Candy CSTG 48TME/1, Masina de spalat rufe cu incarcare verticala, 8 Kg, Clasa A+++, 1400 RPM – Pareri si Review

? Candy CSTG 48TME/1 - 8 Kg, Clasa A+++, 1400 RPM, 17 Programe, 52/79 dB
Masina de spalat rufe Candy CSTG 48TME 1

Product Name: Candy CSTG 48TME/1

Product Description: Candy CSTG 48TME/1 este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala care are o capacitate de incarcare de 8 Kg si o eficienta energetica incadrata in clasa A+++. Masina dispune de 17 cicluri de spalare si de o viteza maxima de centrifugare de 1400 rpm.

Brand: Candy

 • Design
  (4.5)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si functii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.3)
4.6

Sumar

Candy CSTG 48TME/1 este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala care are o eficienta energetica excelenta si un nivel redus al zgomotului de spalare. Gama variata de programe, viteza mare de centrifugare si functiile utile fac din aceasta masina de spalat rufe o alegere excelenta pentru apartamentele si casele mai mici. 

Pros

+ display digital

+ eficienta energetica A+++

+ viteza maxima de centrifugare de 1400 rpm

+ nivel redus al zgomotului de spalare

+ gama variata de programe

+ functii moderne

Cons

– zgomotul de centrifugare este destul de ridicat

– pretul intreg este mare

Oferta de masini de spalat rufe cu incarcare verticala nu nu este la fel de variata ca cea de masini de spalat rufe cu incarcare frontala. Cu toate acestea, daca bugetul va permite, aveti de unde sa alegeti un model cu specificatii tehnice bune. Pe langa eficienta energetica si consumul de apa va trebui sa tineti cont si de alte specificatii precum viteza maxima de centrifugare, nivelul zgomotului sau functii disponibile. Candy CSTG 48TME/1 este o astfel de masina de spalat rufe cu incarcare verticala cu specificatii excelente iar in continuare va vom prezenta care sunt acestea.

=> Vedeti si: Top 5 Cele Mai Bune Masini de Spalat Rufe 8 Kg

Masina de spalat rufe Candy CSTG 48TME 1

Candy CSTG 48TME/1 – masina de spalat rufe pentru familiile cu 3-4 membri

Masina de spalat rufe Candy CSTG 48TME/1 are un design alb simplu, asemenator cu alte modele ale producatorului italian precum Candy CST G362D-S, Candy GRAND’O VITA CVST G382DM sau Candy EVOT 10071D. Cuva din inox are un sistem de deschidere Gentle Touch Opening care permite deschiderea acesteia in siguranta. Aceasta cuva este prevazuta cu 2 rulmenti care asigura un nivel mai redus al vibratiilor si al zgomotului. Dimensiunile masinii sunt de 41 x 60 x 86 cm iar capacitatea de incarcare este de 8 Kg, fiind potrivita pentru familiile care au unul sau doi copii.

Motor inverter cu eficienta energetica excelenta

Candy CSTG 48TME/1 are un motor inverter foarte economic, consumul estimativ anual de 138 kWh fiind incadrat in clasa A+++. Viteza maxima de centrifugare este de 1400 de rotatii pe minut, astfel ca rufele vor avea un nivel mai redus de umiditate dupa spalare si stoarcere.  Nivelul zgomotului de spalare este de doar 52 dB insa cel de centrifugare poate atinge o valoare de 79 dB, putand sa deranjeze celelalte persoane din casa.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de Spalat Rufe Candy

Candy CSTG 48TME 1

17 programe de spalare

Panoul de control are un display digital cu afisaj rosu si un selector rotativ pentru alegerea ciclului de spalare. Cele 17 cicluri de spalare va permit atat spalarea anumitor tesaturi (bumbac, sintetice, lana, delicate) cat si a anumitor articole (camasi, jeans sau echipament sportiv). In plus, exista si 4 programe rapide cu durata cuprinsa intre 14 si 59 de minute care permit spalarea unor cantitati mai reduse de haine. Dintre functiile suplimentare cele mai utile sunt Kilo Detector (adapteaza timpul de spalare in functie de cantitatea de rufe spalate), Start Delay (permite pornirea intarziata intr-un interval de pana la 24 de ore) sau Calcare usoara (previne formarea cutelor).

Puncte tari

+ display digital

+ eficienta energetica A+++

+ viteza maxima de centrifugare de 1400 rpm

+ nivel redus al zgomotului de spalare

+ gama variata de programe

+ functii moderne

Puncte slabe

– zgomotul de centrifugare este destul de ridicat

– pretul intreg este mare

Concluzii

In concluzie, Candy CSTG 48TME/1 este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala care are o eficienta energetica excelenta si un nivel redus al zgomotului de spalare. Gama variata de programe, viteza mare de centrifugare si functiile utile fac din aceasta masina de spalat rufe o alegere excelenta pentru apartamentele si casele mai mici.

Manual de utilizare Candy CSTG 48TME/1