Beko B5WFU78418WB, Masina de spalat rufe slim, 8 Kg, Clasa A, 1400 RPM – Pareri si Review

▷ Beko B5WFU78418WB Masina de Spalat Rufe ⭐ Review si Pareri
Masina de spalat rufe slim Beko B5WFU78418WB

Product Name: Beko B5WFU78418WB

Product Description: Beko B5WFU78418WB este o masina de spalat rufe slim cu o capacitate de incarcare de 8 Kg si eficienta energetica incadrata in clasa A. Masina are o viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM si un nivel maxim al zgomotului de 72 dB.

Brand: Beko

 • Design
  (4.3)
 • Eficienta energetica
  (5)
 • Programe si tehnologii
  (4.9)
 • Calitate/Pret
  (4.4)
4.7

Summary

Beko B5WFU78418WB este o masina de spalat rufe Beko B5WFU78418WB cu dimensiuni compacte si motor economic si silentios. Gama variata de tehnologii, programele numeroase de spalare si garantiile extinse oferite de Beko fac din aceasta masina de spalat rufe o alegere excelenta pentru locuintele mai mici.

Pros

+ dimensiuni compacte;

+ eficienta energetica incadrata in clasa A;

+ nivel redus al zgomotului;

+ programe si functii variate;

+ tehnologii moderne;

+ garantii extinse pentru produs si motor.

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor;

– design alb simplu;

– durata programelor este destul de mare.

Alegerea masinii de spalat rufe trebuie sa tina cont in primul rand de numarul membrilor familiei, dar si de spatiul disponibil. Din fericire, in ultimii ani au fost lansate tot mai multe modele cu dimensiuni compacte si o capacitate generoasa de incarcare. Astfel, masinile de spalat rufe slim permit spalarea a 8 sau chiar 9 Kg de rufe intr-un singur ciclu. Pe langa dimensiunile compacte, unele modele precum Beko B5WFU78418WB, dispun si de un consum redus de energie sau de o gama variata de programe.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de spalat rufe 8 Kg

Masina de spalat rufe slim Beko B5WFU78418WB

Beko B5WFU78418WB – design, capacitate si dimensiuni

Masina de spalat rufe Beko B5WFU78418WB are o carcasa alba simpla si un hublou cu rama interioara neagra si inel cromat in exterior. Cei doi pereti laterali au un design box in box dezvoltat de Beko, care asigura un nivel mai redus de zgomot si vibratii. In interior, cuva are un design special Aquawave care asigura miscari fluide si o spalare blanda a rufelor.

Acest model are o capacitate generoasa de incarcare de 8 Kg, fiind potrivit pentru familiile formate din 4-5 persoane. Masina are o latime si o inaltime standard (60 x 84 cm) si o adancime de 55 cm, putand fi instalata si sub blatul de lucru din bucatarie. Alte masini de spalat rufe slim pe care le-am analizat recent sunt: Samsung WW80A6S28AX/S7 (8 Kg, clasa E) sau LG F2WV9S8P2E (8.5 Kg, clasa A).

Motor, eficienta energetica si programe

Beko B5WFU78418WB are un motor ProSmart Inverter care este atat eficient dar si durabil sau silentios. Eficienta energetica este incadrata in cea mai buna clasa: A, un ciclu de spalare avand un consum de doar 0.42 kWh. Consumul de apa de 35 litri per ciclu este de asemenea destul de redus, la fel ca si gradul rezidual de umiditate dupa spalare si stoarcere. Viteza de centrifugare poate fi setata doar in 4 trepte intre 600 si 1400 de rotatii pe minut in functie de tipul rufelor spalate. Nivelul zgomotului poate sa atinga 72 dB in timpul centrifugarii, acest model fiind unul din cele mai silentioase de pe piata. 

Panou de control, programe si functii

Panoul de control are o organizare intuitiva cu un disc rotativ in partea centrala si un display digital tactil in partea dreapta. Ca si in cazul altor modele de generatie noua si aceasta masina dispune de spalat dispune de 15 cicluri: Bumbac, Eco 40-60, Sintetice, Xpress, Lana, GentleCare, Descarcare Program, Camasi, Geci cu puf, Hygiene+, Stain Expert, Echipament sportiv, Inchise, Clatire si Stoarcere si evacuare.

Durata unui program standard este de 3 ore si 38 de minute, iar daca doriti puteti descarca alte 5 programe gratie conectivitatii Bluetooth: Mixte, Perfele, Jeans, Jucarii de plus si Prosoape. Cele mai importante functii optionale sunt: Fast+ (reduce timpul programelor de spalare cu pana la 50%), prespalare, clatire suplimentara, anti incretire sau blocarea accesului copiilor la meniu. 

Tehnologii si garantie

Pe langa Aquawave si ProSmart Inverter, acest model utilizeaza si alte tehnologii dezvoltate de Beko precum:

 • Aqua Tech – amesteca de la inceput apa cu detergentul pentru reducerea timpului de spalare cu pana la 50%;
 • HomeWhiz – permite controlarea masinii prin intermediul unei aplicatii pentru smartphone;
 • SteamCure – utilizeaza aburul fierbinte pentru inmuierea murdariei sau pentru prevenirea formarii cutelor;
 • Optisense – utilizeaza senzori de temperatura, spuma si viteza spalare si stoarcere pentru a optimiza procesul de spalare;
 • Aquafusion – reduce cantitatea de detergent care se pierde in timpul spalarii. 

Acest model beneficiaza de o garantie extinsa de 5 ani si de 10 ani pentru motor, prin inscrierea produsului pe site-ul: extragarantie.beko.ro

Puncte tari

+ dimensiuni compacte;

+ eficienta energetica incadrata in clasa A;

+ nivel redus al zgomotului;

+ programe si functii variate;

+ tehnologii moderne;

+ garantii extinse pentru produs si motor.

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

– design alb simplu;

– durata programelor este destul de mare.

Concluzii

In concluzie, Beko B5WFU78418WB este o masina de spalat rufe Beko B5WFU78418WB cu dimensiuni compacte si motor economic si silentios. Gama variata de tehnologii, programele numeroase de spalare si garantiile extinse oferite de Beko fac din aceasta masina de spalat rufe o alegere excelenta pentru locuintele mai mici. 

button-3

Manual de utilizare Beko B5WFU78418WB

Tags: