Masina de spalat rufe Bosch WAY32891EU review

Bosch WAY32891EU

Product Name: Bosch WAY32891EU

Brand: Bosch

  • Consum
    (5)
  • Eficienta
    (5)
  • Functii
    (5)
5

Sumar

Bosch WAY32891EU este o masina de spalat rufe premium cu un design elegant si programe eficiente de spalare. Consumul foarte redus de energie, viteza mare de centrifugare si tehnologiile moderne dezvoltate de Bosch, sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat care este una din cele mai performante de pe piata.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Masinile de spalat rufe sunt aparatele electrocasnice cu cel mai mare consum de energie si apa. Avansul tehnologic a permis insa reducerea considerabila a consumului care este acum cu pana la 30% mai mic in comparatie cu modelele lansate in urma cu cativa ani. O masina de spalat premium va avea pe langa consumul redus si functii si tehnologii moderne sau programe eficiente de spalare. Fiabilitatea, renumele producatorului si designul elegant sunt alte aspecte pe care ar trebui sa le luati in considerare la achizitia unei astfel de masini de spalat rufe. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat rufe premium care este produsa de compania germana Bosch.

Masina de spalat rufe Bosch WAY32891EU

Masina de spalat rufe cu design elegant

Bosch WAY32891EU este o masina de spalat rufe fabricata in Germania cu un design elegant de culoare alba si un hublou supradimensionat cu rama gri si sticla transparenta. Capacitatea de incarcare a masinii este de 9 Kg, acest model fiind potrivit pentru familiile care au 2 sau 3 copii. Diametrul hubloului este de 32 cm iar unghiul de deschidere este de 180 de grade astfel ca veti putea incarca usor chiar si rufele, lenjeriile sau perdelele mai voluminoase. Desi are o capacitate generoasa, designul cu dimensiuni de 59 x 60 x 85 cm este mai degraba compact, astfel ca masina va putea sa fie instalata si in spatii mai iguste.

Consum redus de energie si apa

Bosch WAY32891EU are un consum de energie extrem de redus de doar 152 kWh pe an care este incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++. Un program standard va avea un consum de doar 0.92 kWh ceea ce insemna un cost de doar 60 de bani. Eficienta energetica a acestui model este demonstrata si de incadrarea in clasa A atat la eficienta la spalare cat si la cea de centrifugare. Viteza maxima de centrifugare este de 1600 de rotatii pe minut, rufele avand un grad de umiditate de doar 44% dupa spalare. Consumul mediu de apa de 11220 litri pe an este de asemenea mult mai redus in comparatie cu alte masini cu capacitate similara.

Cititi si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Bosch WAY32891EU

Meniu si programe

Panoul de control este format dintr-un buton rotativ pentru selectarea programului de spalare si care se apasa pentru a porni masina de spalat. Display-ul TFT de inalta rezolutia va afisa date si informatii cu privire la timpul de spalare, la temperatura apei, la viteza de centrifugare sau la optiunile suplimentare pe care le-ati selectat. Acest model are 14 programe de spalare precum sintetice, perdele, camasi, lana, delicate sau AllergiePlus si un program rapid cu durata de doar 15 minute.

Functii si optiuni

In ceea ce priveste functiile, tehnologiile si optiunile suplimentare acest model are tot ce va puteti dori. Cele mai importante dintre acestea sunt i-DOS care dozeaza automat detergentul lichid si balsamul, ActiveWater PLus care detecteaza incarcatura de rufe si seteaza consumul de apa in functie de aceasta sau Vario Drum care permite spalarea eficienta a tesaturilor mai delicate.

Sistemul anti-pete permite selectarea tipului de pete din 16 optiuni disponibile iar tehnologia VarioPerfect ofera optiuni diverse pentru programe mai economice sau mai rapide. Setarile de siguranta includ blocarea accesului copiilor la meniu dar si un sistem de etanseizare si de intrerupere a programului de spalare in cazul unei defectiuni. Fiabilitatea motorului EcoSilence Drive este confirmata de garantia extinsa la 10 ani oferita de producatorul german.

Puncte tari

+ design elegant

+ display TFT de inalta rezolutie

+ consum redus de energie

+ viteza mare de centrifugare

+ 14 programe eficiente de spalare

+ functii si optiuni moderne

+ garantie extinsa la 10 ani pentru motor

Puncte slabe

– nivelul de zgomot pentru centrifugare este destul de ridicat

Concluzii

In concluzie, Bosch WAY32891EU este o masina de spalat rufe premium cu un design elegant si programe eficiente de spalare. Consumul foarte redus de energie, viteza mare de centrifugare si tehnologiile moderne dezvoltate de Bosch, sunt alte atuuri ale acestei masini de spalat care este una din cele mai performante de pe piata.