programa masina sa inceapa spalarea rufelor cu intarziere de pana la 24 de ore, astfel incat aceasta sa spele rufele atunci cand sunteti la serviciu sau cand dormiti. Poate cea mai importanta tehnologie este VarioPerfect prin care puteti selecta ca rufele sa fie spalate cu pana la 65% mai repede atunci cand va grabiti sau puteti sa economisiti pana la 50% din energie atunci cand nu aveti nicio urgenta.

» PROFITATI de reducerile de pana la 45% din cadrul campaniei Sport Spring Sale de la eMag Click aici pentru oferta

Concluzionand, Bosch WAN28260BY este o masina de spalat moderna, cu un consum foarte redus de energie si un nivel scazut al zgomotului. In plus, tehnologiile dezvoltate de Bosch precum ActiveWater sau VarioPerfect si numeroasele functii suplimentare fac din aceasta masina o alegere foarte buna pe care cu siguranta nu o veti regreta.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *