Masina de spalat rufe cu incarcare verticala AEG LTX8C373E review

AEG LTX8C373E
  • Consum
    (5)
  • Functii si optiuni
    (4.8)
  • Calitate/pret
    (4.7)
4.8

Sumar

AEG LTX8C373E este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala cu design elegant si specificatii tehnice excelente. Consumul redus de energie, display-ul digital mare si tehnologiile si sistemele inovatoare dezvoltate de AEG sunt alte atuuri ale acestui model.

» Doar astazi produse pentru casa la pret sub 120 lei in campania
Happy Friday de la eMag
Click aici pentru oferta

Daca nu doriti sa alocati un spatiu prea mare pentru masina de spalat rufe atunci cea mai buna varianta este alegerea unui model cu incarcare verticala. Aceste masini au o latime cuprinsa intre 40 si 45 cm si se pot instala in diferite spatii mai inguste din holuri sau bai. Cele mai importante aspecte de care va trebui sa tineti cont in alegerea unei masini de spalat rufe cu incarcare verticala sunt eficienta energetica, nivelul zgomotului de spalare si centrifugare, viteza maxima de centrifugare si programele de spalare. In continuare va vom prezenta o astfel de masina de spalat incadrata in clasa premium care este produsa de compania germana AEG. 

Masina de spalat cu incarcare verticala AEG LTX8C373E

Masina de spalat rufe premium

AEG LTX8C373E este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala si design elegant de culoare alba cu insertii argintii. Manerul se afla in partea centrala a capacului si permite deschiderea si inchiderea usoara a acestuia, deschiderea tamburului fiind asezata automat in sus la finalul programului. Acest model are dimensiuni de 60 x 40 x 89 cm si o capacitate de incarcare de 7 Kg, fiind potrivita pentru familiile care au unul sau doi copii. 

Motor cu eficienta energetica excelenta

AEG LTX8C373E are un motor economic cu magnet permanent si un consum mediu anual de 120 kWh, costul lunar cu energia consumata fiind de cel mult 6.5 lei. Consumul anual de apa de 9.990 litri este de asemenea unul redus, la fel ca si gradul de umiditate reziduala a rufelor de 52% dupa spalare si centrifugare la viteza maxima de 1300 de rotatii pe minut. Nivelul zgomotului de spalare este de doar 49 dB insa cel de centrifugare poate sa atinga 79 dB, fiind destul de deranjant pentru celelalte persoane din casa. 

Programe eficiente de spalare

Panoul de control are un buton rotativ cu finisaje cromate pentru selectarea ciclului de spalare, un display digital cu afisaj rosu incadrat de 7 butoane cu touch si 4 butoane pentru pornire/oprire si alte functii si optiuni suplimentare. Acest model dispune de 9 cicluri de spalare precum lana, bumbac, delicate, sintetice, cuverturi sau outdoor care au o durata medie de 215 minute. In plus, aveti la dispozitie un program rapid cu o durata de doar 20 de minute care este potrivit pentru o cantitate de maximum 3 Kg de rufe si un program cu abur pentru improspatarea hainelor putin purtate. 

=> Vedeti si: alte reviewuri de masini de spalat rufe

AEG LTX8C373E

Tehnologii inovatoare

Fiind un model premium, aceasta masina utilizeaza mai multe sisteme si tehnologii de ultima generatie dezvoltate de producatorul german precum ProSense care cantareste fiecare incarcatura si adapteaza corespunzator ciclul de spalare, OKOMix care asigura protectia suplimentara a hainelor sau Fuzzy Logic care adapteaza consumul de energie si apa in functie de incarcatura de rufe. Functiile suplimentare includ pronirea intarziata intr-un interval cuprins intre 2 si 20 de ore, blocarea accesului copiilor la meniu, optimizarea distribuirea balsamului sau clatirea suplimentara a rufelor. 

Puncte tari

+ design elegant

+ display digital cu touch

+ consum foarte redus de energie

+ nivel redus al zgomotului de spalare

+ 9 cicluri de spalare

+ program de abur

+ tehnologii si sisteme moderne

Puncte slabe

– pretul poate fi un impediment

– nivelul ridicat al zgomotului de centrifugare

Concluzii

In concluzie, AEG LTX8C373E este o masina de spalat rufe cu incarcare verticala cu design elegant si specificatii tehnice excelente. Consumul redus de energie, display-ul digital mare si tehnologiile si sistemele inovatoare dezvoltate de AEG sunt alte atuuri ale acestui model.

Manual AEG LTX8C373E