Masina de spalat rufe Heinner HWM 6010E review

  • Eficienta
  • Programe
  • Pret
3.8

» Nu ratati reducerile de pana la 60% la produsele din campania Revolutia Preturilor de la eMag
Click aici pentru oferta

Este stiut faptul ca o masina de spalat rufe este indispensabila oricarei familii, oricat de mica ar fi aceasta. Nimeni nu mai vrea si nici nu-si permite sa piarda timp cu spalatul rufelor cand o multime de alte obligatii ne atrag in toate directiile. A alege o masina de spalat adecvata nevoilor noastre, si nu in ultimul rand puterii noastre financiare,  poate deveni un proces foarte greoi.

masina-de-spalat-heinner-hwm-6010e

Magazinele de specialitate ofera clientilor nenumarate modele, mai costisitoare sau nu, cu tehnologie avansata ori simple, dotate cu diverse functii suplimentare sau doar cu cele strict necesare. Un lucru este cert, toate masinile isi fac treaba, iar rufele clientilor ajung curate fara ca acestia sa depuna vreun efort. Brandul Heinner ne aduce in atentie masina de spalat rufe Heinner HWM-6010E, o masina simpla, chiar modesta, dar foarte eficienta. De culoare alba, design simplu, insa placut, gabarit mediu (85 x 59,5 x 47cm), aceasta masina de spalat se integreaza perfect in baie sau pe hol.

Incarcarea masinii de spalat se face frontal, iar rufele se pot vedea prin hubloul transparent ca la orice masina de acest fel. In ceea ce priveste capacitatea de spalare, masina de spalat rufe Heinner HWM-6010E are o capacitate de 6 Kg. Deci, putem spune ca nu este foarte incapatoare, dar, pentru o familie mica, este excelenta. Viteza maxima de centrifugare este de 1000 rpm, nu prea mare, insa suficienta pentru clientii care nu tin mortis sa scoata rufele uscate din masina.

consum-heinner-hwm-6010e

Cititi si: alte reviewuri de masini de masini de spalat rufe

Cum aminteam, masina de spalat rufe Heinner HWM-6010E are un design simplu, dar putem spune ca si simplitatea are farmecul ei pentru cei care o apreciaza. Panoul de comanda este dispus in partea superioara frontala a masinii de spalat. In stanga acestuia se gaseste sertarul detergentilor, centrul este ocupat de selectorul rotativ – destinat alegerii programului dorit, iar in partea dreapta se afla un display LED si cateva butoane. Panoul de comanda este foarte intuitiv, chiar explicit, ceea ce-l face foarte usor de utilizat. De mentionat ca atat programele cat si descrierea butoanelor este afisata in limba romana.

In timp ce gasim pe piata masini de spalat si cu 16 programe, masina de spalat rufe Heinner HWM-6010E este dotata doar cu 8 programe. Am fi tentati sa-i dam o nota proasta pentru acest lucru, dar, luand in considerare ca le are pe cele de baza (Bumbac, Lana, Sintetice, Consum redus de energie, Delicate), si, in plus, program Autocuratare, Centrifugare, putem afirma ca masina de spalat isi indeplineste sarcinile excelent. Un avantaj al produsului este nivelul de zgomot scazut, el atingand valoarea de 62 dB la spalare si 75 dB la centrifugare, mai mic decat nivelul de zgomot al altor masini de spalat.

Din perspectiva functiilor si sigurantei, masina de spalat rufe Heinner HWM-6010E este dotata cu Sistem electronic de control al balansului, Sistem detectare spuma, Sistem siguranta impotriva copiilor si Sistem de programare intarziata. Toate aceste sisteme cresc performantele masinii. Clasa de performanta energetica este A+, iar raportul calitate/pret foarte bun. In concluzie, desi masina de spalat rufe Heinner HWM-6010E nu frapeaza prin functii si programe, are avantajul pretului relativ mic, este usor de inteles si de folosit.