Whirlpool TDLR7220SSEUN, Masina de spalat rufe cu incarcare verticala, 7 Kg, Clasa A+++, 1200 rpm – Pareri si Review

Whirlpool TDLR7220SSEUN - 7 Kg, Clasa A+++, 1200 rpm, 14 programe, 60/78 dB
Masina de spalat rufe Whirlpool TDLR7220SSEUN

Product Name: Whirlpool TDLR7220SSEUN

Product Description: Whirlpool TDLR7220SSEUN este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala care are o eficienta energetica incadrata in clasa A+++ si o capacitate de incarcare de 7 Kg. Masina dispune de 14 cicluri de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1400 rpm.

 • Design
  (4.4)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si tehnologii
  (4.6)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.7

Sumar

Whirlpool TDLR7220SSEUN este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala care are o eficienta energetica foarte buna si o gama variata de programe. Panoul de control intuitiv, tehnologiile moderne si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Whirlpool. 

Pros

+ tambur cu deschidere facila

+ panou de control intuitiv

+ eficienta energetica A+++

+ 14 programe de spalare

+ tehnologii moderne

+ raport excelent intre calitate si pret

Cons

– viteza de centrifugare este de doar 1200 rpm

– nivelul zgomotului este destul de mare

Producatorul american Whirlpool are cea mai variata oferta de masini de spalat rufe cu incarcare verticala. Acest tip de masini de spalat rufe sunt populare pe continentul nord-american, fiind preferate pentru dimensiunile compacte. Specificatiile tehnice ale acestor masini de spalat sunt similare cu cele ale modelelor cu incarcare frontala. Totusi, masinile de spalat rufe permit o incarcare mai facila a rufelor si au un nivel mai redus al vibratiilor. Whirlpool TDLR7220SSEUN este o astfel de masini de spalat rufe cu incarcare verticala iar in randurile urmatoare va vom prezenta principalele caracteristici ale acesteia. 

=> Vedeti si: Topul Celor Mai Bune Masini De Spalat Rufe 7 Kg

Masina de spalat rufe Whirlpool TDLR7220SSEUN

Whirlpool TDLR7220SSEUN – masina de spalat rufe 

Masina de spalat rufe Whirlpool TDLR7220SSEUN are o carcasa alba si un maner marcat cu un element decorativ gri in partea frontala. Tamburul masinii se pozitioneaza intotdeauna intr-o pozitie care faciliteaza deschiderea la finalul ciclului de spalare. In plus, gratie tehnologiei Soft Opening deschiderea tamburului se poate face foarte usor, cu o singura mana. Compartimentul pentru detergent se alimenteaza usor si permite verificarea nivelului de incarcare. Dimensiunile acestui model sunt de 40 x 60 x 90 cm iar capacitatea de incarcare este de 7 Kg, fiind potrivita pentru o familie formata din 2-3 persoane.  

Eficienta energetica excelenta

Whirlpool TDLR7220SSEUN are un motor cu eficienta energetica incadrata in clasa A+++, la fel ca si alte modele de generatie noua precum Whirlpool TDLRB7222BSEUN, Whirlpool TDLR7221BSEUN sau Whirlpool TDLR65230SSEUN. Consumul anual este estimat de producator la 174 kWh ceea ce inseamna un cost de lunar de aproximativ 10 lei. Consumul anual de apa al masinii este de 8900 litri, o valoare mai redusa in comparatie cu cea a altor modele de generatie mai veche. Viteza maxima de centrifugare este de 1200 rotatii pe minut si poate fi setata in 4 trepte in functie de tipul tesaturilor sau articolelor pe care le spalati. Nivelul zgomotului variaza intre 60 dB pentru spalare si 78 dB pentru centrifugare, valori sensibil mai mari in comparatie cu cele ale altor modele. 

Panou de control intuitiv

Panoul de control situat in partea din spate contine un selector rotativ pentru alegerea ciclului de spalare si un display digital incadrat de mai multe butoane. Cele 14 cicluri includ optiuni in functie de tipul tesaturii si a temperaturii apei (bumbac 40, 60 sau 90 de grade, sintetice, mixte, delicate, etc.). Mai mult, aveti la dispozitie si un program rapid cu durata de 30 de minute potrivit pentru o cantitate mai redusa de rufe. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe 

Whirlpool TDLR7220SSEUN

Al 6-lea Simt

Acest model utilizeaza dispune de mai multe tehnologii moderne dezvoltate de Whirlpool precum Al 6-lea Simt (seteaza automat parametrii spalarii in functie de tipul tesaturii) sau Fresh Care (pastreaza prospetimea hainelor chiar daca nu le scoateti din tambur imediat dupa finalizarea programului). Functiile optionale includ blocarea accesului copiilor la meniu, pornirea intarziata sau clatirea suplimentara. 

Puncte tari

+ tambur cu deschidere facila

+ panou de control intuitiv

+ eficienta energetica A+++

+ 14 programe de spalare

+ tehnologii moderne

+ raport excelent intre calitate si pret

Puncte slabe

– viteza de centrifugare este de doar 1200 rpm

– nivelul zgomotului este destul de mare

Concluzii

In concluzie, Whirlpool TDLR7220SSEUN este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala care are o eficienta energetica foarte buna si o gama variata de programe. Panoul de control intuitiv, tehnologiile moderne si raportul bun dintre calitate si pret sunt alte avantaje ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Whirlpool.