Samsung WW90T4040CE/LE, Masina de spalat rufe, 9 Kg, Clasa D, 1400 RPM – Pareri si Review

▷ [Review] ◁: Samsung WW90T4040CE/LE - 9 Kg, Clasa D, 1400 RPM, 72 dB
Masina de spalat rufe Samsung WW90T4040CE/LE

Product Name: Samsung WW90T4040CE/LE

Product Description: Samsung WW90T4040CE/LE este o masina de spalat rufe cu o capacitate de incarcare de 9 Kg si o eficienta energetica incadrata in clasa D. Masina dispune de 12 cicluri de spalare si de o viteza maxima de centrifugare de 1400 de rotatii pe minut.

Brand: Samsung

 • Design
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (3.5)
 • Programe si functii
  (4.7)
 • Calitate/Pret
  (4.6)
4.4

Sumar

Samsung WW90T4040CE/LE este o masina de spalat rufe cu design modern si capacitate generoasa de incarcare. Viteza mare de centrifugare, gama variata de programe si nivelul redus al zgomotului sunt alte aturii ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Samsung.

Pros

+ design modern;

+ panou de control intuitiv;

+ gama variata de programe;

+ nivel redus al zgomotului;

+ viteza mare de centrifugare;

+ garantie extinsa pentru motor.

Cons

– durata programelor este mare;

– eficienta energetica incadrata doar in clasa D.

» Nu ratati reducerile de pana la 50% la produsele din campania
Crazy Season de la eMag
Click aici pentru oferta

Compania sud-coreeana Samsung este unul din cei mai importanti producatori de aparate electrocasnice mari la nivel mondial. Portofoliul Samsung include atat frigidere si combine frigorifice, cat si masini de spalat rufe sau uscatoare automate. Electrocasnicele mari comercializate sub brandul Samsung se remarca atat printr-un design modern, cat si prin specificatii tehnice foarte bune. In plus, tehnologiile moderne dezvoltate de Samsung imbunatatesc performantele si le eficientizeaza consumul energetic. Samsung WW90T4040CE/LE este o astfel de masina de spalat rufe moderna, iar in randurile urmatoare veti gasi o prezentare a acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de spalat rufe 9 Kg

Masina de spalat rufe Samsung WW90T4040CE/LE

Samsung WW90T4040CE/LE – masina de spalat rufe cu capacitate de 9 Kg

Masina de spalat rufe Samsung WW90T4040CE/LE are un design actual, din care iese in evidenta huboul mare cu rama neagra si sticla transparenta. Peretii laterali au un design special, box in box, care asigura reducerea zgomotului si a vibratiilor din timpul spalarii si stoarcerii. Acest model are o capacitate de incarcare de 9 Kg de rufe, fiind destinata utilizarii familiilor formate din 4-5 persoane. Un volum generos inseamna insa si dimensiuni mai mari (60 x 55 x 85 cm), acest model avand nevoie de un spatiu mai amre pentru instalare. Alte modele de masini de spalat rufe cu o capacitate similara de incarcare sunt: Samsung WW90T304MBW/LE, Bosch WAV28KH1BY, Beko WUE9736XST sau LG F4WV309S4E.

Motor Digital Inverter

Samsung WW90T4040CE/LE are un motor digital inverter care este fiabil si silentios. Eficienta energetica nu este insa foarte buna, fiind incadrata in clasa D, pe o scara de la A la G. Un ciclu de spalare are un consum de 0.76 kWh si 50 de litri de apa si dureaza nu mai putin de 3 ore si 48 de minute. Viteza de centrifugare maxima este de 1400 de rotatii pe minut, insa poate fi setata doar in 3 trepte (400, 800 si 1400). Nivelul maxim al zgomotului atinge 72 dB pentru stoarcerea la viteza maxima, o valoarea mult mai redusa in comparatie cu cea a altor modele cu capacitate similara de incarcare. Motorul este certificat pentru functionarea timp de 23 de ani si beneficiaza de o garantia de 10 ani oferita de Samsung. 

Samsung WW90T4040CE/LE

12 cicluri de spalare

Panoul de control are o organizare intuitiva, cu un selector rotativ in parta centrala si un display digital incadrat de mai multe butoate in partea dreapta. Cele 12 cicluri disponibile permit spalarea hainelor in functie de topul tesaturii (bumbac, sintetice, lana, delicate). Exista si un program rapid cu durata de doar 15 minute dar si un program de pentru lenjeriile de pat. In plus, gratie tehnologiei Hygiene Steam veti putea sa eliminati bacteriile si alergenii din hainele spalate. Functiile optionale includ prespalarea, clatirea suplimentara, curatarea tamburului sau finalul intarziat. 

Puncte tari

+ design modern;

+ panou de control intuitiv;

+ gama variata de programe;

+ nivel redus al zgomotului;

+ viteza mare de centrifugare;

+ garantie extinsa pentru motor.

Puncte slabe

– durata programelor este mare;

– eficienta energetica incadrata doar in clasa D.

Concluzii

In concluzie, Samsung WW90T4040CE/LE este o masina de spalat rufe cu design modern si capacitate generoasa de incarcare. Viteza mare de centrifugare, gama variata de programe si nivelul redus al zgomotului sunt alte aturii ale acestei masini de spalat rufe din portofoliul Samsung.