LG F4WV328S0U, Masina de spalat rufe, 8 Kg, Clasa B, 1400 RPM – Pareri si Review

▷ LG F4WV328S0U, Masina de spalat rufe, 8 Kg, Clasa B, 1400 RPM ⭐ Pareri
Maisna de spalat rufe LG F4WV328S0U

Product Name: LG F4WV328S0U

Product Description: LG F4WV328S0U este o masina de spalat rufe din gama 2021 care are o capacitate de incarcare de 8 Kg si o eficienta energetica incadrata in clasa B. Masina dispune de 14 cicluri de spalare si are o viteza maxima de centrifugare de 1400 RPM.

Brand: LG

 • Design
  (4.7)
 • Eficienta energetica
  (4.5)
 • Programe si tehnologii
  (4.8)
 • Calitate/Pret
  (4.5)
4.6

Sumar

LG F4WV328S0U este o masina de spalat rufe cu design modern si capacitate generoasa de incarcare. Programele variate de spalare, tehnologiile si functiile moderne si garantia extinsa pentru motor sunt alte argumente favorabile achizitiei acestei masini de spalat rufe din portofoliul LG.

Pros

+ design interesant;

+ panou de control intuitiv;

+ eficient energetica incadrata in clasa B;

+ 14 cicluri de spalare; 

+ tehnologii si functii moderne;

+ garantie extinsa pentru motor.

Cons

– pretul este pe masura specificatiilor;

– lipsa conectivitatii Wi-Fi;

– garantie standard pentru produs.

O masina de spalat rufe cu specificatii tehnice bune are un pret destul de mare, mai ales daca optati pentru un model produs de o companie mai cunoscuta. Daca totusi sunteti dispus sa platiti o suma mai mare, atunci va trebui sa selectati o masina de spalat rufe care sa aiba atat un consum redus dar si o gama variata de programe. Mai mult, tehnologiile si functiile disponibile pot sa faca diferenta intre o masina de spalat buna si una performanta. LG F4WV328S0U este o astfel de masina de spalat rufe performanta iar in randurile urmatoare vom analiza cele mai importante specificatii ale acestui model.

=> Vedeti si: Top 5 Masini de spalat rufe 8 Kg

Maisna de spalat rufe LG F4WV328S0U

LG F4WV328S0U – design, capacitate de incarcare si dimensiuni

Masina de spalat rufe LG F4WV328S0U are un design modern, utilizat si de alte modele ale producatorului sud-coreean. Hubloul supradimensionat are un diametru larg si se deschide la un unghi de 150º, care faciliteaza incarcarea articolelor mai voluminoase. Cuva are un volum de 68 litri si dispune de ridicatoare inoxidabile, care nu permit dezvoltarea bacteriilor in interior.

Acest model are o capacitate de incarcare de 8 Kg de rufe, fiind potrivit pentru o familie formata din 3-4 persoane. Dimensiunile masinii sunt de 60 x 56.5 x 85 cm, instalarea putand sa fie facuta chiar si sub blatul din bucatarie. Alte modele de masini de spalat rufe performante produse de LG pe care le-am analizat recent sunt:

Motor, eficienta energetica si centrifugare

LG F4WV328S0U 8 Kg

Motorul inverter Direct Drive, fara curele de transmisie, are o fiabilitate excelnta si un consum redus de energie. Eficienta energetica este incadrata in clasa B, pe o scara de la A la G, un program standard avand un consum de energie de 0.55 kWh si 48 litri de apa. Viteza de centrifugare poate fi setata in 5 trepte intre 400 si 1400 de rotatii pe minut, in functie de tipul tesaturilor pe care le spalati. Nivelul maxim al zgomotului pentru centrifugare este de 73 dB, cel de spalare fiind mult mai redus. 

Panou de control, programe si functii

LG F4WV328S0U

Panoul de control este format dintr-un selector rotativ pentru alegerea ciclului de spalare, care este incadrat de doua butoane pentru pornire/oprire si pauza si un display digital cu afisaj alb. Display-ul are selectoare tactile care permit setarea temperaturii de spalare (intre 20 si 95 grade Celsius), a vitezei de centrifugare sau activarea functiilor suplimentare.

In ceea ce priveste ciclurile de spalare, acest model dispune de 14 optiuni: Delicate, Lana/Spalare de mana, Echipament sportiv, Rapid 14 minute, Pleduri, Curatare tambur, Clatire si centrifugare, Bumbac, Eco 40-60, Mixte, Easy care, Spalare silentioasa, Allergy Care si Baby Steam Care. Functiile optionale includ prespalarea, clatirea suplimentara, prelungirea timpului de spalare sau blocarea accesului copiilor la meniu.

Tehnologii, sisteme si garantie

Fiind un model lansat recent, aceasta masina utilizeaza mai multe tehnologii si sisteme dezvoltate de compania sud-coreeana:

 • AIDD – asigura miscari optimizate de spalare in functie de greutatea si delicatetea materialelor pentru protejarea tesaturilor;
 • LG Steam+ – elimina pana la 99.9% dintre acarienii casnici din haine si reduce formarea cutelor cu pana la 30% in comparatie cu alte modele;
 • TurboWash – asigura curatarea hainelor intr-un timp mai scurt gratie jeturilor puternice de apa.

Aceasta masina de spalat dispune de o garantie standard de 24 de luni, insa motorul are o extragarantie de 10 ani oferita de LG. 

Puncte tari

+ design interesant;

+ panou de control intuitiv;

+ eficient energetica incadrata in clasa B;

+ 14 cicluri de spalare; 

+ tehnologii si functii moderne;

+ garantie extinsa pentru motor.

Puncte slabe

– pretul este pe masura specificatiilor;

– lipsa conectivitatii Wi-Fi;

– garantie standard pentru produs.

Concluzii

In concluzie, LG F4WV328S0U este o masina de spalat rufe cu design modern si capacitate generoasa de incarcare. Programele variate de spalare, tehnologiile si functiile moderne si garantia extinsa pentru motor sunt alte argumente favorabile achizitiei acestei masini de spalat rufe din portofoliul LG.

button-3