Masina de spalat rufe cu incarcare verticala Electrolux EW7T3272 review

🥇 Electrolux EW7T3272
  • Eficienta energetica
    (5)
  • Programe si tehnologii
    (4.8)
  • Calitate/Pret
    (4.4)
4.7

Sumar

Electrolux EW7T3272 este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala care are un consum redus de energie si un nivel rezonabil al zgomotului. Sistemele si tehnologiile moderne, gama variata de programe si pretul redus la care poate fi achizitionata in aceasta perioada fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de Electrolux o alegere excelenta pentru casele si apartamentele mici.

» Profitati de reducerile de pana la 70% la produsele din campania eMag Outlet de la eMag
Click aici pentru oferta

Costurile locuintelor au crescut foarte mult in ultimii ani, ceea ce a determinat ca tot mai multe familii sa achizitioneze apartamente si case cu suprafete utile mai mici. Pentru a utiliza cat mai eficient spatiul in astfel de locuinte veti avea nevoie si de aparate electrocasnice care se vor putea instala in nise sau spatii inguste. Un astfel de aparat electrocasnic este si masina de spalat cu incarcare verticala care se poate fi instalata atat pe un hol mai mic sau intr-o baie mai ingusta. In cele ce urmeaza va vom prezenta o masina de spalat rufe cu incarcare verticala produsa de Electrolux care are specificatii tehnice foarte bune.

Masina de spalat cu incarcare verticala Electrolux PerfectCare 600 EW6T4262l

Masina de spalat rufe cu capacitate de 7 Kg

Electrolux EW7T3272 este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala care are un design modern alb si un display digital mare. Masina are 2 picioruse fixe si 2 ajustabile si un sistem Soft Opening care permite deschiderea lina a tamburului. Dimensiunile masinii sunt de 60 x 40 x 89 cm iar capacitatea de incarcare este de 7 Kg, fiind un model potrivit pentru familiile formate din 2-3 persoane. 

Consum redus de energie si apa

Electrolux EW7T3272 are un motor silentios si cu o eficienta energetica excelenta, consumul anual estimativ de 174 kWh fiind incadrat in cea mai eficienta clasa energetica A+++. Consumul anual de apa de 9.990 litri este unul rezonabil, la fel ca si gradul de umiditate reziduala al rufelor dupa spalare si stoarcere care este de 53%. Viteza maxima de centrifugare este de doar 1200 de rotatii pe minut iar nivelul zgomotului variaza intre 56 dB pentru spalare si 77 dB pentru centrifugarea la viteza maxima. 

Display digital tactil

Panoul de control are in partea dreapta un display digital mare cu afisaj alb si butoane tactile pentru modificarea unor optiuni sau activarea unor functii suplimentare. In partea centrala se afla un selector rotativ care permite alegerea programului de spalare din cele 14 optiuni disponibile. Exista disponibile optiuni pentru anumite tipuri de articole (jeans, hainele bebelusilor sau echipament sportiv) sau tesaturi (bumbac, bumbac eco, sintetice, delicate, lana/matase, casmir). Durata programelor de spalare este destul de mare (260 de minute pentru un program standard cu incarcare completa si 190 de minute pentru unul cu incarcare partiala) insa aveti la dispozitie si un program rapid cu durata de doar 14 minute. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

Electrolux EW7T3272

Sisteme si tehnologii inovatoare

Aceasta masina utilizeaza mai multe sisteme si tehnologii moderne precum Steam Care foloseste aburul fierbinte pentru prevenirea formarii cutelor, SensiCare care se adapteaza fiecarei incarcaturi pentru a preveni spalarea excesiba a hainelor sau Eco TimeManager care ajusteaza consumul de energie in functie de incarcatura. Alte optiuni utile sunt pornirea intarziata, blocarea accesului copiilor la meniu sau Anti-Allergy care reimprospateaza hainele putin purtate cu ajutorul aburului 

Puncte tari

+ design modern

+ display digital mare

+ eficienta energetica A+++

+ nivel rezonabil al zgomotului

+ 14 cicluri de spalare

+ sisteme si tehnologii moderne

+ pret redus in aceasta perioada

Puncte slabe 

– viteza maxima de centrifugare de doar 1200 rpm

– pretul intreg este mare

Concluzii

In concluzie, Electrolux EW7T3272 este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala care are un consum redus de energie si un nivel rezonabil al zgomotului. Sistemele si tehnologiile moderne, gama variata de programe si pretul redus la care poate fi achizitionata in aceasta perioada fac din aceasta masina de spalat rufe produsa de Electrolux o alegere excelenta pentru casele si apartamentele mici.

Manual de utilizare Electrolux EW7T3272